ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ سلام خدمت دوستان و مهندسین گرامی از رفقا کسی حل المسائل مبانی مکانیک سیالات پیشرفته کوری را داره شدید بهش نیاز داریم قبلا از همکاریتون سپاسگزارم لینک به دیدگاه
ufa 98 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ سلام و عرض ادب حل مسائل فصل 1 و 2 مکانیک سیالات پیشرفته کوری هم اگه دوستان داشته باشن یا تدریس شده براشنون امکانش هست قرار بدن خود حل المسائلش که نیست هر چه گشتیم مرسی دوستان لینک به دیدگاه
ufa 98 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سلام خدمت دوستان حل فصل 2 ا قرار دادم جهت استفاده بقیه دوستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فصل 4 هم هست کسی خواست اطلاع بده یا علی 2 لینک به دیدگاه
sardari17 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سلام فصل 1و2 و3 و4 را اگه داری بصورت خوانا بگذار لطفا ممنون لینک به دیدگاه
sardari17 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ سلام لطفا فصل های 1و2و3و4 را بصورت خوان بگذار ممنون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ حلل المسائل نداره کتاب کوری... 1 لینک به دیدگاه
hamed_acid 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ با سلام، امکانش هست حل مسائل فصل 4 سیالات پیشرفته کوری رو برام ایمیل کنید؟ خیلی لازم دارم. با سپاس لینک به دیدگاه
ufa 98 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ عرض ادب و احترام همونطور که حمید جان همکار محترم بخش گفتند این کتاب حل نداره فصل 1 و 3 هم زیاد چیز خاصی نداشت استاد ما هم ازمون نخواست اما حل کردم قرار میدم در مورد کیفیت فصل 2 چون با گوشی خودم گرفتم البته چکش کردم بدک نبود قابل خوندن بود اما در اولین فرصت با کیفیت بهتر قرار میدم حل فصل 4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هزینه حل ها هم یک صلوات برا آقا صاحب الزمان هست شاد باشید 4 لینک به دیدگاه
mahdizare375 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ سلام حل فصل 5 و 6 و7و 8 رو ندارید ؟ لینک به دیدگاه
ufa 98 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ سلامحل فصل 5 و 6 و7و 8 رو ندارید ؟ سلامفصل 7 رو نداری؟ سلام نه متاسفنه لینک به دیدگاه
amin dd 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اقا این فصل ۲ رو میتونی بهترشو بذاری من شدیدا لازم دارم [email]z.amin30@YAHOO.com[/email] خیییییییلی تشکر لینک به دیدگاه
hos sad 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام میشه لطفا برای من حل تمرینات فصل 4 بفرستید؟ [email]ssshossein@YAHOO.com[/email] لینک به دیدگاه
farid famoori 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام کسی نسخه pdf فارسی این کتاب رو داره ؟ اگه ممکنه بذار برا دانلود. سه دنیا تشکر لینک به دیدگاه
mjavad6575 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام اگه میشه فصل 4 رو بذارین ممنون 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام اگه میشه فصل 4 رو بذارین ممنون حل فصل 4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
fakhteh mousavi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ سلام کسی حل فصل 7 این کتاب رو نداره؟ لینک به دیدگاه
fathiporb 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خواهشن خل فصل یک رو قرار بدین؟ ممنون Sent from my CHM-U01 using Tapatalk لینک به دیدگاه
مقیم 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان هرکی حل تمرینهای فصل1 2 3 مکانی سیالات پیشرفته کوری را داره سریع برام میل کنه ممنونم مرسی عزیزان لینک به دیدگاه
paria besharat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ salam hale fasle 1 dare kasi vasam befreste? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده