EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ رئالي ها در مراسم بهترين هاي فصل گذشته لاليگا حضور گسترده اي داشتند و كريستيانو ، ايارامندي ، راموس و كاسياس جايزه بردند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ ایش با این تیمتون..:icon_razz: اسپم؟ بلد نیستی از تیمت هواداری کنی اسپم میکنی؟ لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ اسپم؟ بلد نیستی از تیمت هواداری کنی اسپم میکنی؟ خیلی خوب بلدم..... اسپمم نیستم حرص درمیارین میخواین چیزی نگم خوب تیمتون چیزی نیست ...اینطوری میکنید 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ خیلی خوب بلدم.....اسپمم نیستم حرص درمیارین میخواین چیزی نگم خوب تیمتون چیزی نیست ...اینطوری میکنید خب همینو بگو ... بگو از اینکه اینهمه رئالی جایزه گرفتن حرصم دراومدهمسئولین لالیگا رسیدگی کنن شما خودتو ناراحت نکن تصمیم گرفتیم به شانسلونا هم تمشک طلایی بدیم...خخخخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ خب همینو بگو ... بگو از اینکه اینهمه رئالی جایزه گرفتن حرصم دراومدهمسئولین لالیگا رسیدگی کنن شما خودتو ناراحت نکن تصمیم گرفتیم به شانسلونا هم تمشک طلایی بدیم...خخخخخخخخخخخخ آخه حیوونی تا تیممت 2 تا جایزه گرفته جوگیر شدین بارسا نیاز به جایزه نداره اونقدر ویترین افتخاراتش پره که دیگه میخواد به تیم های بیچاره مثه رئال فرست بده گناه دارن 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ آخه حیوونی تا تیممت 2 تا جایزه گرفته جوگیر شدین بارسا نیاز به جایزه نداره اونقدر ویترین افتخاراتش پره که دیگه میخواد به تیم های بیچاره مثه رئال فرست بده گناه دارن اولا لحن صحبت کردنت درست نیست میتونی این جور صحبت کردنو با طرفدارهای بارسا داشته باشی دوما 9قهرمانی تو چمپونز لیگ در برابر 5قهرمانی بارسا تو همین لیگ دیگه بقیه جام ها رو من نمیگم ...خخخخخ حالا حالا ها باید پشت سرما باشین تازه نسل طلاییتون هم پا به سن گذاشته دیگه خدا میدونه کی میخواین به ما برسین ..... 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ اولا لحن صحبت کردنت درست نیست میتونی این جور صحبت کردنو با طرفدارهای بارسا داشته باشی دوما 9قهرمانی تو چمپونز لیگ در برابر 5قهرمانی بارسا تو همین لیگ دیگه بقیه جام ها رو من نمیگم ...خخخخخ حالا حالا ها باید پشت سرما باشین تازه نسل طلاییتون هم پا به سن گذاشته دیگه خدا میدونه کی میخواین به ما برسین ..... من دیوانه ام که جواب میدم همه چی معلومه دیگه چرا بیخودی وقت میزارم بحث میکنم. اصا ببخشید نباید جواب میدادم 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ من دیوانه ام که جواب میدم همه چی معلومه دیگه چرا بیخودی وقت میزارم بحث میکنم.اصا ببخشید نباید جواب میدادم بینندگان عزیز همینجور که میبینین کلا طرفداران بارسا اینجورین...یه مشت دیوونه خل و چل خخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ بینندگان عزیز همینجور که میبینین کلا طرفداران بارسا اینجورین...یه مشت دیوونه خل و چل خخخخخخخخخخ آتیش گرفتن یه مقدار علائم داره مثه توهین به طرفدارای تیم حریف .طوری نیس بگو خودتو تخلیه کن شما که مسی ندارین رونالدو رو تو حسرت بهترین بازیکن جهان بزاره بارسا ندارین که همه مربیان دنیا ازش تعریف بکنن.فقط یه رونالدو دارین که داره تو زن گرفتن رکورد میزنه.. 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ آتیش گرفتن یه مقدار علائم داره مثه توهین به طرفدارای تیم حریف .طوری نیس بگو خودتو تخلیه کن شما که مسی ندارین رونالدو رو تو حسرت بهترین بازیکن جهان بزاره بارسا ندارین که همه مربیان دنیا ازش تعریف بکنن.فقط یه رونالدو دارین که داره تو زن گرفتن رکورد میزنه.. آخه وقتی خودت داری جواب خودتو میدی دیگه من چی بگم خب کافیه چند تا پست بالاترو بخونی تا دستت بیاد کی به کی توهین کرده...فراموشکاری هم یکی از ویژگی های طرفدارای بارساست شنیدم باشگاهتون داره براتون بیمارستان سوانح سوختگی میسازه تا بیشتر از این هواداراش تو کل کل با هوادارای رئال تلفات ندن خخخخخخخخخخخخخ:ws3: آره خب ما که مثل شما نیستیم یوفا و میشل پلاتینی و داورا هوامونو داشته باشن یا نزدیکای مراسم توپ طلا شه بلاتر به اون شکل رونالدو رو بکوبه تا شانس اون کوتوله هورمونی یه ذره بیشتر از رونالدو شه، آره تو راس میگی...ما با افتخاراتمون زنده ایم افتخاراتی که تو چمن سبز بدست آوردیم و میاریم نه بیرون از زمین و قبل از مسابقه مثل بعضیا یکی دیگه از افتخاراتمون اینه که نه تیممون نه بازیکنامون هیچ وقت از اسرائیل حمایت و هواداری نمیکنن مثل بعضیا نیستیم مثل سگ واسه اسرائیل دم تکون بدیم تو بازیکنامون هم کریس که حاضر نشد با بازیکن اسرائیلی تیم حریف دست بده و حتی تو مقدماتی خودشو به مصدومیت زد تا به اسرائیل نره وجود داره هم بازیکن سابقمون کاکا که رسما از فلسطینی ها حمایت کرد ه رو داریم ...آره عزیزم زیاد جو نگیرتت تو فوتبال آدم باید یه ذره مردونگی هم داشته باشه که بعضیا ندارن 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ آخه وقتی خودت داری جواب خودتو میدی دیگه من چی بگم خب کافیه چند تا پست بالاترو بخونی تا دستت بیاد کی به کی توهین کرده...فراموشکاری هم یکی از ویژگی های طرفدارای بارساست شنیدم باشگاهتون داره براتون بیمارستان سوانح سوختگی میسازه تا بیشتر از این هواداراش تو کل کل با هوادارای رئال تلفات ندن خخخخخخخخخخخخخ:ws3: آره خب ما که مثل شما نیستیم یوفا و میشل پلاتینی و داورا هوامونو داشته باشن یا نزدیکای مراسم توپ طلا شه بلاتر به اون شکل رونالدو رو بکوبه تا شانس اون کوتوله هورمونی یه ذره بیشتر از رونالدو شه، آره تو راس میگی...ما با افتخاراتمون زنده ایم افتخاراتی که تو چمن سبز بدست آوردیم و میاریم نه بیرون از زمین و قبل از مسابقه مثل بعضیا یکی دیگه از افتخاراتمون اینه که نه تیممون نه بازیکنامون هیچ وقت از اسرائیل حمایت و هواداری نمیکنن مثل بعضیا نیستیم مثل سگ واسه اسرائیل دم تکون بدیم تو بازیکنامون هم کریس که حاضر نشد با بازیکن اسرائیلی تیم حریف دست بده و حتی تو مقدماتی خودشو به مصدومیت زد تا به اسرائیل نره وجود داره هم بازیکن سابقمون کاکا که رسما از فلسطینی ها حمایت کرد ه رو داریم ...آره عزیزم زیاد جو نگیرتت تو فوتبال آدم باید یه ذره مردونگی هم داشته باشه که بعضیا ندارن مردونگی کاملا به رونالدم میاد.....کاش یه جایزه هم برا شاهکاراش بود اول و دوم و سوم خوذش میشد یوفا و فیفا و پلاتینی 70 یا 80 میلیون پارتی بارسان آخه جالبه با پارتی نظر فرگوسن،آنجلوتی...مورینیو رو بخری و بعد اینهمه افتخار به دست بیاری خودش هنریه....مسی اخلاق داره همه دوستش دارن بعدشم من توهین نکردم (آخه حیوونی تا تیممت 2 تا جایزه گرفته جوگیر شدین بارسا نیاز به جایزه نداره اونقدر ویترین افتخاراتش پره که دیگه میخواد به تیم های بیچاره مثه رئال فرست بده گناه داره)این کجاش توهینه اصا فرقشونو میدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ مردونگی کاملا به رونالدم میاد.....کاش یه جایزه هم برا شاهکاراش بود اول و دوم و سوم خوذش میشد یوفا و فیفا و پلاتینی 70 یا 80 میلیون پارتی بارسان آخه جالبه با پارتی نظر فرگوسن،آنجلوتی...مورینیو رو بخری و بعد اینهمه افتخار به دست بیاری خودش هنریه....مسی اخلاق داره همه دوستش دارن بعدشم من توهین نکردم (آخه حیوونی تا تیممت 2 تا جایزه گرفته جوگیر شدین بارسا نیاز به جایزه نداره اونقدر ویترین افتخاراتش پره که دیگه میخواد به تیم های بیچاره مثه رئال فرست بده گناه داره)این کجاش توهینه اصا فرقشونو میدونی؟ صددرصد مردونگی به رونالدو میاد رفتارش با اون هواداراش که پلیس میخواست بزنتش رو اگه میدیدی اینجوری دربارش حرف نمیزدی و قضاوت نمیکردی این در حالیه که رفتار اون کوتوله هورمونی قبل از جام2006 با هوادارش مقایسه کنیم خیلی چیزا دستت میاد کی مرده و مردونگی داره و کی رو رسانه های حامی شانسا الکی بزرگش کردن .جهت اطلاع اونایی که نمی دونن مسی یکی از هواداراشو قبل از جام2006 به بدترین شکل ممکن مورد ضرب و شتم قرار داد .حالا از این که بگذریم می رسیم به ماجرای پرداخت نکردن چند سال مالیات توسط این موش بارسایی که وقتی دادگاهشو گرفتن زد زیر همه چی و همه رو انداخت گردن پدرش آخه این مردونگیه؟مزد زحمات پدرشو آدم اینجوری میده؟ :icon_razz:بذار یه مورد دیگه هم برات بگم تا پرونده مردونگی رو ببندیم و دیگه در موردش حرف نزنیم اون هوادار بارسا که تو استادیوم نشسته بود وقتی مسی از پشت سر بهش پس گردنی میزنه و رد میشه میره یارو بلند میشه بره طرف مسی که برای چی زده مسی یه مشت میزاره وسط بینیش اینم از آخرین شاهکار مردترین اسطوره بارسایی ها یعنی هم به تیمتون و هم به اسطوره هاتون و هم به خودتون دارم میخندم الان نظر اون مربیا که گفتی اونا که همه طرف رونالدو هستن .راستی چرا در مورد آکادمی بارسا تو اسرائیل برامون نمیگی؟چرا در مورد رابطه تنگاتنگ تیم محبوبت با اسرائیل اینقدر ساکتی؟ در مورد توهین نه جانم تو فرقشو میدونی که عمدا داری توهین میکنی....برو عمو جون برو به ما نمیخوری برو که ما با کوچولو موچولو ها کل نمیندازیم که دور از شانمونه 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ صددرصد مردونگی به رونالدو میاد رفتارش با اون هواداراش که پلیس میخواست بزنتش رو اگه میدیدی اینجوری دربارش حرف نمیزدی و قضاوت نمیکردی این در حالیه که رفتار اون کوتوله هورمونی قبل از جام2006 با هوادارش مقایسه کنیم خیلی چیزا دستت میاد کی مرده و مردونگی داره و کی رو رسانه های حامی شانسا الکی بزرگش کردن .جهت اطلاع اونایی که نمی دونن مسی یکی از هواداراشو قبل از جام2006 به بدترین شکل ممکن مورد ضرب و شتم قرار داد .حالا از این که بگذریم می رسیم به ماجرای پرداخت نکردن چند سال مالیات توسط این موش بارسایی که وقتی دادگاهشو گرفتن زد زیر همه چی و همه رو انداخت گردن پدرش آخه این مردونگیه؟مزد زحمات پدرشو آدم اینجوری میده؟ :icon_razz:بذار یه مورد دیگه هم برات بگم تا پرونده مردونگی رو ببندیم و دیگه در موردش حرف نزنیم اون هوادار بارسا که تو استادیوم نشسته بود وقتی مسی از پشت سر بهش پس گردنی میزنه و رد میشه میره یارو بلند میشه بره طرف مسی که برای چی زده مسی یه مشت میزاره وسط بینیش اینم از آخرین شاهکار مردترین اسطوره بارسایی ها یعنی هم به تیمتون و هم به اسطوره هاتون و هم به خودتون دارم میخندم الاننظر اون مربیا که گفتی اونا که همه طرف رونالدو هستن .راستی چرا در مورد آکادمی بارسا تو اسرائیل برامون نمیگی؟چرا در مورد رابطه تنگاتنگ تیم محبوبت با اسرائیل اینقدر ساکتی؟ در مورد توهین نه جانم تو فرقشو میدونی که عمدا داری توهین میکنی....برو عمو جون برو به ما نمیخوری برو که ما با کوچولو موچولو ها کل نمیندازیم که دور از شانمونه آره من کوچولوم ولی هم نظرم مهمه و هم منطقی هستم آخه این یعنی چی که هکه عالم طرفه مسی هستن رونالدو تنهاست آخه آذم خنده اش میگیره اگه بزرگ بودن گفتن حرفایی مثه اینه بزار کوچولو بمونم در موردآکادمی اسرائیل با اعلام شجاعت کامل اون تنها اشتباه بارساست و بزودی متوجه میشن. ما بارسایی منطقی و شجاع هستیم.بدبختا مثه رئال خرپولا هواشو ندارن که راحت تیم داری کنن.بعدشم براشون میلیار دلار ها پول بده بازیکن بخرن ..... 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ آره من کوچولوم ولی هم نظرم مهمه و هم منطقی هستم آخه این یعنی چی که هکه عالم طرفه مسی هستن رونالدو تنهاست آخه آذم خنده اش میگیره اگه بزرگ بودن گفتن حرفایی مثه اینه بزار کوچولو بمونمدر موردآکادمی اسرائیل با اعلام شجاعت کامل اون تنها اشتباه بارساست و بزودی متوجه میشن. ما بارسایی منطقی و شجاع هستیم.بدبختا مثه رئال خرپولا هواشو ندارن که راحت تیم داری کنن.بعدشم براشون میلیار دلار ها پول بده بازیکن بخرن ..... رسما زدی جاده خاکی داری هذیون میگی...همه عالم؟یعنی مثلا امکان داره کسی تو مشتری یا مریخ زنده باشه که اونوقت فوتبالم نگاه کنه که اونوقت تو این همه بازیکن طرفدار یه هورمونی باشه؟داریم ملت؟-آره خب کوچولویی دیگه معمولا افراد کوچول موچول چرت و پرت زیاد میگن ....چه عجب یه اعتراف ازت دیدیم من که جای تو باشم بعد از این حرکت زشت بارسا دست از طرفداری این تیم که حامی صهیونیزم هست دست میکشیدم تو مثل اینکه خیلی دوس داری همراه با یهودی ها همگام با صهیونیزم باشی...اگه تونستی دو تا مثال از افرادی که خرپول هستن و دارن رئال رو با پولاشون به جایی میرسونن بیاری من دیگه هیچی نمیگم....خخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ رسما زدی جاده خاکی داری هذیون میگی...همه عالم؟یعنی مثلا امکان داره کسی تو مشتری یا مریخ زنده باشه که اونوقت فوتبالم نگاه کنه که اونوقت تو این همه بازیکن طرفدار یه هورمونی باشه؟داریم ملت؟-آره خب کوچولویی دیگه معمولا افراد کوچول موچول چرت و پرت زیاد میگن ....چه عجب یه اعتراف ازت دیدیم من که جای تو باشم بعد از این حرکت زشت بارسا دست از طرفداری این تیم که حامی صهیونیزم هست دست میکشیدم تو مثل اینکه خیلی دوس داری همراه با یهودی ها همگام با صهیونیزم باشی...اگه تونستی دو تا مثال از افرادی که خرپول هستن و دارن رئال رو با پولاشون به جایی میرسونن بیاری من دیگه هیچی نمیگم....خخخخخخخخخ وای یعنی همه طرفدارایه رئال انقدر بی ادب باشن دیگه هیچی :icon_pf (34):حتما یه لیست کامل تهیه میکنم برات شیرفهم بشی بارسا عشق همه دورانه بقوله مزدک میرزایی خوشحالم در عصری زندگی میکنم که مسی و بارسای قهرمان در اون میدرخشه و حتما نظر تمامی مربیان سرشناس و فوتبالیست های مهم درباره بارسا و مسی جمع میکنم میدم بخونی روشن بشی ..من طرفدار اسرائیل نیستم ولی خیلی از تیم اسپانسر و حامیانشون اسرائیل هستش اون وقت کسی نباید طرفدارشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منطق داری تو؟جرأت رقابت ندارین به حاشیه میپردازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای وای حیف که تیم ملیم اسپانیاست مجبورم بخاطر سربلندی اسپانیا بازیکنای رئال تو تیم ملی تحمل کنم....:icon_razz: بعدشم اینقدر هورمونی هورمونی نکن خود میخواست مریض باشه واقعا که ... 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ وای یعنی همه طرفدارایه رئال انقدر بی ادب باشن دیگه هیچی :icon_pf (34):حتما یه لیست کامل تهیه میکنم برات شیرفهم بشی بارسا عشق همه دورانه بقوله مزدک میرزایی خوشحالم در عصری زندگی میکنم که مسی و بارسای قهرمان در اون میدرخشه و حتما نظر تمامی مربیان سرشناس و فوتبالیست های مهم درباره بارسا و مسی جمع میکنم میدم بخونی روشن بشی ..من طرفدار اسرائیل نیستم ولی خیلی از تیم اسپانسر و حامیانشون اسرائیل هستش اون وقت کسی نباید طرفدارشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منطق داری تو؟جرأت رقابت ندارین به حاشیه میپردازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای وای حیف که تیم ملیم اسپانیاست مجبورم بخاطر سربلندی اسپانیا بازیکنای رئال تو تیم ملی تحمل کنم....:icon_razz: بعدشم اینقدر هورمونی هورمونی نکن خود میخواست مریض باشه واقعا که ... من از انسان هایی که دم از حقیقت میزنن و ولی نمیخوان حقیقتو ببین متنفرم...اگه همه طرفدارای بارسا هم مثل تو باشن که دیگه هیچییه بار گفتم لحن صحبت کردنتو درست کن وگرنه جور دیگه ای باهات برخوردمیکنم مشخصه تو پسری با اسم دختر اومدی سایتببین اینا دیگه کین که از جنسیت خودشون بیزارنآره جالبه که کلا طرفدارای رئالم از نظر تو عاشق بارسا شدن کلا هر کی فوتبال نگاه میکنه طرفدار بارساست و بقیه تیما طرفدار ندارن خخخخخخخخخخخ کلی خندیدم به این حرفت آخه مگه مجبوری خودتو مضحکه خاص و عام کنی با این حرفای صد من یه غازمزدک میرزایی هم نظرشو گفته من که نمیتونم بزنم تو دهنش که نظرشو نگه من مثل شما بارسایی ها نیستم که نتونم نظر مخالفمو بشنوم حتی چشم دیدن تاپیک رئالی ها رو نداشته باشم و برای ابراز وجود برم تو تاپیکشون خودمو و اخلاقمو تیم درپیتمو به رخ جهانیان بکشمآره برو کلکسیونتو جمع کن ولی من کلکسیون سرخودم نیاز ندارم برم سرچ کنم خودم منبع اطلاعاتمسه سوته جوابتو میگیرینخیر که نباید طرفدارشون باشه اگه تو مسلمونی اگه تو بچه شیعه هستی دینت بهت گفته این چیزا رو مگه اینکه بخوای از کنار دینت به خاطر یه تیم درپیت بگذری ....نه دیگه اگه تیمته حاشیه و باطن نداره و باید به تمام موارد پرداخته بشه تا روشن بشه از چه تیمی داری دفاع الکی میکنی و این تویی که منطق نداری نه من....کسی زورت نکرده که به خاطر تیم ملی اسپانیا کسی رو تحمل کنی میتونی بری تیم باسک رو تحمل کنی و اون کسی که دیگری رو تحمل میکنه ما رئالیا هستیم که بازیکنای بارسا رو تو تیم ملی اسپانیا تحمل میکنیم بارسائیا که با اسپانسرینگ اسرذائیل دارن واسه تجزیه اسپانیا نقشه میکشن اینجا رو بد سوتی دادی که اونم مربوط به اطلاعات اندکته که همونم غلطه...جمله آخرتو یه دور مرور کن ببین خودت چیزی ازش میفهمی؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ من از انسان هایی که دم از حقیقت میزنن و ولی نمیخوان حقیقتو ببین متنفرم...اگه همه طرفدارای بارسا هم مثل تو باشن که دیگه هیچییه بار گفتم لحن صحبت کردنتو درست کن وگرنه جور دیگه ای باهات برخوردمیکنم مشخصه تو پسری با اسم دختر اومدی سایتببین اینا دیگه کین که از جنسیت خودشون بیزارنآره جالبه که کلا طرفدارای رئالم از نظر تو عاشق بارسا شدن کلا هر کی فوتبال نگاه میکنه طرفدار بارساست و بقیه تیما طرفدار ندارن خخخخخخخخخخخ کلی خندیدم به این حرفت آخه مگه مجبوری خودتو مضحکه خاص و عام کنی با این حرفای صد من یه غازمزدک میرزایی هم نظرشو گفته من که نمیتونم بزنم تو دهنش که نظرشو نگه من مثل شما بارسایی ها نیستم که نتونم نظر مخالفمو بشنوم حتی چشم دیدن تاپیک رئالی ها رو نداشته باشم و برای ابراز وجود برم تو تاپیکشون خودمو و اخلاقمو تیم درپیتمو به رخ جهانیان بکشمآره برو کلکسیونتو جمع کن ولی من کلکسیون سرخودم نیاز ندارم برم سرچ کنم خودم منبع اطلاعاتمسه سوته جوابتو میگیرینخیر که نباید طرفدارشون باشه اگه تو مسلمونی اگه تو بچه شیعه هستی دینت بهت گفته این چیزا رو مگه اینکه بخوای از کنار دینت به خاطر یه تیم درپیت بگذری ....نه دیگه اگه تیمته حاشیه و باطن نداره و باید به تمام موارد پرداخته بشه تا روشن بشه از چه تیمی داری دفاع الکی میکنی و این تویی که منطق نداری نه من....کسی زورت نکرده که به خاطر تیم ملی اسپانیا کسی رو تحمل کنی میتونی بری تیم باسک رو تحمل کنی و اون کسی که دیگری رو تحمل میکنه ما رئالیا هستیم که بازیکنای بارسا رو تو تیم ملی اسپانیا تحمل میکنیم بارسائیا که با اسپانسرینگ اسرذائیل دارن واسه تجزیه اسپانیا نقشه میکشن اینجا رو بد سوتی دادی که اونم مربوط به اطلاعات اندکته که همونم غلطه...جمله آخرتو یه دور مرور کن ببین خودت چیزی ازش میفهمی؟ اولم من دخترم و جنسیتمو انکار نمیکنم دوما چه ربطی داشت واسه چی باید جنسیتمو انکار کنم بحران داری ؟سوما بچه مسلمون! انسان !وقتی داری هورمونی بودن یه بدبختو مسخره میکنی دم از مسلمونی نزن بعدشم جوش نیار ...بغیر از اسرائیل چیزی نداری بگی... اه اه فکر نکنم تو منطقت نظر دیگران مهم باشه واسه اینه که اینطوری جوش میاری....خودت هر چی دلت میخواد میگی بعد به من میگی درست حرف بزنم؟بعدشم تهدید میکنی؟وای خدای من ......من اطلاعات حاشیه ندارم چون فقط فوتبال مهمه نه حاشیه! ناراحت نشو آروم باش رئال خوبه..... ذلت خنک میشه راحت شدی واقعا که آخه 1 لینک به دیدگاه
EVO 230 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ اولم من دخترم و جنسیتمو انکار نمیکنم دوما چه ربطی داشت واسه چی باید جنسیتمو انکار کنم بحران داری ؟سوما بچه مسلمون! انسان !وقتی داری هورمونی بودن یه بدبختو مسخره میکنی دم از مسلمونی نزن بعدشم جوش نیار ...بغیر از اسرائیل چیزی نداری بگی...اه اه فکر نکنم تو منطقت نظر دیگران مهم باشه واسه اینه که اینطوری جوش میاری ناراحت نشو آروم باش رئال خوبه..... ذلت خنک میشه راحت شدی واقعا که آخه دوستان عزیز همونطور که مشاهده میکنین این دوستمون الان زده به سیم آخر و نزدیک شدن بهش واقعا خطرناکه چون ممکنه بلایی سر آدم بیاره البته این خلق و خو مخصوص هواداران بارساست و بینشون یه چیز کاملا طبیعیه اما اینجا تازگی داره آخه طرز حرف زدنت به هیچ عنوان به یه دختر ایرونی نمیخوره . . .من کی گفتم مسلمونم؟آره خب نمیشه از یه باشگاه حامی صهیونیزم گذشت که طرفداراش تو ایرن یه مشت مسلمونن که خوشونو دارن واسه همچین باشگاهی که از قاتلین هم نوعان و هم کیشانشون دفاع میکنه پاره میکننمنم نگفتم بیای تو تاپیک رئالیا نظر بدی بعد که جوابتو دادن بزنی به سیم آخر خب عزیز من زورت که نکردن اینجوری خودتو خوار و خفیف کنیدر پایان هم باید بگم که لازم نکرده شما در مورد رئال نظر بدی شما برو درباره باشگاه داورسلونا شانسلونا غارسلونای خودت نظر بده سنگین تری ....جدیدا هر چی کولیه تز روشنفکری میدن واسه آدم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ دوستان عزیز همونطور که مشاهده میکنین این دوستمون الان زده به سیم آخر و نزدیک شدن بهش واقعا خطرناکه چون ممکنه بلایی سر آدم بیاره البته این خلق و خو مخصوص هواداران بارساست و بینشون یه چیز کاملا طبیعیه اما اینجا تازگی داره آخه طرز حرف زدنت به هیچ عنوان به یه دختر ایرونی نمیخوره . . .من کی گفتم مسلمونم؟آره خب نمیشه از یه باشگاه حامی صهیونیزم گذشت که طرفداراش تو ایرن یه مشت مسلمونن که خوشونو دارن واسه همچین باشگاهی که از قاتلین هم نوعان و هم کیشانشون دفاع میکنه پاره میکننمنم نگفتم بیای تو تاپیک رئالیا نظر بدی بعد که جوابتو دادن بزنی به سیم آخر خب عزیز من زورت که نکردن اینجوری خودتو خوار و خفیف کنیدر پایان هم باید بگم که لازم نکرده شما در مورد رئال نظر بدی شما برو درباره باشگاه داورسلونا شانسلونا غارسلونای خودت نظر بده سنگین تری ....جدیدا هر چی کولیه تز روشنفکری میدن واسه آدم یعنی کاپ بی اخلاقی باید بهت بدن.جنبه نظر نداری اولش اعلام کن.فکر کنم یکی دیگه زده سیم آخر میخواد بیاد یه دختر بیگناه که نظرشو گفته بزنه :sad0:واقعا که...اینجور تاپیکا خطرناکه آدمو به مرگ تهدید میکنن...اوه اوه..:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده