Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ سلام این تاپیک رو زدم تا در کنار تبریک بابت پیروزی تیم والیبال مقابل ایتالیا، اخبار این جام رو تو این تاپیک بذاریم. واقعاً جام به جام این والیبالیستا دارن بهتر میشن :hapydancsmil: ایشالا روسیه رو هم میزنن که انتقام شکستشون تو جام جهانی هم بگیرن که دوتا بازیو بد باختن اونجا :icon_pf (34): به امید شگفتی بزرگتر تو این جام 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ منم اتفاقا با خودم گفتم چرا کسی حرفی نمیزنه بالاخره یکی پیدا شد!!! محشر بود فوتبال ساحلی هم که دیگه نگووووووووووووو 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ منم اتفاقا با خودم گفتم چرا کسی حرفی نمیزنه بالاخره یکی پیدا شد!!!محشر بود فوتبال ساحلی هم که دیگه نگووووووووووووو خب شما خودتون شروع میکردین آره فوتبال ساحلی هم خفن تر بود دیگه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ حتما صلاح ندونستم بحث فوتبال ساحلی داغ تره اما اینجا مال والیباله...حرف زیادی برا گفتن ندارم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ الان باید گفت جیغ دست هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: تیم ما بهترینه فقط میکشه آدمو تا برنده بشه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ باریکلا به تیم ملی والیبالمون:hapydancsmil: و این است اقتدار ایرانی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ به افتخاررررررررررررررر تیم اول گروه مرگ تیم ایران تو فوتبال ساحلی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده