masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به عنوان سبزی میتوان، علف شیر را پخت یا مانند اسفناج آب پز کرد. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افشره حاصل از له شدن و آبگیری بخشهای هوایی علف شیر به عنوان پاک کننده قوی عروق لنفی در مواردی مثل تب غدهای و التهاب لوزه کاربرد دارد. اصغر نقشی در گفت و گو با ایسنا، افزود: علف خاج یا علف شیر بهتر است به صورت تازه مصرف شود. وی تشریح کرد: بخش های هوایی این گیاه دارویی ارزش دارویی دارند. نقشی با اشاره ای به مزایای دَم کرده علف خاج ادامه داد: دَم کرده بخشهای هوایی علف شیر ضعیفتر از افشره آن بوده و برای رفع ناراحتی های ادراری مانند التهاب مثانه توصیه شده است. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به عنوان سبزی میتوان، علف شیر را پخت یا مانند اسفناج آب پز کرد. وی از ویژگیهای کمپرس علف شیر گفت و اظهار کرد: برای بهبود یافتن سوختگی، خراشیدگی، زخم و سایر التهابات پوستی میتوان از کمپرس آماده شده از یک قطعه پارچه خیس شده در دَم کرده علف شیر بهره گرفت. نقشی ضمن بیان توصیهای تاکید کرد: کارشناسان شستن مو با دَم کرده علف شیر را برای رفع شوره سر و پوسته شدن پوست سر تاثیرگذار میدانند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده