Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 شماره خانوم تو رو نخواااااااااااااااااستم که خوبه ما هم بیایم تو تاپیک شما شیطونی کنیم؟؟؟؟؟ 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 خوبه ما هم بیایم تو تاپیک شما شیطونی کنیم؟؟؟؟؟ یادم نمیاد تاپیکی زده باشیم که شماااااااااااااااحضور نداشته باشین. 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 یادم نمیاد تاپیکی زده باشیم که شماااااااااااااااحضور نداشته باشین. http://www.noandishaan.com/forums/thread125333.html 5
masi eng 47044 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 حالا هم خانوما هم اقایون چه این تاپیکارو جدی گرفتیآ بیخیال بابا 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 http://www.noandishaan.com/forums/thread125333.html ئه ندیده بودمش. حالا غصه نخووووووووووور.من بهت اجازه میدم تو اون تاپیک پست بذاری. 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 میشه من شماره خانوم شما رو داشته باشم آیا؟؟ بله میشه من که نمیترسم ازش بدم 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 بله میشه من که نمیترسم ازشبدم مطمئنی که نمیترسیییییی 7
masi eng 47044 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ورود خانمها ممنوع ورود اقایون ممنوع تاحالا به این فکر کردید که این .. دوتا تاپیک ... و بحث خیلی بچه گانه است. بابا مهندسین شما.. بزرگ شدید.. زشته به خدا... انقدر کلکل نکنید..:icon_pf (34): 6
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 وقتی میگین ورود خانوما ممنوع،بدجور آدمو وسوسه میکنین که بیاد ببینه که چه خبره خبری هم که نبود 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 وقتی میگین ورود خانوما ممنوع،بدجور آدمو وسوسه میکنین که بیاد ببینه که چه خبرهخبری هم که نبود شاید ما اقایون اینجا عکس سوسک گذاشته باشیم به خاطر همین میگیم ورود خانمها ممنوع 4
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 شاید ما اقایون اینجا عکس سوسک گذاشته باشیم به خاطر همین میگیم ورود خانمها ممنوع اونوقت خودتون نمی ترسین وقتی که میخواین وارد شین؟ 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 اونوقت خودتون نمی ترسین وقتی که میخواین وارد شین؟ نه دیگه نمیترسیم اون رو میزاریم برا اینکه خانها بترسن 4
masi eng 47044 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 موقعی که شما اول از همه تاسیسش کردین کسی نبود؟می خواین حذفش کنیم سلامت خانم . چون الن که میبینم بعضی ها ظرفیت ننننننننننن. اصلا به این چیزا فکر نکنید.یا هر دو یا درش رو تخته کنین. چه ربطی داشت....شما ظرفیت داری بسته... 4
Lam soo 679 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2014 شوهره میاد خونه به زنش میگه: من برای شام دوستمو دعوت کردم خونه مون زنش میگه: چرا این کار رو کردی، ببین خونه چقدر بهم ریخته است ظرفا کثیفن، هیچی هم برای خوردن تو یخچال نیست شوهره میگه: میدونم ولی اشکالی نداره زنه میگه: اگه میدونی، پس چرا دوستت رو دعوت کردی؟ شوهرمیگه: آخه اون زده به سرش بره زن بگیره 4
Lam soo 679 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2014 20 دلیل برای اینکه به مرد بودن خود افتخار کنید : 1. نام خانوادگی بچه هايتان تابع نام خانوادگي شما است. 2.مدت زمان مکالمه ی تلفنی شما حد اکثر 30 ثانیه است. 3.برای یک مسافرت یک هفته ای تنها یک ساک کوچک دستی نیاز دارید. 4.در تمام شیشه های مربا و ترشی را خودتان باز می کنید. 5.دوستان شما توجهی به کاهش یا افزایش وزن شما ندارند. 6.جنسیت شما در موقع استخدام مطرح نیست. 7.لازم نیست کیفی پر از وسایل بی استفاده را همه جا به دنبالتان بکشید. 8.ظرف مدت 10دقیقه میتوانید حمام کنید و برای رفتن به مهمانی آماده شوید. 9.همکارانتان نمی توانند اشك شما را در بیاورند. 10.اگر در 34 سالگی هنوز مجرديد احدي به شما ایراد نمی گیرد. 11.رنگ اجزای صورت شما در هر صورت طبیعی است. 12.با یک دسته گل می توانید بسیاری از مشكلات احتمالی را حل کنید. 13.وقتی مهمان به خانه ی شما می آید لازم نیست اتاق را مرتب کنید. 14.بدون هدیه میتوانید به دیدن تمام دوستان و آشنایان بروید. 15.می توانید آرزوی هر پست و مقامی را داشته باشید. 16.حداقل 20 راه برای باز کردن در هر بطری نوشابه ی داخلی یا خارجی بلد هستید. 17.ضرورتی ندارد روز تولد دوستانتان را به خاطر داشته باشید. 18.در تقسيم ارث سهم بيشتري مي بريد. 19.احتمال مدير شدنتان زياد است. 20.مي توانيد چند زن داشته باشيد.(احتياط! معلوم نيست خوشبخت شويد) 4
ارسال های توصیه شده