EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ یعنی کاپ بی اخلاقی باید بهت بدن.جنبه نظر نداری اولش اعلام کن.فکر کنم یکی دیگه زده سیم آخر میخواد بیاد یه دختر بیگناه که نظرشو گفته بزنه :sad0:واقعا که...اینجور تاپیکا خطرناکه آدمو به مرگ تهدید میکنن...اوه اوه..:icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws28: جنبه دارم خیلی هم دارم اگه از همون اول مثل آدم میومدی نظر میدادی تهش به اینجا کشیده نمیشد...مشخصه سوختی اومدی اونجوری نظر دادی...آدم وقتی میبنه حریف کسی نمیتونه بشه دمشو میندازه رو کولش میره ولی تو مثل اینکه دنبال داستان بودی که ادامه دادی و در ادامه دیدیم که اصلا در حد کل نیستی بگو غلط کردم تا بیخیالت شم وگرنه با غلطک از رو خودتو تیمت رد میشم . . .تواناییشم دارم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ :ws28: جنبه دارم خیلی هم دارم اگه از همون اول مثل آدم میومدی نظر میدادی تهش به اینجا کشیده نمیشد...مشخصه سوختی اومدی اونجوری نظر دادی...آدم وقتی میبنه حریف کسی نمیتونه بشه دمشو میندازه رو کولش میره ولی تو مثل اینکه دنبال داستان بودی که ادامه دادی و در ادامه دیدیم که اصلا در حد کل نیستی بگو غلط کردم تا بیخیالت شم وگرنه با غلطک از رو خودتو تیمت رد میشم . . .تواناییشم دارم اولا این طرز حرف زدن درست نیست دوما من اشتباه کردم که با یه آدم که نمیدونه با یه دختر چه طوری خرف میزنن همکلام شدم تهدید به دختر کاری نداره همه بلدن منطق یودن سخته...سوما آخرین جمله من حالا غلطکتو بردار بیار آدم..... بگرد تیمتو پیدا کن.به بازی برگشت ال کلاسیکو هم فکر کن 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ اولا این طرز حرف زدن درست نیست دوما من اشتباه کردم که با یه آدم که نمیدونه با یه دختر چه طوری خرف میزنن همکلام شدم تهدید به دختر کاری نداره همه بلدن منطق یودن سخته...سوما آخرین جمله من حالا غلطکتو بردار بیار آدم..... بگرد تیمتو پیدا کن.به بازی برگشت ال کلاسیکو هم فکر کن ببین مظلوم نمایی نکن اینقدرم آدم آدم نکن که اگه کسی تنش نخاره دنبال دردسر نمیگرده من هنوزم به دختر بودنت شک دارم تا برام اثبات نشه هیچ وقت شکم به یقین تبدیل نمیشه این از این پس دائم تکرار نکن اون جدولی هم که نشون دادی حالا زوده تیمت افتاده رو دورباخت جدول رو آخر فصل خودم بهت نشون میدم بازی برگشتم تو سانتیاگو برنابئوست که یعنی 3امتیازو از همین الان گرفتیم خب پس دیگه هیچی نگو ... 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ ببین مظلوم نمایی نکن اینقدرم آدم آدم نکن که اگه کسی تنش نخاره دنبال دردسر نمیگرده من هنوزم به دختر بودنت شک دارم تا برام اثبات نشه هیچ وقت شکم به یقین تبدیل نمیشه این از این پس دائم تکرار نکن اون جدولی هم که نشون دادی حالا زوده تیمت افتاده رو دورباخت جدول رو آخر فصل خودم بهت نشون میدم بازی برگشتم تو سانتیاگو برنابئوست که یعنی 3امتیازو از همین الان گرفتیم خب پس دیگه هیچی نگو ... تا حاله با کسی که چاله میدونی حرف میزنه همکلام نشدم خیلی حسه بدی داره....به من ربطی نداره باور نمیکنی دخترم ...منم شک دارم تحصیلات داشته باشی واقعا بعیده آدم تحصیل کرده اینطوری راحت یه نفرو تهدید کنه ...جدوله کار خودشو کرد ..باشه تا آخر فصل اونموقع همه چی ثابت میشه آقای محترم 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ تا حاله با کسی که چاله میدونی حرف میزنه همکلام نشدم خیلی حسه بدی داره....به من ربطی نداره باور نمیکنی دخترم ...منم شک دارم تحصیلات داشته باشی واقعا بعیده آدم تحصیل کرده اینطوری راحت یه نفرو تهدید کنه ...جدوله کار خودشو کرد ..باشه تا آخر فصل اونموقع همه چی ثابت میشه آقای محترم آره دیگه از اخلاق کسی بدمون میاد همه القابو بهش میدیم...تو خوبی...من تحصیلات داشته باشم یا نداشته باشم از پس تو یکی خوب برمیام ،این از این...جدوله چکار کرد مثلا؟نه خدایی جکار کرد؟من که جوابتو دادم آق پسر ...اسمت چیه؟اسم واقعیتو می پرسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده