Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ دریاچه میانشه که دریاچه چورت هم نامیده میشود در فاصله ۱۰ کیلومتری روستای چورت حد فاصل ساری تا کیاسر در استان مازندران ایران قرار دارد. دریاچه میانشه در ۳۵۰ کیلومتری تهران و در جنگلهای بکر چورت در بخش چهاردانگه شهرستان ساری واقع در ۸۰ کیلومتری جنوب ساری واقع است. وسعت این دریاچه حدود ۲٫۵ هکتار است. این دریاچه به دلیل نزدیکی به روستای چورت، دریاچه چورت هم نامیده میشود. این دریاچه حدود دهه ۱۳۰۰ خورشیدی بر اثر زمینلرزه و رانش زمین و در پی آن بسته شدن مسیر آب چشمهای که در کنار دریاچه قرار دارد، بوجود آمدهاست. هنگام کاهش آب، پدیدار شدن باقیمانده درختهایی که در محل پیدایش دریاچه بودهاند منظره ویژهای را ایجاد میکند. این دریاچه در شکاف درهای با شیب زیاد قرار گرفته و دور تا دور دریاچه را پوششهای جنگلی بکر و درختان قدیمی در بر گرفتهاست. شکل هندسی دریاچه به شکل بیضی کشیده بوده و ژرفای آن با توجه به میزان بارشهای فصلی متغیر است. ماهیهای موجود در دریاچه توسط افراد محلی به دریاچه انداخته شدهاست. این دریاچه در نزدیکی منطقه طبیعی حوضچهسار پلهای باداب سورت قرار دارد. عکسهای فارس از این دریاچه زیبا در پائیز را مشاهده می کنید. پ.ن:البته اینا واسه سال پیش هستن 14 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ خدایا خودت این منطقه زیبارو از دست بشر حفظ کن 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ خدااای من اینجا ایرانه؟؟؟ من فردا صبح عازم اینجام...فوق العاده س.. ممنون عزیزم..بابت عکسای بکر 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ خدااای مناینجا ایرانه؟؟؟ من فردا صبح عازم اینجام...فوق العاده س.. ممنون عزیزم..بابت عکسای بکر ما بعد از عید انشاالله میریم اینجا 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ ما بعد از عید انشاالله میریم اینجا منم ببر با خودت خب 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ منم ببر با خودت خب اگر قسمت بشه خودمو ببرن هم خیلیهبعد دوروز بعدش میام نمایشگاه کتاب تهران 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ اگر قسمت بشه خودمو ببرن هم خیلیهبعد دوروز بعدش میام نمایشگاه کتاب تهران اکشال نداره نمایشگاه میبینمت 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ چقدر قشنگ!!!!!!!! :icon_gol: عالی ه. افسردگی گرفتم که اینجا نیستم. ی سوال: choort درسته خونده شه دیگه؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ خدااای مناینجا ایرانه؟؟؟ من فردا صبح عازم اینجام...فوق العاده س.. ممنون عزیزم..بابت عکسای بکر بله ديگه مازندران خودمونه. تازه كجاشو ديدي انقده جاهاي باحال داره 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ پاشم برم اونجا فعلا که نزدیکشم جونمیده برای اینکه زیبایی خدارو ببینی، آرامش فکری پیدا کنی،عکاسی کنی،قدم بزنی، 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده