no an di sh 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها ااااااااااااااا اااااااااا آآآآآآآآ کسی یه نمونه بیانیه چشم انداز داره که بنونه واسه طرح 2 کمکم کنه از رو چشم اندازام میخوام طرح سوال و هدفمو بنویسم 4 لینک به دیدگاه
0 Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ نمونه بیاینه چشم انداز رو برو از مقاله "چشم انداز" گلکار ببین. قابل دانلود هست. تو همین سایت هم فکر کنم باشه. کدوم دانشگاه درسی میخونی؟ 6 لینک به دیدگاه
0 no an di sh 33 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ بسی ممنونم از راهنمایتوووووووووووون مهندس:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:w16: پس رفتم که دانلودش کنم بعد بخونمش اگه خدا بخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد:coffee: کجا میخونمم بعدا میگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
0 Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ بسی ممنونم از راهنمایتوووووووووووون مهندس:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:w16:پس رفتم که دانلودش کنم بعد بخونمش اگه خدا بخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد:coffee: کجا میخونمم بعدا میگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طرح دوتون را چرا الان داری پاس میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
0 no an di sh 33 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ طرح دوتون را چرا الان داری پاس میکنی؟ پس کی پاس کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!مجبوریم خوووووووووب:v57xpgj21gn50sq6izf لینک به دیدگاه
0 Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ پس کی پاس کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!مجبوریم خوووووووووب:v57xpgj21gn50sq6izf من چرا فکر میکنم اینجا یه چیزی قبلا نوشته بودم؟؟ لینک به دیدگاه
سوال
no an di sh 33
بچه ها ااااااااااااااا اااااااااا آآآآآآآآ کسی یه نمونه بیانیه چشم انداز داره که بنونه واسه طرح 2 کمکم کنه
از رو چشم اندازام میخوام طرح سوال و هدفمو بنویسم
لینک به دیدگاه
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده