Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 سلام این تاپیک رو زدم تا در کنار تبریک بابت پیروزی تیم والیبال مقابل ایتالیا، اخبار این جام رو تو این تاپیک بذاریم. واقعاً جام به جام این والیبالیستا دارن بهتر میشن :hapydancsmil: ایشالا روسیه رو هم میزنن که انتقام شکستشون تو جام جهانی هم بگیرن که دوتا بازیو بد باختن اونجا :icon_pf (34): به امید شگفتی بزرگتر تو این جام 10
mim-shimi 25686 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 منم اتفاقا با خودم گفتم چرا کسی حرفی نمیزنه بالاخره یکی پیدا شد!!! محشر بود فوتبال ساحلی هم که دیگه نگووووووووووووو 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2013 منم اتفاقا با خودم گفتم چرا کسی حرفی نمیزنه بالاخره یکی پیدا شد!!!محشر بود فوتبال ساحلی هم که دیگه نگووووووووووووو خب شما خودتون شروع میکردین آره فوتبال ساحلی هم خفن تر بود دیگه 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 حتما صلاح ندونستم بحث فوتبال ساحلی داغ تره اما اینجا مال والیباله...حرف زیادی برا گفتن ندارم 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 الان باید گفت جیغ دست هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: تیم ما بهترینه فقط میکشه آدمو تا برنده بشه:icon_pf (34): 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 باریکلا به تیم ملی والیبالمون:hapydancsmil: و این است اقتدار ایرانی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 به افتخاررررررررررررررر تیم اول گروه مرگ تیم ایران تو فوتبال ساحلی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده