hasti1988 22046 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 کتاب ارزیابی کار و زمان دکتر علی احمدی.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اینجا نشد اتچ کنم ،پرشین گیگ هم نشد یعنی کامل نمیکرد ،یه جای دیگه آپلود کردم ) 7
soheedsongs 15 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 کتاب ارزیابی کار و زمان دکتر علی احمدی.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اینجا نشد اتچ کنم ،پرشین گیگ هم نشد یعنی کامل نمیکرد ،یه جای دیگه آپلود کردم ) سلام خسته نباشید امکانش هست کتاب نگهداری و تعمیرات دکتر سید حسینی انتشارات علم و صنعت رو بذارید واسه دانلود؟ اینترم برش داشتم اما کتابش پیدا نمیشه اگه بتونید که دعای من و بچمو زنم پشت سرتونه. 3
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2013 سلام خسته نباشید امکانش هست کتاب نگهداری و تعمیرات دکتر سید حسینی انتشارات علم و صنعت رو بذارید واسه دانلود؟اینترم برش داشتم اما کتابش پیدا نمیشه اگه بتونید که دعای من و بچمو زنم پشت سرتونه. درود دوست عزیز... متاسفانه نتونستم فایلی از کتاب پیدا کنم ..فقط 2-3 تا از فصولش بصورت پاورپوینت وجود داشت.... 2
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام خسته نباشید.پسورد فایل لطف میکنید ؟؟؟؟ سلام .به پسورد نیاز نداره.
akbari9013 10 ارسال شده در 10 مهر، 2015 دوست عزیز واقعا که مارو حسابی سر کار گذاشتی یک ساعت وقت منو که گرفتی به خاطر دانلود کتاب یک ساعته دارم سعی می کنم ثبت نام کنم خطا میده حالا هم که ضد حال
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2015 دوست عزیز واقعا که مارو حسابی سر کار گذاشتی یک ساعت وقت منو که گرفتی به خاطر دانلود کتاب یک ساعته دارم سعی می کنم ثبت نام کنم خطا میده حالا هم که ضد حال هیچ چیز سرکاری وجود نداره .لینک دانلود قرار داده شده که میتونید از اون استفاده کنید .لینک چک شد ،مشکلی نداشت ... 1
ارسال های توصیه شده