Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ هر نوع طرحی که تهیه میشه واسه یکپارچگی بیشترشون یه سری دستورالعمل ها رو تهیه میکنن. برای طرح های توسعه و عمران شهری هم چنین دستور العملی توسط معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی تهیه شده با عنوان طرح انجام مطالعات و ایجاد پایگاه داده مکانی (GIS) طرح های توسعه و عمران. تهیه کننده این استاندارد در سال 1390، محمد سعدی مسگری از گروه مشاورین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت مهندسین مشاور طرح و معماری هستش. استاندارد پایگاه داده مکانی و دستورالعمل های اجرایی طرح های توسعه و عمران شهری و مدل مفهومی استاندارد پایگاه داده مکانی طرح های توسعه و عمران شهری رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود دستورالعمل 5 لینک به دیدگاه
یلداموسوی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اقااجازه من هرکار میکنم نمیشه دانلودش کرد راهی چاهی پیش رو بذارین ممنون میشم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اقااجازه من هرکار میکنم نمیشه دانلودش کرد راهی چاهی پیش رو بذارین ممنون میشم مشکلی نداره تست کردم وارد سایت پرشین گیگ که شدی چندبار اون دکمه سبز رو بزن، منتقل میشه به صفحه اصلی دانلود. پرشین گیگ بعضی وقتا اینطوری اذیت میکنه ولی دانلود میشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده