mohitzist iran 2176 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 ک ایده جالب و دوست داشتنی که به زیر میز شما می چسبد و یک طرف فنجان مانند نیز دارد تا شما باقیمانده مواد غذایی تان را در آن بریزید.بقیه فضای سطل نیز برای کاغذهای زباله شما فضای کافی دارد ! 17
mohitzist iran 2176 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2013 تاپی شیر آب را به یک چشمه کوچک و زیبا تبدیل می کند تا از آب خوردن هم لذت ببرید ! 15
mohitzist iran 2176 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2013 ابن تقویم همیشگی است و نیازی به تغییر در هر ماه ندارد،این یعنی ذخیره پول و کاغذ .به علاوه اینکه خیلی هم جالب به نظر می رسد . 15
mohitzist iran 2176 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2013 ین خیلی بده که شما از چنگل و قاشق های یکبار مصرف استفاده می کنید و ضربه مهلکی به طبیعت و خودتان می زنید ! پیشنهاد می کنیم از این ست های قشنگ و چندبار مصرف استفاده کنید که سوار اکثر خودکارهای شما می شوند ،مخصوصا بیک خودمان . 13
mohitzist iran 2176 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2013 Hu2 می خواهد شما را به صرفه جویی در مصرف برق تشویق کند.این محصول شامل طیف وسیعی از کاغذهای دیواری است که به اطراف کلیدها و پریزهای برق می چسبند و از شما می خواهند تا در صورت عدم نیاز،برق را خاموش کنید . قیمت : حدود ۱۶$ 12
nasim184 12256 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 تاپی شیر آب را به یک چشمه کوچک و زیبا تبدیل می کند تا از آب خوردن هم لذت ببرید ! جالب بود مرسی من همیشه دوس داشتم یه دونه ازینا داشته باشم 8
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تاپی شیر آب را به یک چشمه کوچک و زیبا تبدیل می کند تا از آب خوردن هم لذت ببرید ! این باحاله ولی فکر کنم مصرف اب رو زیاد میکنه وبا محیط زیست زیاد سر کار نداره. 8
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 ابن تقویم همیشگی است و نیازی به تغییر در هر ماه ندارد،این یعنی ذخیره پول و کاغذ .به علاوه اینکه خیلی هم جالب به نظر می رسد . 7
notrino 2604 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 این باحاله ولی فکر کنم مصرف اب رو زیاد میکنه وبا محیط زیست زیاد سر کار نداره. بات موافقم..زیاد دوستدار محیط زیست نیست 7
nasim184 12256 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 بات موافقم..زیاد دوستدار محیط زیست نیست شاااااید...ولی باحاله:hapydancsmil: 5
ارسال های توصیه شده