مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تولدتون مبارک...زندگیتون سرشار از شادی...:icon_gol::happy::w330::cakesmileyf::w14::happybday::dancegirl2: خیلی خیلی لطف کردین دوست گرامی شرمنده کردین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 داداشي تولدت يه عالمه مبارك :persiana__hahaha::w42::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::4uboxsmiley: ايشالله هميشه دلت شاد باشه و به هرچي كه ميخواي برسي اينم كادوي من(توش يه دست لباس اسپرته) ابجی خیلی لطف کردی شرمنده کردی از بابت کادوی قشنگتم ممنون من هم امید وارم دلت شاد باشه و به هر چی که میخوای برسی ابجی مهربون
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تولدت مبارک:hapydancsmil::hapydancsmil: ممنون دوست گرامی لطف کردین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 عرض تبریک و با آرزوی سلامتی و شادی... ممنون دوست گرامی شرمنده نمودین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 :w14::w70:مجیدجان تولدت مبارک خوشحال شدم تاپیک تولدت باز شد:w70::w14: ممنون قاسم جان لطف کردین شرمنده نمودین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 من از این شکلک ها و حرفهای خوشگل ندارم . . . . فقط تولدتون مبارک برا کادو هم براتون آرزوی سلامتی دارم همین که تشریف اوردین خودش کلیه ارزش داره برای من از بابت کادو هم ممنونم من هم برای شما ارزوی سلامتی و توفیق دارم
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تولدت مبارک برادر.....لبت همیشه خندون متشکر دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تولدتون مبارک..شاد و پاینده بمانید:icon_gol: متشکرم دوست عزیز امید وارم شما هم شاد و پایند باشید
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 ءءءءءءءءءءءء اینجا بالاخره باز شد :icon_gol::icon_gol: آقا مجید تولدتون هـــــــــــــــزار بار مبارک :icon_gol::icon_gol: :flowerysmile::love070:ایشالله به همـــــــــــــــــه ی آرزوهای خوبتون برسین :love070::flowerysmile: بالاخره باز شد :hapydancsmil: ممنون دوست عزیز لطف کردین و شرمنده نمودین من هم امیدوارم به همه ارزوهاتون برسید
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تولدت مبارک آقا مجید:w14: ایشالا همیشه شاد و سلامت زندگی کنی.:hapydancsmil: ممنون دوست گرامی شرمنده کردین من هم امید وارم شما همیشه موفق و پیروز باشید
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 به به به به ه ه ه ه ...........:hapydancsmil:می بینم که تولد یکی از با معرفت ترینهاست .:hapydancsmil: تولدت مبارک آقا مجید خیلی خیلی گل و با معرفت ایشاله تولد صد سالگی تون رو همین جا دور هم جشن بگبربم:icon_gol: ممنون اردشیر خان خیلی خیلی لطف کردین دوست گرامی انشاالله دور هم و همه دوستان هم حضور داشته باشن
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 آقا تولدت مبارک...همیشه شاد باشی ممنون دوست عزیز خیلی لطف نمودین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تبريك ميگم. ايشالا صد سال زنده و سلامت باشيد ممنون دوست گرامی لطف نمودین من هم امید وارم شما سالم و سربلند وپیروز باشین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 تبریک میگم. انشاا... تولد 120 سالگی تون . :icon_gol: ممنون دوست عزیز لطف کردین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 آقا قبول نیست من میخواستم تاپیکشو بزنمهرسال وقتي.....چهاردهم آذر میشد......هزاران شهاب به سمت زمين هجوم مياوردن از خودم مي پرسيدم چه اتفاقي افتاده که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودشونو به زمين برسونن؟.... و امسال فهميدم اونا به پيشواز حضور مسافري ميان که زمينو با گامهاي مهربونش نوازش کرد تا سفرشو از خودش به خدا شروع کنه .... تولدت مبارک عموی خوبم عموجانم برات سه تا کادو خریدم که روز تولدت براتون بازش میکنم هر کدومو دوس داشتین اول باز کنید اینام سر راه خریدم براتون عمویییییییییییییییییی دستت درد نکنه راضی به زحمت نبودم خیلی لطف کردی شرمنده نمودی بابت کادو های قشنگت هم خیلی ممنون واقعا قشنگن گلهاتم خیلی قشنگن دستت در نکنه
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 عزیزان اینجا چه سوت و کوره.....همگی بیاین وسط مسط عجب پارتی ای گرفتم عمویی من کم جنبما یک هو میام وسطا دیگه باید با جارو خاک انداز جمعم کنیا پارتی عالی بود خیلی خوش گذشت
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 جناب بهره مند تولدتون مبارک:happy::4uboxsmiley: ممنون دوست گرامی شرمنده نمودین ممنون وسپاس گذار
ارسال های توصیه شده