Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آورده اند که روزی ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد .. مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد .. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت .. ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد. .هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد .. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد که استراحت کند .. در همین موقع دید الاغ روی پشت بام بالا و پایین می پرد .. وقتی که دوباره به پشت بام رفت .. می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود و برگشت .. بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده .. بالاخره الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد .. بعد ملا نصر الدین گفت : لعنت بر من.. که نمی دانستم .. که اگر خر به جایگاه رفیع و پُست مهمی برسد .. هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را می کُشد … 21 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ عجب نتیجه گیری توپی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ واقعا همینطوره راست میگه ملا 8 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ یعنی چی؟ هیچی این تاپیک های قصه جالب شده کلا یه مدته ... اینجوری هم نگا نکن ! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ هیچیاین تاپیک های قصه جالب شده کلا یه مدته ... اینجوری هم نگا نکن ! میخوای دیگه قصه نذارم؟ اینجوری خوبه نگاه کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ میخوای دیگه قصه نذارم؟اینجوری خوبه نگاه کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه واسه من میزاری اینارو ؟ اوهوم این خوبه/ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ مگه واسه من میزاری اینارو ؟ اوهوم این خوبه/ واسه هرکی شبا نمیخوابه میذارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته بیشتر برا تو میذارم خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ واسه هرکی شبا نمیخوابه میذارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :) ــــ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ :) ــــ خو حالا این یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ خو حالا این یعنی چی؟ هیچی مگه همه چی باید معنی داشته باشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ هیچیمگه همه چی باید معنی داشته باشه ؟ آره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این چیزا معنی داره 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ آره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این چیزا معنی داره اگه داشته پس فهمیدی معنیش رو ! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ اگه داشته پس فهمیدی معنیش رو !شکلکه رو اینجا نمیخونه برا همین نفهمیدم چیه 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ شکلکه رو اینجا نمیخونه برا همین نفهمیدم چیه شکلک نبود 2 نقطه و پرانتز بود ! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ شکلک نبود2 نقطه و پرانتز بود ! مشکل دوتا شدمعنی دو نقطه و پرانتز کنار هم چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ : / / .....................:spiteful: :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده