رفتن به مطلب

پارک علم و فناوری

M!Zare

ارسال های توصیه شده

درود...به دلیل هم پوشانی بر رشته های زیادی تاپیک رو در اینجا زدم...

دوستان ممنون میشم تجربه خودتون رو در مورد پارک های علم و فن آوری و زمینه کاری آنها...مزایا و معایبش در اینجا بنویسید...متشکرم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من تجربه دارم ... :icon_razz:

تو آزمون استخدامی دانشگاه قبول شدم ،برا همین مرکز رشد واحدهای فناور ... تو مصاحبه کاشف به عمل اومد همون استادی که بیشترین مشکلو باش داشتم تو دانشگاه ، مسئولشه ! :whistles:

هیچی دیگه ... الانم میخوام یا برم خارج یا موتاد بشم .

اما راجع به خود موضوع ، یه سری امکاناتی میدن ، مثلاً کارگاه ، کمک برای ثبت ، جایی برای استقرار ، کمک مالی (وام) تا حدودی ...

همه اینا البته برا اون موقع بود که به زور قرار بود رشد علمی داشته باشیم ... الانا اوضاع مالیه جالب نیست ...

خلاصه میشه چرخ رو هم از نو اختراع کرد و اونجا ثبتش کرد ...

مشکلاتی که منم شنیدم ، میگن دزدیِ ایده هم خوب پیش میادا اونجا ... اینم بگما ...

از سایتای اینترنتیشونم میشه اطلاعات زیادی در آورد ... معمولاً تو سایت دانشگاهی که بهش وابسته هستن ، لینکشون هست ...

برا کارای جنبی برای دانشجوها بد نیست ...

برا فارغ التحصیلین گرام ، وقت تلف کردنه ...

این حرکتا تو این مملکت جواب نمیده به نظرم ...

حالا نگید اینو رد کردن غرض و مرض داره ... نه ... ولی اگه رو نزدیک کردن فنی و حرفه ای به دانشگاه سرمایه گذاری بشه ، خیلی بهترتره ... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تجربه دارم ... :icon_razz:

تو آزمون استخدامی دانشگاه قبول شدم ،برا همین مرکز رشد واحدهای فناور ... تو مصاحبه کاشف به عمل اومد همون استادی که بیشترین مشکلو باش داشتم تو دانشگاه ، مسئولشه ! :whistles:

هیچی دیگه ... الانم میخوام یا برم خارج یا موتاد بشم .

اما راجع به خود موضوع ، یه سری امکاناتی میدن ، مثلاً کارگاه ، کمک برای ثبت ، جایی برای استقرار ، کمک مالی (وام) تا حدودی ...

همه اینا البته برا اون موقع بود که به زور قرار بود رشد علمی داشته باشیم ... الانا اوضاع مالیه جالب نیست ...

خلاصه میشه چرخ رو هم از نو اختراع کرد و اونجا ثبتش کرد ...

مشکلاتی که منم شنیدم ، میگن دزدیِ ایده هم خوب پیش میادا اونجا ... اینم بگما ...

از سایتای اینترنتیشونم میشه اطلاعات زیادی در آورد ... معمولاً تو سایت دانشگاهی که بهش وابسته هستن ، لینکشون هست ...

برا کارای جنبی برای دانشجوها بد نیست ...

برا فارغ التحصیلین گرام ، وقت تلف کردنه ...

این حرکتا تو این مملکت جواب نمیده به نظرم ...

حالا نگید اینو رد کردن غرض و مرض داره ... نه ... ولی اگه رو نزدیک کردن فنی و حرفه ای به دانشگاه سرمایه گذاری بشه ، خیلی بهترتره ... :ws3:

درود...سپاس از توضیحات خوبتون..پس بجز اینکه از ایده های نو حمایت میکنه فعالیت عمده دیگه ای نداره؟ منظورم این بود که مقدار درآمد زاییش چقدره؟

جمله آخرتون رو باید از طلا نوشت:w16:

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد جهاد دانشگاهی نظرتون چی هست؟ پارک بهتره یا جهاد؟ هیئت علمی این مراکز چه تفاوتی با دانشگاههای دولتی داره؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...