رفتن به مطلب
  • 0

کمک درباره ی شیت بندی طرح 1

reza-khan

سوال

ما الان برای طرح 1 استادمون گفته که باید برای آخر ترم تمام برداشت هامون رو شیت بندی کنیم.شما نمونه ای از شیت بندی های مربوط به طرح 1 رو دارید؟ هر چند ترم پیش هم برای درک و بیان محیط شهری و مبانی طراحی 2 هم شیت بندی داشتیم ولی چون این ترم بیشتر نقشه هامون با اتوکد هست میخوام بدونم تو شیت بندی چه تفاوتی ایجاد میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
خب حالا چرا تو انجمن هم نمیذارین که همه استفاده کنن؟ :ws3:
سلام آقا محمد دارم رو طرح های 1 و 2 و 3 کار میکنم که یکم حجمشونو بیارم پایین و هم اینکه مرتبشون کنم بعد انشا.. حتم حتما رو سایت میزارم:a030:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
ما دانشگاهمون داغونه اصلا اینارو نداریم میشه یکی بگه چطوری میشه شهرساز موفقی شد؟:4564::4564:

سلام دوست من.. خوش اومدی به انجمن خودت :icon_gol:

دانشگاه و استاد بخشی از مسیر موفقیته. هر کسی تو هر موقعیتی می تونه بهترین باشه. که بستگی به خودت داره.

الان اینترنت کارو برامون خیلی آسون کرده. می تونی خیلی راحت با کار بقیه بچه ها تو دانشگاه های دیگه آشنا شی و خودت تمرین کنی.

تاپیکای آموزش زیادی تو همین انجمن تو بخش تالار شهرسازی هست. مقاله و کتاب و تاپیکای بحث و گفتگو.

هم می تونی از تجربه بچه ها استفاده کنی و هم اینکه ما بتونیم از نظرت استفاده کنیم.

کتاب و مقاله هم خیلی می تونه بهت کمک کنه.

در کل همه چی به خودت بستگی داره :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
ما دانشگاهمون داغونه اصلا اینارو نداریم میشه یکی بگه چطوری میشه شهرساز موفقی شد؟:4564::4564:

http://www.noandishaan.com/forums/thread128275.html

شاید این بتونه کمکت کنه :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

تو اینک همه چی ب خودم بستگی داره شکی نیس ولی نمدونم باید از کجا شروع کنم....معدلم بالای 19 ولی فک مکنم این اصلا دوای دردم نیس و هیچی سرم نمیشه ...واقعا درمونده شدم:4564::sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
تو اینک همه چی ب خودم بستگی داره شکی نیس ولی نمدونم باید از کجا شروع کنم....معدلم بالای 19 ولی فک مکنم این اصلا دوای دردم نیس و هیچی سرم نمیشه ...واقعا درمونده شدم:4564::sad0:

ترم چندم هستین؟

اینجا معرفی میکردین خودتون رو: :a030:

http://www.noandishaan.com/forums/thread118028.html

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...