Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ تصاویر زیبای جنگل های شمال تصاویر گرفته شده بدون هیچ امکاناتی و به دست عکاس نسبتا معروف یعنی خودم و دوستان گرفته شده اما خوب خیلی قشنگه... حیف اومد خواستم همه ببینن دیگه ببخشید کیفیتشون جالب نیست گوشی های ماموتها از ماله ما پیشرفته تر و اگه کج گرفته شده بخاطر ترس از اساتید محترم بوده 26 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام...با اینکه من دعوت به موضوع نشدم اما نظرمو با اجازه شما میگم...انصافا عکسای قشنگ و هنری شدن...اگه دوربین خوبی داشتین عکساتون میتونست ماندگار تر بشن...چندتاشو برداشتم تابلو نقاشی کنم...امیدوارم اجازشو بدید...ولی همیشه یه چیزایی مثل زباله توی طبیعت همیشه ناراحتم میکنه.نمیدونم مردم کی اصلاح رفتار میکنن. 11 لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام داداش تصاویر زیبایی گرفتی اگه امکانش هست مکان و تاریخ عکاسی رو هم ذکر کن...ممنون 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام...با اینکه من دعوت به موضوع نشدم اما نظرمو با اجازه شما میگم...انصافا عکسای قشنگ و هنری شدن...اگه دوربین خوبی داشتین عکساتون میتونست ماندگار تر بشن...چندتاشو برداشتم تابلو نقاشی کنم...امیدوارم اجازشو بدید...ولی همیشه یه چیزایی مثل زباله توی طبیعت همیشه ناراحتم میکنه.نمیدونم مردم کی اصلاح رفتار میکنن. مرسی دفعه بعد حتما دعوتت میکنم. خیلی لطف کردی نظرتو گفتی. خوشحال شدم از عکسها خوشت اومد و استفاده کردی.:hapydancsmil: اجازه نمیخواد متعلق به خودتونه 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام داداش تصاویر زیبایی گرفتی اگه امکانش هست مکان و تاریخ عکاسی رو هم ذکر کن...ممنون قابل نداره.هفته قبل رویان نور در استان مازندران.پدرم خوشحالل شدم خوشت اومد 5 لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ قابل نداره.هفته قبل رویان نور در استان مازندران.پدرم خوشحالل شدم خوشت اومد گفتم داداش...نگفتم پسرم...درهر صورت مرسی داداش 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ خيلي قشنگ بودن!!خيلي! وافعا لذت بردم،ممنون دلم شمال ميخواد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ خيلي قشنگ بودن!!خيلي!وافعا لذت بردم،ممنون دلم شمال ميخواد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لطف کردین عزیزم صد درصد شمالم دلش شمارو میخواد من میدونم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ با اینکه منم دعوت نشدم ولی قشنگه... ببخشید حتما برا ادامه عکسها دعوتتون میکنم.ممنون نظر دادین 5 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ خیلی قشنگ بودن... دست گلت درد نکنه.... 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ منم میخوامممممممممممممممممممممممممم برم برمممممممممممممممممممممم شمال خیلی قشنگ بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده