mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۲ خدایا وقتی می گویی از چیز بدی بترسیم خودت ترس از آن چیز بد را هم نصیبمان کن مژده مان که می دهی خودت ،آن مژده را نیز در دلمان بیفکن کاری کن که لذتِ وعده ات را نچشیده، انگار چشیده باشیم و دردِ عذابت را نکشیده ،انگار کشیده باشیم کاری کن که به سوی تو برگردم از آن برگشتنها که خودت می پذیری خدایا از تو ،دادگر تر، کسی هست ؟؟؟؟!!!!! 17 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر، ۱۳۹۲ اینو که خوندم یاد یکی از نوشته های مرحوم حسین پناهی افتادم که میگفت همیشه بهمون میگفتن پپسی نخورید حرامه منم وقتی رسیدم تهران اولین کاری که کردم رفتم یه پپسی خریدم وخوردم شیرین بود و از اون موقع فهمیدم که گناه شیرینه 10 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر، ۱۳۹۲ Raziyeh Jalili گفته است: اینو که خوندم یاد یکی از نوشته های مرحوم حسین پناهی افتادم که میگفت همیشه بهمون میگفتن پپسی نخورید حرامه منم وقتی رسیدم تهران اولین کاری که کردم رفتم یه پپسی خریدم وخوردم شیرین بود و از اون موقع فهمیدم که گناه شیرینه آره اينو شنيده بودم. واقعا تحت تاثير قرار گرفتم 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر، ۱۳۹۲ منم یاد این پیامک افتادم " روزی دروغ به حقیقت گفت: بریم دریا شنا کنیم .حقیقت پذیرفت و هنگامی که حقیقت لباس هاش رو در اورد رفت دریا شنا کنه .دروغ لباس های حقیقت رو پوشید .از اون به بعد حقیقت زشت و عریان ماند ودروغ درلباس حقیقت با ظاهری اراسته نمایان شد. 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۲ خدایا شکرت ممنون از متن مناجاتت جالب بود 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۲ علیرضارضایی گفته است: منم یاد این پیامک افتادم " روزی دروغ به حقیقت گفت: بریم دریا شنا کنیم .حقیقت پذیرفت و هنگامی که حقیقت لباس هاش رو در اورد بره دریا شنا کنه .دروغ لباس های حقیقت رو پوشید .از اون به بعد حقیقت زشت و عریان ماند ودروغ درلباس حقیقت باظاهری اراسته نمایان شد. چقدر پیامک جالب بود خوشم اومد 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۲ یمنا ۱ گفته است: چقدر پیامک جالب بود خوشم اومد خوشحالم از اینکه خوش تون اومده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده