Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ داداش جوزف اینم کادوی تولد گفته بودم برات سوپرایز دارم Rojbun a te piroz be jozef:hapydancsmil:(امیدوارم درست گفته باشم به کردی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من یک دوست می خواهد .نمی دانم خواسته زیادی است یا نه . دل من یک دوست می خواهد تا با او درد دل کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از خوبی ها و بدی های پیش آمده بگوییم . با هم بخندیم و با هم گریه کنیم . غم من , غم او باشد و شادیم شادی او . دنبال چرا و چگونگی مسائل نباشد . کم و کاستی های من را مثل یک آرشیو در خود جمع نکند تا به وقت لزوم !! مثل پتک بر سرم بکوبد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من یک دوست می خواهد تا سر به روی شونه اش بگذارم و از این کار حسی از آرامش به من منتقل شود وگرنه که سر بر روی هر تخته سنگی می توان گذاشت . دل من یک دوست می خواهد تا زمزمه های ذهنم را به او بگویم , آنچه را که نمی توانم به هرکه بگویم و بیم این را نداشته باشم روزی مثل درسی که حفظ کرده آنها را در اختیار دیگران بگذارد . دل من یک دوست می خواهد تا اگر می گویم چیزی بد است و نا به جاست سعی نکند که حتماً آن را امتحان کند تا به نتیجه ما برسد , حرفم را دربست قبول کند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من دوستی می خواهد که اگر ناخودآگاه یادم رفت "صبح" را به او "به خیر" بگویم خودش پیش دستی کند و من را شرمنده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلم دوستی می خواهد که با دیدنش گل لبخند از لبانم بشکفد و دلم را جلا دهد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من دوستی می خواهد که برای با او بودن بهانه لازم نباشد .بی بهانه بشود با او بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من دوستی می خواهد که اگر دلتنگش شدم خودش زودتر از من به من زنگ بزند . دل من دوستی می خواهد که غذا بی من از گلویش پایین نرود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دل من دوستی می خواهد که مرامش من را بکشد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلم دوستی می خواهد که به این زودی ها از من سیر نشود و بهانه های واهی برای پیچاندنم در آستین نداشته باشد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستی می خواهم که با او دوسوی ریل قطار رابگیریم و برویم , حرف بزنیم ندانیم که چقدر رفته ایم و کجا هستیم . دل من دوستی می خواهد که حرمت نان و نمک را بداند . نمک را با نمکدان قورت ندهد و تازه وجود نمکدان را هم کتمان نکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید که این چیزها کوچک به نظر بیاید ولی مفهوم والایی دارد . چه کنم , شاید دل من زیاده خواه است . یا اینکه زمانه را بد آمده ام . شاید باید سالها به عقب بازگشت تا رفیق شفیق بیابم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به قول فریدون مشیری عزیز من دلم می خواهد خانه اي داشته باشم پر دوست کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام گل بگویند و همه گل شنوند هرکسی می خواهد وارد خانه پر عشق و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه کند شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم روی آن با قلم سبز بهار می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست تا که سهراب نپرسد دیگر "خانه دوست کجاست؟ " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن:این پست فکر کنم 25بار ویرایش شد 21 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ منممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:girl_blush2: 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ مرسی آبجی راضیه عجب کادویی دادی ها دمت گرم حسابی شرمندمون کردی به خدا:icon_gol: چه جوری جبران کنیم حالا 25 بار ویرایشش کردی چرا آخه، اصلا خرابم کردی:icon_pf (34): :4uboxsmiley::w330::w330: 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ مرسی آبجی راضیه عجب کادویی دادی ها دمت گرمحسابی شرمندمون کردی به خدا:icon_gol: چه جوری جبران کنیم حالا 25 بار ویرایشش کردی چرا آخه، اصلا خرابم کردی:icon_pf (34): :4uboxsmiley::w330::w330: چون ساعت 4 یا 5 صبح بود دیگه مخم تعطیل بود هی یه چیزی یادم میومد دوباره درستش میکردمدشمنت شرمنده همین که خشت وامد خیلی خوشحال شدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده