wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.یک سوال فنی: من چطور میتونم نمک طعام رو ذوب کنم؟ فکر کنم باید به دمای 330 درجه برسه ... چه جوری میتونم نمک رو به این دما برسونم؟ و چه طور میتونم نمک ذوب شده رو با همون کیفیت نگه دارم (در حالی که دماش رو از دست بده) سلام 330؟ دوست گلم با این دما فقط میشه یک نخ سیگار روشن کرد یا نهایتا یک غذا باهاش پخت نمک رو باید بالای 800 درجه دما بدی تا ذوب بشه برای این حرکت یا باید یک کوره خوب داشته باشی یا اگر نداری میتونی یک بوته مشت (نه از این مشقیا که روی گازیذاری میترکه) برداری ببری جلوی یک صافکاری یا خلاصه هر جایی که بتونی یا هوابرش یا اکسی گاز پیدا کنی ! با یک اکسی گاز تو کمتر از 1 دقیقه نمک ذوب میشه که البته باید یکم دور بگیره تا جوش نیاد چون دمای این اکسی گازهای معمولی که گاز مایع با اکسیژن میسوزونه نزدیک به 1800 و گاهی بیشتره و صافکاری ها هم که استیلن و کاربید کار میکنن و دمای بالای 2500 درجه دارن (البته سر پیک دستشون کوچیکه و این دما متمرکز نیستو همون کله دسته جوششونه ) یا میتونی یک المنت فلکسی بل بگیری و بوته رو بذاری وسطش فلکسی بل ها شکلشون مثل فنره و تو حالت عادی نزدیک 750 60 درجه مفید دما میده اما یکم بهش فشار بیاری 800 رو رد میکنه بهترین گربنه خود کوره و بعدشم اکسی گازه که تو اکسی گاز باید بوته خوبی داشته باشی تا نترکه کوره های القایی دما متغیر و.......... هم که خودشون بوته دارن درضمن نمکه هیچیش نمیشه نگران نباش فقط وقتی سرد میشه قیافش میشه شبیه به ته دیگ و دیگه اون حالت کریستال رو نداره . میشه کپی کله قند موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام330؟ دوست گلم با این دما فقط میشه یک نخ سیگار روشن کرد یا نهایتا یک غذا باهاش پخت نمک رو باید بالای 800 درجه دما بدی تا ذوب بشه برای این حرکت یا باید یک کوره خوب داشته باشی ممنون. این سوال خودم نبود ... بخاطر همین 330 ذکر شد. مرسی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده