m.reza62 445 ارسال شده در 8 اسفند، 2013 روزی روزگاری یک زن آمریکایی قصد میکنه یک سفر دو هفته ای به ایتالیا داشته باشه شوهرش اون رو به فرودگاه می رسونه و واسش آرزو می کنه که سفر خوبی داشته باشه... زن جواب میده: ممنون عزیزم، حالا سوغاتی چی دوست داری واست بیارم؟ مرد می خنده و میگه: یه دختر ایتالیایی. زن هیچی نمیگه و سوار هواپیما میشه و میره... دو هفته بعد وقتی که زن از مسافرت برمی گرده، مرد توی فرودگاه میره استقبالش و بهش میگه: خب عزیزم مسافرت خوش گذشت؟ زن: ممنون، عالی بود! مرد می پرسه: خب سوغاتی من چی شد؟ زن: کدوم سوغاتی؟ مرد: همونی که ازت خواسته بودم... دختر ایتالیایی!!! زن جواب میده: آهان! اون رو میگی؟ راستش من هر کاری که از دستم بر می آمد انجام دادم! حالا باید ۹ ماه صبر کنیم ! نتیجه گیری مهم این داستان: هیچوقت سر به سر زنها نذار ! اونها به طرز وحشتناکی باهوش هستند. 28
uldoz3 470 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 حالا اگه بعد 9 ماه پسر به دنيا اومد چي ؟ ؟ بازم زنها باهوشا آيا ؟ ؟ ؟ :ws28: 4
m@ry@71 3690 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 زن ها بهترین دکتر هستند.!! زنه شوهرشو میبره دکتر..! دکتر به زنه میگه: خانم، نباید هیچ استرسی به شوهرتون وارد بشه. باید خوب غذا بخوره، هرچی که میخواد براش فراهم بشه و برای 1 سال هیچ بحث و دعوایی سر هیچ موضوعی حتی سر طلا و سکه و ماشین و خونه هم نباید با هم داشته باشن. تو راه برگشت مرده میپرسه: خانم دکتر چی گفت؟ زنه میگه : هیچی، گفت تو هیچ شانسی برای زنده موندن نداری! 7
ارسالهای توصیه شده