pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ ملت ایران: سرهنگ مسعود زاهدیان درباره برخورد پلیس با خواننده های زیرزمینی اقدام به ساخت آثار خود و پخش آن در شبکه های خارجی می کنند، گفت: پلیس با این دسته از افراد برخورد می کند و اخیرا نیز با خواننده ای به نام «تتلو» برخورد کرده است و وی هم اکنون پس از دستگیری در اختیار مقام قضایی است. وی با بیان اینکه پلیس تمامی این موارد را شناسایی کرده و با آنها برخورد می کند، گفت: اجازه نخواهیم داد با فضای قانونی کشور اتفاقی بیفتد. رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا اضافه کرد: بحمدالله هم صداوسیما و هم وزارت ارشاد زمینه های لازم برای فعالیت هنرمندان را فراهم کرده اند و افرادی که به شکل زیرزمینی قصد فعالیت دارند باید دست از این کار خود برداشته و در قالب هنر قانونی و واقعی به فعالیت خود ادامه دهند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کلیپ هم دیدنش خالی از لطف نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ نظرات مردم جالبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ ساسی مانکن آزاده اونوقت تتلو رو میگیرن جدا از شوخی این دستگیری های جدید که شروع شده واقعا نگران کنندست! 10 نفر از اعضای سایت نارنجی که در مورد تکنولوژی و موبایله رو هم دستگیر کردن لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ يكي دوتا كيليپش رو ديده ام صداشم بد ني ، حداقلش از اين ساسي كنكن و بعضياي ديگه كه خيلي بهتر مي خوند ! لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ نظرات مردم جالبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا جالبه نظرات مردم حتي يه نفر هم موافق نيست ! خيلي جالبه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ واقعا که چی بشه آخه ؟؟؟ ولی خوب شدا. حداقل مشکل نون و آب مردم حل میشه. مسخره هاااااااااا لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ ساسی مانکن آزاده اونوقت تتلو رو میگیرن جدا از شوخی این دستگیری های جدید که شروع شده واقعا نگران کنندست! 10 نفر از اعضای سایت نارنجی که در مورد تکنولوژی و موبایله رو هم دستگیر کردن ساسی مانکن ایران نیست 1ماه پیش پناهنده شد یه کشوری ! امنیت اجتماعی اینه ! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ آخه چرا بچه مردمو میگیرن.... بابا کاره خلاف که نیست... برن شبکه جام جم درست کنن. اونجا از وسایل.. موسیقی . استفاده کنن بعد خودشونو توجیه کنن. ما گفتیم وسایل موسیقی حرام است این برای .. اون ور ابی هاست. خودشونو باید توجیه کنن. نکنن نمیشه که. خیلی سیاسی شد. دوست داشتم حرسمو دراوردن. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ خدا رو شكر ... من موافقم ! حالا نيايد جملات قصار براي من رديف كنيد كه : يعني ديگه مشكلي نداشتيم ؟؟ يعني امير براشون خطرناكه ؟؟ و .......... چرا كشور ما پر مشكل يكيش هم آقايوني كه جفت پا پريدن وسط هنر .... بايد جمع بشن !! بايد .... هنر يعني ادب .... اينا نه هنر دارند نه ادب لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ واقعا جالبه نظرات مردم حتي يه نفر هم موافق نيست ! خيلي جالبه اخه چیکار کرده که مردم موافق باشن چهار تا اهنگ خونده حالا یکی خوشش میاد یکی نمیاد لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ نامه «امیر تتلو» بعد از آزادی به مردم سلام می کنم به همگی معذرت میخوام، معذرت میخوام، معذرت میخوام، ببخشید که باعث نگرانی شدم. خیلی ممنونم از همه دوستان، از همه کسانی که به گوشم میرسید واقعا نگرانم بودند. باید بگویم که من علیرغم میل باطنیام قدیم یک کارنامه بدی از نظر خیلیها داشتم که باید پاسخگو باشم و پاسخگو هم میشوم و ایشالله که بتوانیم مجوز را بگیریم و بتوانیم تو ایران کار کنیم. فقط این را بدانید که من هر کاری که انجام میدهم و هر فعالیتی کردم فقط و فقط واسه خوشحال کردن شما مردم ایران بوده و هیچ وقت هیچ برگشت دیگری برای من نداشته. عاشقتونم و ایشالله که بتوانم توکل به خدا این قضیه را حلش کنم و کارهای قبلیم و کارنامه قبلیم را یک خورده سیاهیاش را کم کنم. من شرمندهام. شرمنده همه مردم ایران. شرمنده همه هواداران که که نگرانشان کردم. شرمنده کشورم. شرمنده همه. این را بدانید که من فقط و فقط و فقط قصدم خدمت کردن بوده و همتون را از ته دلم دوست دارم. عاشقتونم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده