Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نمایشگاه خو دروی توکیو یکی از نقاطی است که طرح های عجیب و انقلابی از برای اولین بار آنجا معرفی می شود. این نمایشگاه هر ساله خودروسازان بزرگ را به خود جذب می کند. نیسان امسال با طرحی بسیار جالب وارد نمایشگاه شد و توانست نظر بسیاری را به سمت خود جلب کند. طرح نیسان در قسمت کانسپت ها خودروی "گلایدر تیز" نام داشت. به گفته مسئول نیسان این طرح انقلابی در خودروسازی این شر کت محسوب می شود و آن ها قصد دارند با کمک این خودرو از شر طرح های قدیمی و ثابت خلاص شوند. "گلایدر تیز" با موتور الکتریکی کار می کند و بدنه آن بسیار سبک است همچنین به واسطه شیشه هایی که دورش قرار دارد به گلایدر شهرت دارد. از طرفی شکل بدنه به مانند هواپیماهای جنگنده هستند و به آن ها برنده یا تیز گفته می شود. یک از نکات بسیار جالب برای این خودرو سه نفره بودن آن است. طراحی داخلی خودرو به گونه ای است که راننده به مانند خلبان ها درون کابین قرار می گیرد و تنها خودش به فرمان مسلط است و دو سرنشین دیگر باید پشت او بنشینند. نیسان در مورد این طرح اطلاعات زیادی را فاش نکرده است. 25 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ منم موخوام تو رو خدا تعارف نکنیا :l 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ تو رو خدا تعارف نکنیا :l نه فقط یه دونه موخوام یعنی به من نمیدن؟ 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نه فقط یه دونه موخوام یعنی به من نمیدن؟ نه میخوان بهت تحویل بدن فقط میپرسن پست پیشتاز یا سفارشی :l 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نه میخوان بهت تحویل بدن فقط میپرسن پست پیشتاز یا سفارشی :l اللهی شکر فقط بگید بهشون هر چه سریعتر به دستم برسه :5c6ipag2mnshmsf5ju3دیگه نمیتونم دوریه ماشینمو تحمل کنم 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ اللهی شکر فقط بگید بهشون هر چه سریعتر به دستم برسه :5c6ipag2mnshmsf5ju3دیگه نمیتونم دوریه ماشینمو تحمل کنم بیچاره ماشین خوشگلی بود 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ بیچاره ماشین خوشگلی بود نمیذارم یه خراش روش بیفتهالان انقده خوشحالم یتونید شمام یه دور باهاش بزنید اما کاش واقعنی یکیش مال من بودمن تا حالا هیچ ماشینی به دلم ننشسته بود 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتتون واقعا قشنگه میشه بگید یکی هم واسه من بیارن ...:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نمیذارم یه خراش روش بیفتهالان انقده خوشحالم یتونید شمام یه دور باهاش بزنیداما کاش واقعنی یکیش مال من بودمن تا حالا هیچ ماشینی به دلم ننشسته بود یعنی با قاطعیت میگم بعد یک ماه هیچ شباهتی به این ماشین نداره :there: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ یعنی با قاطعیت میگم بعد یک ماه هیچ شباهتی به این ماشین نداره:there: یجوری میزنم شبیه این ماشین بشیدا ماشینو بدن دست من آغا اصلا سوارش نمیشم میذارم دکور خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ یجوری میزنم شبیه این ماشین بشیدا ماشینو بدن دست من آغا اصلا سوارش نمیشم میذارم دکور خوبه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ یجوری میزنم شبیه این ماشین بشیدا ماشینو بدن دست من آغا اصلا سوارش نمیشم میذارم دکور خوبه؟ اصلا کارخونه هم اینا دکوری ساخته 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ اصلا کارخونه هم اینا دکوری ساخته نه خیرمش ساختن که سوارش بشیم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نه خیرمش ساختن که سوارش بشیم نه این همه خرج نمیکنن که بدن دست یکی نابودش کنه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نه این همه خرج نمیکنن که بدن دست یکی نابودش کنه ماشینو میسازن که سوار بشیم دیگهیعنی نمیتونیم بخریم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ماشینو میسازن که سوار بشیم دیگهیعنی نمیتونیم بخریم ؟ برا شما نه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ برا شما نه نکنه برا شما ساختن؟:w888: 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ نکنه برا شما ساختن؟:w888: کلا برا ایرانی جماعت ضرر داره :l 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ کلا برا ایرانی جماعت ضرر داره :l بسی قانع شدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده