f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ وای داره حالم به هم میخوره....این دیگه کی بود؟؟؟؟؟؟ اصلا انسانه؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ وای داره حالم به هم میخوره....این دیگه کی بود؟؟؟؟؟؟ اصلا انسانه؟؟؟؟؟؟بله انسانهمن از بچه های شیرازی خواستم برن تحقیق کنن هنوز که نتیجه ای نرسیده 3 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ به به عجب گل پسری می شه لطفا شمارشو بدید با تشکر راضیه خانم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ به به عجب گل پسری می شه لطفا شمارشو بدید با تشکر راضیه خانم فکر میکنی همچین آدمی موبایل داره؟ 1 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ فکر میکنی همچین آدمی موبایل داره؟ دقیقا داره. آخه می دونی خودمم دارم. بده دیگه جان من 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ دقیقا داره.آخه می دونی خودمم دارم. بده دیگه جان من شما که میدونی داره،خب برو از همون منبع اطلاعات هم شمارش رو بگیرمن ندارم 1 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ شما که میدونی داره،خب برو از همون منبع اطلاعات هم شمارش رو بگیرمن ندارم :sad0: :4564: خدایا آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ گربه میخوره:84eb3ampc0vsywihe0i هپلی سیاره وای حالم بد شد:84eb3ampc0vsywihe0i 4 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ شما که میدونی داره،خب برو از همون منبع اطلاعات هم شمارش رو بگیرمن ندارم نارحت نشی راضیه خانم شوخی کردم.:boos: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ نارحت نشی راضیه خانم شوخی کردم.:boos:نه عزیزمبرا چی ناراحت بشم آخه 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ :cryingf::banel_smiley_52::wow::obm: 4 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ جان خودم اتفاقا به هم مخورین دوتا علی بی غم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ "این سالخورده که گفته میشود به دلیل مشکل عاطفی که در ایام جوانی برای او رخ داده از مردم و اجتماع گریزان و گوشه عزلت و انزوا برگزیده سالیان سال است که در زیر مکانی مسقف ماوا ندارد و در گرما و سرما درهوای آزاد به سر میبرد." معلوم نیس چی بهش گذشته...گناه داره... البته اینکارش اصـــــــلن درست نیست..ولی خوب گناه داره.. آدم دلش میسوزه 3 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ می دونید بچه ها اینجا اون قدر مردای کثیف تر هست که اون بیچاره پیش اونا ماهه. ماه. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ می دونید بچه ها اینجا اون قدر مردای کثیف تر هست که اون بیچاره پیش اونا ماهه.ماه. دقیقا" . این حاج عمو مریضه و از بی عرضگی مسئولین مربوطه هست که اینچنین افرادی تو اون موقعیت قرار دارند.کثیف کسانی هستند که با لباس ها و ظاهری شیک و خوش تیپ حق چند نفر رو هر روز می خورند یا یکی رو بدبخت می کنند یا نارو می زنند اینا کثیف هستند نه این بدبخت بیمار. 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ می دونید بچه ها اینجا اون قدر مردای کثیف تر هست که اون بیچاره پیش اونا ماهه.ماه. دقیقا" . این حاج عمو مریضه و از بی عرضگی مسئولین مربوطه هست که اینچنین افرادی تو اون موقعیت قرار دارند.کثیف کسانی هستند که با لباس ها و ظاهری شیک و خوش تیپ حق چند نفر رو هر روز می خورند یا یکی رو بدبخت می کنند یا نارو می زنند اینا کثیف هستند نه این بدبخت بیمار. نباید راحت در مورد بقیه قضاوت کنیم بچه ها 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده