Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا، دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را… این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی! باید آدمش پیدا شود! باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد! سِنت که بالا میرود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که خرج کسی نکردهای و روی هم تلنبار شدهاند! فرصت نداری صندوقت را خالی کنی.! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودت بِکشیاش… شروع میکنی به خرج کردنشان! توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی توی رقص اگر پابهپایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد برای یکی یک دوستت دارم خرج میکنی برا ی یکی یک دلم برایت تنگ میشود خرج میکنی! یک چقدر زیبایی یک با من میمانی؟ بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند متهمت میکنند به هیزی… به مخزدن به اعتماد آدمها! سواستفاده کردن به پیری و معرکهگیری… اما بگذار به سن تو برسند! بگذار صندوقچهشان لبریز شود آنوقت حال امروز تو را میفهمند بدون اینکه تو را به یاد بیاورند غریب است دوست داشتن. و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن... وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ... و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛ به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر. تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند... پ.ن: و من حس میکنم که خیلیا باید بیان اینو بخونن...دوستان هرکی دوستای خودش رو دعوت کنه کسی از قلم نیفته 23 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ موافقم شدید این جمله ها لایق هر کسی و هر رابطه ای نیستن.اینو رو باید به آدمی گفت که از جنس خودت باشه.(آدمی از جنس خودمونه که نیمه گم شده مون باشه)هر کسی هم یک نیمه گم شده داره 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ موافقم شدید این جمله ها لایق هر کسی و هر رابطه ای نیستن.اینو رو باید به آدمی گفت که از جنس خودت باشه.(آدمی از جنس خودمونه که نیمه گم شده مون باشه)هر کسی هم یک نیمه گم شده داره آره سحر جان تو قرآن هم که نگاه کنی،اکثرا میبینی که نوشته و خلقناکم ازواجا و یه بصورت های دیگه خداوند گفته که هرچیزی رو جفت آفریدیم 12 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ همیشه ادمیزاد باید مواظب کلمات خودش به دیگران باشه شاید بعدها پشیمون بشه 5 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ تو این دوره زمونه نمیشه ساده به کسی دل بست 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ تو این دوره زمونه نمیشه ساده به کسی دل بست بله چون برای ساده دل بستن باید سادگی باشه که نیست 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بی خیال سن هم گذشت نباید این جور حرفها رو به کسی گفت پررو میشن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بی خیال سن هم گذشت نباید این جور حرفها رو به کسی گفت پررو میشن همه هم اینطور نیستن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ همه هم اینطور نیستن یعنی چی؟یعنی همه میگن؟فقط من اینطوری نیستم؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ یعنی چی؟یعنی همه میگن؟فقط من اینطوری نیستم؟ بعضیا قدر دوست داشتن دوست داشته شدن رو میدونن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بعضیا قدر دوست داشتن دوست داشته شدن رو میدونن عزیزم از این افراد پیدا کردی یه دونه رو به من معرفی کن ثواب داره 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ عزیزم از این افراد پیدا کردی یه دونه رو به من معرفی کن ثواب داره خودم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خودم گلم فکر میکنی من منظورم چی بود؟ منظورم هیچ مردی قدر دوست داشتن یه زنو نمیدونه اگه همچین فردی دیدی که قدر دوست داشتن یه دخترو بدون بهم خبر بده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ گلم فکر میکنی من منظورم چی بود؟ منظورم هیچ مردی قدر دوست داشتن یه زنو نمیدونه اگه همچین فردی دیدی که قدر دوست داشتن یه دخترو بدون بهم خبر بده خواستم یه خورده جو رو عوض کنمخب باز هم نمیشه درست قضاوت کرد راستش میشناسما ولی متاهلن 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ خواستم یه خورده جو رو عوض کنمخب باز هم نمیشه درست قضاوت کرد راستش میشناسما ولی متاهلن چرا خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب :4564::4564::4564::4564::4564: من هرجا میرسم چیزای خوب تموم میشه....من با دنیا قهرم اصا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ چرا خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب :4564::4564::4564::4564::4564: من هرجا میرسم چیزای خوب تموم میشه....من با دنیا قهرم اصا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بیا با هم باهاش قهر کنیم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بیا با هم باهاش قهر کنیم باشه موافقم از فردا صبح من با دنیا قهرم نزنی زیرش بری آشتی کنی حواسم بهت هس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده