سکولار 101 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ اصلا کی گفته آفتاب زودتر توی ژاپن درمیاد؟؟؟این بحث مرغ و تخم مرغ میشه ها!!!مگه شما روز اول که کره زمین خلق شد روی زمین بودی که بفهمی آفتاب اول توی ژاپن طلوع کرد یا آمریکا!!!اصلا همین باعث میشه من فکر کنم شما زمین رو مسطح فرض کردید اتفاقا خیلی به مسیر قبله ربط داره حالا بعدا بهت میگم اینکه آفتاب در نقاط مختلف زمین با زمان متفاوت طلوع میکنه دقیقا یعنی کروی بودن، چه ربطی به مسطح فرض کردن زمین داره. :icon_pf (34): اما اینکه میگین، از کجا میدونیم ژاپن اولین مشرق رو داشته. چون سرچشمه حیات رو با اولین طلوع میدونن، طلوع هم همیشه از شرق شروع میشه و به غرب ختم میشه. اولین طلوع خورشید بر زمین = اولین روز عمر زمین. پس ژاپن اولین طلوع رو داشته. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ اینکه آفتاب در نقاط مختلف زمین با زمان متفاوت طلوع میکنه دقیقا یعنی کروی بودن، چه ربطی به مسطح فرض کردن زمین داره. :icon_pf (34):اما اینکه میگین، از کجا میدونیم ژاپن اولین مشرق رو داشته. چون سرچشمه حیات رو با اولین طلوع میدونن، طلوع هم همیشه از شرق شروع میشه و به غرب ختم میشه. اولین طلوع خورشید بر زمین = اولین روز عمر زمین. پس ژاپن اولین طلوع رو داشته. ببین من بازم سوالم رو میپرسم!این بار مبدا رو ژاپن می گیرم، آمریکا شرق ژاپنه یا غرب ژاپن؟؟؟؟جوابشم یه کلمه س دیگه لطفا نپیچونید همه میدونن که زمین کروی هستش و من قصد توهین به شما رو ندارم من میخوام یه سری ابهام از بین بره در مورد بخشی که قرمز کردم میخواستم یه سری مطالب بگم....شما میگید که خورشید از شرق طلوع میکنه خب این درسته ولی اینکه شرقی ترین نقطه زمین کجاست خب همه میدونن که ژاپنه و اسمش هم کشور آفتاب تابانه من اینا رو قبول دارم ولی من میگم آمریکا (براساس اون مطلبی که گفتید هرجا پشت به قبله نماز بخونید باز انگار رو به قبله بودید) هم شرق ژاپنه و هم غرب ژاپن و براساس اون مطلبی که گفتید براساس منحنی بودن زمین نماز خوندن فقط در صورتی میتونه رو به قبله باشه که از یه مکان بسیار نزدیک رو به قبله نماز بخونیم...پس من به شما میگم براساس همون مطلبی که خودتون گفتید ... آمریکا نه غرب و نه شرق ژاپن نیست مگه اینکه به قول خودتون سرمون رو فرو ببریم توی زمین من بازم می تونم باهاتون بحث کنم اگه مایل باشید 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ اصلا کی گفته آفتاب زودتر توی ژاپن درمیاد؟؟؟این بحث مرغ و تخم مرغ میشه ها!!!مگه شما روز اول که کره زمین خلق شد روی زمین بودی که بفهمی آفتاب اول توی ژاپن طلوع کرد یا آمریکا!!!اصلا همین باعث میشه من فکر کنم شما زمین رو مسطح فرض کردید اتفاقا خیلی به مسیر قبله ربط داره حالا بعدا بهت میگم اصن انقدر منطقی جواب میدی،خدایی آدم کیف میکنه 2 لینک به دیدگاه
سکولار 101 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ ببین من بازم سوالم رو میپرسم!این بار مبدا رو ژاپن می گیرم، آمریکا شرق ژاپنه یا غرب ژاپن؟؟؟؟جوابشم یه کلمه س دیگه لطفا نپیچونیدهمه میدونن که زمین کروی هستش و من قصد توهین به شما رو ندارم من میخوام یه سری ابهام از بین بره در مورد بخشی که قرمز کردم میخواستم یه سری مطالب بگم....شما میگید که خورشید از شرق طلوع میکنه خب این درسته ولی اینکه شرقی ترین نقطه زمین کجاست خب همه میدونن که ژاپنه و اسمش هم کشور آفتاب تابانه من اینا رو قبول دارم ولی من میگم آمریکا (براساس اون مطلبی که گفتید هرجا پشت به قبله نماز بخونید باز انگار رو به قبله بودید) هم شرق ژاپنه و هم غرب ژاپن و براساس اون مطلبی که گفتید براساس منحنی بودن زمین نماز خوندن فقط در صورتی میتونه رو به قبله باشه که از یه مکان بسیار نزدیک رو به قبله نماز بخونیم...پس من به شما میگم براساس همون مطلبی که خودتون گفتید ... آمریکا نه غرب و نه شرق ژاپن نیست مگه اینکه به قول خودتون سرمون رو فرو ببریم توی زمین من بازم می تونم باهاتون بحث کنم اگه مایل باشید آمریکا غرب ژاپن هست. جوابم شفاف بود، غرب و شرق ارتباطی با میزان فاصله ندارن، بر اساس طلوع و غروب خورشید تعریف شدن. نه اینکه اونی که نزدیکتره شرقه، اونیکه دورتره غربه و ... !!! اما داستان قبله، میگه هرجا هستی به سمت کعبه، چه ارتباطی با شرق و غرب داره رو متوجه نمیشم !!! تو قبله بحث مسیر مطرح هست، ولی تو غرب و شرق بحث مسیر مطرح نیست. تعریف غرب و شرق نه ربطی به مسیر داره و نه فاصله، مبناش حرکت زمین به دور خورشید بوده. هرجا خورشید زودتر طلوع کنه، شرقی تر هست و جایی که دیرتر طلوع کنه غربی تر. نتیجه گیری آخرتون هم اصلا مطابق حرفای من نیست. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ راستی سکولار عزیز من یه مطلبی رو هم یادم رفت بگم خدمت شما...از اینکه این تایپیک رو گذاشتی واقعا ممنونم ،برای من خیلی جالب بود و باعث شد به فکر فرو برم، همون اولم گفتم یکی از دغدغه های منم بوده ولی خب من اینجوری واسه خودم تحلیل کردم، به نظر شما هم احترام میذارم، و اگه جایی شاید مطلبی گفته باشم که ناخوشایند به نظر برسه معذرت میخوام ولی کلا من سعی میکنم بین حرفام شوخی کنم و اینا رو گفتم که خدای نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ آمریکا غرب ژاپن هست.جوابم شفاف بود، غرب و شرق ارتباطی با میزان فاصله ندارن، بر اساس طلوع و غروب خورشید تعریف شدن. اون مسئله ای که من تعریف فاصله دو نقطه روی کره هست. نه اینکه اونی که نزدیکتره شرقه، اونیکه نزدیکتره غربه و ... !!! اما داستان قبله، میگه هرجا هستی به سمت کعبه، چه ارتباطی با شرق و غرب داره رو متوجه نمیشم !!! تعریف غرب و شرق نه ربطی به مسیر داره و نه فاصله، مبناش حرکت زمین به دور خورشید بوده. هرجا خورشید زودتر طلوع کنه، شرقی تر هست و جایی که دیرتر طلوع کنه غربی تر. نتیجه گیری آخرتون هم اصلا مطابق حرفای من نیست. ببین الان هم با اینکه زمین کروی هستش ولی اون رو به صورت دو بعدی روی نقشه نشون میدن و براساس سیستم مختصات utm یا مرکاتور و ... نشون میدن! براساس سیستم های مختصاتی که روی نقشه میارن کعبه جنوب غربی ما با یه زاویه ای از هر شهره و ما تقریبا رو به اون سمت نماز میخونیم،و دیگه بحث در مورد اینکه زمین چون کرویه سوی ما دقیق به سمت کعبه نمیشه به نظرم خیلی درست نیست چون هدف هم این نیست در مورد نوشته قرمز مگه زمین کروی نیستش؟ببین این غرب و شرق یه جورایی قراردادیه یا از زمان قدیم که تمدن توی بین النهرین شکل گرفته سمت راستشون رو توی نقشه دوبعدی شرق گرفتن و سمت چپشون رو غرب....... اینکه شما میگید خورشید زودتر توی ژاپن طلوع میکنه این هم قراردادیه من نمیگم اشتباهه میگم قراردادیه زمین مثه یه توپه شما میتونید یه نقطه روش بذارید و بگید از فردا این نقطه شرقه و آفتاب زودتر روش طلوع میکنه...حالا بنا به دلایلی این نقطه ژاپن شده، در مورد نوشته سبز قضاوت رو میسپارم به بقیه دوستان! من دلیلی که به شرق و غرب گیر دادم رو به خاطر حرفای خودتون بود وگرنه میدونم موضوع بحث یه چیز دیگه س ولی اون نتیجه گیری آخرم خیلی ربط داشت ها...حالا میخوای قبول نکن 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ زمین کره ی کامل نیست و از هر طرف مسافتش به سمت قبله به یک اندازه نیست. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ زمین کره ی کامل نیست و از هر طرف مسافتش به سمت قبله به یک اندازه نیست. اینکه به خاطر چرخشش زمین بیضویه دیگه خیلی پیشرفته تره ما هنوز توی کره ش هم موندیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ اینکه به خاطر چرخشش زمین بیضویه دیگه خیلی پیشرفته تره ما هنوز توی کره ش هم موندیم خب پس من تو بحثتون شرکت نمیکنم:hrqr6zeqheyjho1f9mx هروقت به جاهای حساسش رسیدین خبرم کنین لطفا:coffee: 2 لینک به دیدگاه
سکولار 101 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ ببین الان هم با اینکه زمین کروی هستش ولی اون رو به صورت دو بعدی روی نقشه نشون میدن و براساس سیستم مختصات utm یا مرکاتور و ... نشون میدن! براساس سیستم های مختصاتی که روی نقشه میارن کعبه جنوب غربی ما با یه زاویه ای از هر شهره و ما تقریبا رو به اون سمت نماز میخونیم،و دیگه بحث در مورد اینکه زمین چون کرویه سوی ما دقیق به سمت کعبه نمیشه به نظرم خیلی درست نیست چون هدف هم این نیست در مورد نوشته قرمز مگه زمین کروی نیستش؟ببین این غرب و شرق یه جورایی قراردادیه یا از زمان قدیم که تمدن توی بین النهرین شکل گرفته سمت راستشون رو توی نقشه دوبعدی شرق گرفتن و سمت چپشون رو غرب....... اینکه شما میگید خورشید زودتر توی ژاپن طلوع میکنه این هم قراردادیه من نمیگم اشتباهه میگم قراردادیه زمین مثه یه توپه شما میتونید یه نقطه روش بذارید و بگید از فردا این نقطه شرقه و آفتاب زودتر روش طلوع میکنه...حالا بنا به دلایلی این نقطه ژاپن شده، در مورد نوشته سبز قضاوت رو میسپارم به بقیه دوستان! من دلیلی که به شرق و غرب گیر دادم رو به خاطر حرفای خودتون بود وگرنه میدونم موضوع بحث یه چیز دیگه س ولی اون نتیجه گیری آخرم خیلی ربط داشت ها...حالا میخوای قبول نکن ببین من دقیقا میفهمم دارید چی میگین و چی رو به چی میخواین ربط بدین. شما دارین استدلال های جغرافیایی دوم راهنمایی رو که مبناش مسطح فرض کردن زمین هست رو بیان میکنین. اینکه اگر رو به جنوب بایستیم دست راستمون غربه و دست چپمون شرق، سپس وقتی بحث کروی بودن مطرح میشه اونرو متناقض با این میدونین !! زمین رو روی نقشه دو بعدی نشون میدن به خاطر اینست که بتونی روی کاغذ اونرو تجسم کنی !! من هم عرض کردم که رو به قبله ایستادن فقط در صورت مسطح بودن زمین معنی میده. وگرنه با توجه به اون شکل هایی که گذاشتم شما در بهترین حالت 90 درجه با قبله فاصله داری اگر در نیمکره مقابل کعبه باشی. حالا ما فرض میکنیم نتیجه گیری شما از شرق و غرب دقیقا همون چیزی هست که میخوای، دیگه بهتر از این؟ شما خودت به وضوح نتیجه گرفتی که این قرارداد منطق و پایه درست علمی نداره و در زمان جهل بشر بهش رسیدن. یک قرار داد دارای نقص انسانی برای بهتر فهمیدن قضیه. داستان کعبه هم همینه، یک قرارداد پر نقص انسانی هست برای فقط نقش بستن یک تعبد !! تعبدی که ما اینجا گفتیم ایراد دارد و مبنایش مسطح بودن زمین هست. اگر شما میخواهید بگید خوب خداوند ما چاره ای نداشته که بالاخره یک قراردادی رو ترسیم کنه تا ما وحدت داشته باشیم، اون بحثش جدا هست. چون همون خدا اگر میگفت زمین روی شاخ گاو هست شما میگفتین چاره ای جز این نداشته، اگر میگفته زمین در فضا شناور است همه بهش میخندیدن. اونموقع میتونین تاپیک بزنین خدای ما برای وحدت چه گزینه های دیگری داشت که علم اون گزینه هارو رد نکنه. اونموقع ما هم فکر میکردیم و گزینه هایی رو معرفی میکردیم که با زمان آپدیت تر باشن ولی باز مینداختیم گردن خدا !!! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ ببین من دقیقا میفهمم دارید چی میگین و چی رو به چی میخواین ربط بدین.شما دارین استدلال های جغرافیایی دوم راهنمایی رو که مبناش مسطح فرض کردن زمین هست رو بیان میکنین. اینکه اگر رو به جنوب بایستیم دست راستمون غربه و دست چپمون شرق، سپس وقتی بحث کروی بودن مطرح میشه اونرو متناقض با این میدونین !! زمین رو روی نقشه دو بعدی نشون میدن به خاطر اینست که بتونی روی کاغذ اونرو تجسم کنی !! من هم عرض کردم که رو به قبله ایستادن فقط در صورت مسطح بودن زمین معنی میده. وگرنه با توجه به اون شکل هایی که گذاشتم شما در بهترین حالت 90 درجه با قبله فاصله داری اگر در نیمکره مقابل کعبه باشی. حالا ما فرض میکنیم نتیجه گیری شما از شرق و غرب دقیقا همون چیزی هست که میخوای، دیگه بهتر از این؟ شما خودت به وضوح نتیجه گرفتی که این قرارداد منطق و پایه درست علمی نداره و در زمان جهل بشر بهش رسیدن. یک قرار داد دارای نقص انسانی برای بهتر فهمیدن قضیه. داستان کعبه هم همینه، یک قرارداد پر نقص انسانی هست برای فقط نقش بستن یک تعبد !! تعبدی که ما اینجا گفتیم ایراد دارد و مبنایش مسطح بودن زمین هست. اگر شما میخواهید بگید خوب خداوند ما چاره ای نداشته که بالاخره یک قراردادی رو ترسیم کنه تا ما وحدت داشته باشیم، اون بحثش جدا هست. چون همون خدا اگر میگفت زمین روی شاخ گاو هست شما میگفتین چاره ای جز این نداشته، اگر میگفته زمین در فضا شناور است همه بهش میخندیدن. اونموقع میتونین تاپیک بزنین خدای ما برای وحدت چه گزینه های دیگری داشت که علم اون گزینه هارو رد نکنه. اونموقع ما هم فکر میکردیم و گزینه هایی رو معرفی میکردیم که با زمان آپدیت تر باشن ولی باز مینداختیم گردن خدا !!! من تا حالا هرچی نوشتم درست یا غلط نظر خودم بوده ولی این مطلب پایینی رو توی یه سایت دیدم که خوندنش خالی از لطف نیست مفهوم خطّ و راستا ، از منظر هندسه اقلیدسی متفاوت با مفهوم خطّ از دیدگاه هندسه نااقلیدسی است ؛ و آنچه علم امروز در بُعد کلان عالم ، آن را به رسمیّت می شناسد، هندسه نااقلیدسی مثل هندسه ریمانی یا هندسه لوباچفسکی است ؛ که هندسه های منحنی می باشند. در هندسه اقلیدسی اگر خطّی بر روی کره ترسیم شود تنها در یک نقطه با کره مماسّ خواهد بود ولی در هندسه نااقلیدسی خطّ راستی که روی کره کشیده می شود در تمام نقاط با سطح کره اشتراک خواهد داشت. و جالب این است که بدانیم بزرگترین نظریّات فیزیکی امروز ، مثل نسبیّت عامّ اینشتین نیز بر همین هندسه های نا اقلیدسی مبتنی می باشند. در جهان امروز، هندسه ی اقلیدسی تنها در ابعاد کوچک کاربرد دارد که ما انسانها در چنین ابعادی ، زمین را مسطّح فرض می کنیم ؛ امّا در بُعد کلان عالم ، که گرانش نقش اساسی ایفا می کند، هندسه ی مسطّح اقلیدسی فاقد کاربرد می باشد. همچنین بهتر است بدانیم که از نظر نسبیّت عامّ که مبتنی بر هندسه ی نا اقلیدسی است ، زمین با حرکتی دوری به گرد خورشید نمی چرخد ، بلکه زمین در خطّی کاملاً راست ، راه خود را می رود ؛ لکن جرم خورشید فضا ـ زمان را خمیده کرده است ، لذا حرکت مستقیم در فضای خمیده چهار بُعدی در نگاه سه بُعدی ما منحنی می نماید. 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ اگر به این شکل دقت کنید؛ صحبت از نزدیک ترین مسیر برای تعیین قبله روی کره بسیار بدوی هست.و چنین برداشتی کاملا بر باور مسطح یودن زمین توسط مردم آنزمان وبه تبع آن ... دلالت میکنه. برای مثال نقطه آبی رنگ که تقریبا سمت قاره آمریکا میوفته، فاصله مدارهاش با نقطه زردرنگ فرق چندانی با هم ندارند. تازه علاوه بر مدار شرقی- غربی، حتی میتونی مدار شمالی رو هم در نظر بگیری !!! حال فرض میکنیم اسلام به کمک مفسرین در حال آپدیت شدن هست و مُراد نزدیک ترین مسیر هست. اینکه شما رو به یک مدار بایستی و به قبله خودت نگاه کنی اختلافی بیش از 90 درجه داری !!! به مسیرهای 1 و 2 و 4 دقت کنید که فردی رو به قبله ایستاده !!! مسیر مستقیم یعنی مسیر 3 که در اینصورت به قول آقا افشین باید سرت رو تو زمین فرو کنی. تعیین قبله و مستقیم ایستادن فقط و فقط در صورتی معنی میده که دو نقطه بسیار به هم روی کره نزدیک باشن تا انحنا به حساب نیاد. (یعنی باور زمین مسطح) بنابراین تعیین قبله روی زمین کروی بسیار بی معنی هست و هرطوری حساب کنی نمیتوانید رو به یک قبله بایستید، مگر همانطوری که گفتم یک حرکت صرفا تعبدی صورت بگیره. خیر. با توجه به محورهائی که روی شکل رسم کرده بودم، با چرخش 180 درجه ی زاویه ی دیدِ آن نقطه، فاصله ها یکسان نیست. البته همانطور که قبلا عرض کردم این بحث در فضا و شکل هنرسی (دقیقا) کره صدق میکند. اما در مورد جنبه ی دینی این مسئله با دید مثبت میتوانیم به این نتیجه برسیم که در نظر گرفتن قبله، با فرض نزدیکترین محور موازی با سطح زمین -چیزی شبیه جو اطراف زمین، که به دلیل وجود ناهمواری ها و شکل کلی زمین باز هم جای سوال دارد- یا خارج از تعاریف منطقی و هندسی و به قصد یک سویه گی مسلمین رواج داده شده است. جالب است به دو پرسش و پاسخ زیر هم نگاهی بیاندازید. :JC_thinking: پرسش ایا قبله ما به سمت خاصی از کعبه مربوط می شود؟ و اگر اینطور نیست پس ما چه به سمت قبله، چه پشت به قبله، نماز بخوانیم؛ باز به دلیل کروی بودن زمین، در هر صورت به سمت کعبه نماز خوانده ایم. پس رعایت شرط قبله در نماز، به چه معناست؟ پاسخ کاربر گرامی طبق گفته شما، اصلاً مسأله رو به قبله بودن در نماز، از موضوعیت می افتد و دستور به آن لغو میشود. زیرا از هر طرفی که انسان بایستد؛ لاجرم رو به کعبه می باشد. در نظر داشته باشید؛ شرط رو به قبله بودن در نماز به معنای این است که به طور مستقیم و با کمترین فاصله ممکن، متوجه قبله شوید؛ به گونه ای که عرفا صدق رو به قبله کند. در حالی که بنا بر فرض شما حتی اگر کسی در کنار کعبه پشت به آن بایستد؛ باز صدق اسقبال، می کند(البته با دقت عقلی) به این صورت که کره زمین را دور بزند. لازم است به این نکته توجه کنیم که در احکام شرعی، صدق عرفی ملاک است. پس استقبال قبله عرفی در نماز معتبر است. پرسش در صورت خروج از جو کره زمین، چگونه نماز و روزه را انجام دهیم؟ پاسخ کسانی که به کرات آسمانی می روند، از باب مثال به کره ماه، احکامشان این گونه است: ماه سیاره ای است که به دور زمین در حالت حرکت است و حجم آن 14/1 کره زمین است و همان طور که ماه برای ما خاکیان طلوع و غروب دارد، کره زمین هم برای ماه نشینان طلوع و غروب دارد، بنابر این هنگام طلوع زمین، مجموعه کره خاکی قبله کسانی است که در ماه زندگی می کنند و همین که برابر کره زمین بایستند، در واقع برابر کعبه ایستاده اند و در هنگامی که زمین از دید ماه نشینان پنهان است و یا در حال غروب نمودن باشد، طرز رو به قبله ایستادن ماه نشینان اینست که محل تقریبی زمین در پشت افق ماه در نظر گرفته شود و به سوی خطی که عمود بر کعبه در دو طرف آسمان امتداد دارد، بایستند. _______________ پرسشها و پاسخ های مذهبی، حضرت آیت الله مکارم و آیت الله سبحانی، ص 435 و 436. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده