Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 خالصه منابع آزمون دكترا و كارشناسي ارشد خلاصه کتاب سير انديشه ها در شهرسازي ( ١) از آرمان تا واقعيت نويسنده: دكتر جهانشاه پاكزاد اين كتاب، يكي ديگر از مجموعه كتا بهاي خلاصه منابع آزمون دكتري و كارشناسي ارشد شهرسازي (برنامه ريزي شهري، برنامه ريزي منطقه اي، مديريت شهري و طراحي شهري ) و معماري ميباشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سير انديشه ها در شهرسازي ( ٢ ) از كميت تا كيفيت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سير انديشه ها در شهرسازي ( 3 ) از سيطره كميت تا ارتقاي كيفيت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام "این مطالب توسط کاربر Mina Yousefi تهیه شده است. جهت حفظ و احترام به حقوق نویسنده ، کپی برداری از انجمن نواندیشان تنها با ذکر منبع مجاز است ". 47
vision 18 ارسال شده در 6 فروردین، 2014 دوست عزیز این فایل دانلود نمیشه، امکانش هست که دوباره آپش کنید و بذارید... من شدیدن به سیر 3 نیاز دارم :( ممنووون 5
vision 18 ارسال شده در 7 فروردین، 2014 الان ینی می ذاریدش دوباره سیر اندیشه 3 رو؟؟؟ میشه ینی واقعا... 3
sadra barzegar 11 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 خیلی خیلی ممنون کارتان بسارعالی وقابل ستایش است درصورت امکان سایر منابع شهرسازی یاخلاصه کتاب هارا برای استفاده دوستان بگذارید متشکرم برزگر 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 فایل ها هیچ کدوم دانلود نمیشن....چرا...؟:icon_redface: چک کردم مشکلی نداشتند 3
niyan.d 1473 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اینا که دانلود نمیشن چرا ؟من نیازشون دارم فوری من چک کردم مشکلی نبود واسه دانلود. یه لینک دیگه میذارم براتون از اونجام میتونید سیر اندیشه هارو دانلود کنین. موفق باشید http://www.noandishaan.com/forums/thread133375.html 3
niyan.d 1473 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 دانلود نمیشه خب حالا چرا میزنی من توی ارسال قبلی یه لینک دیگه گذاشتم، روی پیوست که کلیک کنید دانلود. میشه اونا pdf هستش 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 آذر، 2015 ina ke safahateshon nagese!!!!!!!!!!!!!! همونطور که اول تاپیک گفته شده، خلاصه کتاب هستش
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام ممنونم دانلودکردم امابازنمیکنه مشکلی نداره و باز میشه پسورد فایلای زیپ هم=www.noandishaan.com
PAYMAN_KM 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز فایل ها به این دلیل که خلاف قوانین هستش دانلود نمیشه...لطف کنید دوباره بذاریید.سپاس از شما
ارسال های توصیه شده