Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ و البته اضافه کردن استایل شیک جدید!! فکر کنم یه نمونه شو قبلا براتون گذاشتم؟ هان؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ مثلا این استایل ها رو ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ ببینینما تو کل انجمن یه سری کاربر داریم تحت عنوان "کاربر فعال" خب حالا مثلا اگه از 100 تا کاربر با این عنوان 20 تاشون آنلاین باشن اون درصد میشه 20% البته خب فکر نکنم سودی برا خود انجمن داشته باشه ولی به نظرم یه سری کارها رو باید انجام داد که بچه ها فعال تر بشن و البته یه چیز دیگه مثلا همین عنوان ها... میشه به جای اینکه این همه عنوان برا کاربرا قرار بدیم، یه جورایی یه سرگروه داشته باشن و خود سرگروه به تشخیص خودش عنوان بده مثلا مدیریت تالار مکانیک عنوان کاربر هاش رو خودش مشخص کنه که بتونه عنوان های زیادی رو هم ایجاد کنه این باعث میشه نا خود آگاه یه سری احساس مسئولیت کنن یا چیزایی از این دست آها. خب این کاربر انجمن، کاربر فعال، کاربر ممتاز بر اساس تعداد پست اتوماتیک عوض میشه این آیکن دارا هم که کاربر ویژه و مسئول و متخصص اینا میشه، همون مدیر تالار تعیین میکنه تو هر تالار. فقط اشتباهم نشه ها. من الان کسی نیستم بخوام بگم این پیشنهاد اوکیه اون پیشنهاد اوکی نیست به عنوان یه عضو قدیمی که اون موقع هم بوده و الانم هستم دارم نظرمو تو این تاپیک میگم فقط نمیدونم چرا 40،50 نفر تاپیکو دیدن فقط 4،5 نفر نظر دادن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ مثلا این استایل ها رو ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه استایل که نظرا مختلفه. میشه یه استایل دوم تعریف کرد، مثل استایل دومی که الان هست. ولی استایل دیفالت رو نه. چون استایل دیفالت سرعت بیشتر، سئو قوی تر و سازگاری بیشتر با هکهای مختلفو داره. کلاً واسه استایل هم رنگ به نظرم مهمترین معیاره. الان دومیه که باز نشد، ولی اولیه شاید اولش خوب نشون بده ولی طولانی که بشه واسه چشم آزاردهنده هستش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ واسه استایل که نظرا مختلفه. میشه یه استایل دوم تعریف کرد، مثل استایل دومی که الان هست. ولی استایل دیفالت رو نه. چون استایل دیفالت سرعت بیشتر، سئو قوی تر و سازگاری بیشتر با هکهای مختلفو داره.کلاً واسه استایل هم رنگ به نظرم مهمترین معیاره. الان دومیه که باز نشد، ولی اولیه شاید اولش خوب نشون بده ولی طولانی که بشه واسه چشم آزاردهنده هستش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بیشتر منم تأکیدم رو اولیه هست اما دومیه هم خوب میشه رنگشو تغییر داد 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ همینایی که میلاد گفت و وقتی یه جرقه ای خورد به ذهن آدم که حتما نباید عملی بشه ! جوانب بسنجید بعد عملیش کنید ! ------ جو له :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ همینایی که میلاد گفت و وقتی یه جرقه ای خورد به ذهن آدم که حتما نباید عملی بشه ! جوانب بسنجید بعد عملیش کنید ! ------ جو له :ydm47612zsesgift969 اگه منظورت هنوز روی تغییر نامه، تأثیری توی آمار نداشته ها این آمار زیاد واسه 2 سال پیش ایناس. وگرنه اگه آمارو در نظر بگیریم از بعد تغییر نام که بهتر هم شده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ ولی خداییش به نظرم استایل رو به همون شکلی تغییر بدین یعنی تقریبا این شکلی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش به همه اعضا ایمیل بشه که آی فلان و بسان بدو بدو که استایلو عوض کردیم حالشو ببرین و الی آخر البته جدیدا منم تو یه حرکت خود جوش یه کارایی دارم میکنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ محدود کردید:vahidrk:مگه میشه یهو همه با هم حوصله نداشته باشن دیگه و حسشون از بین بره؟ کیفیت رو خواستید بر کمیت ترجیح بدید اینگونه شد . خود من و خیلی کسای دیگه که میشناختم هر روز چند ساعت تو نت هستیم میگذرونیم جاهای دیگه و سایتهای دیگه...هم حس داریم هم حال قبلا همین وقت رو اینجا میگذروندیم وقتی خود سمندون نیست دیگه قهوه خونه سمندون به چه درد میخوره؟ اوهوم. سخت گیری بیخودی گرفته شد خیلی جاها هم به کسایی که صرفا کار علمی نمیکردند توهین میشد انگیزه حضور از بین رفت حالا بحث فقط اسپم و شوخی و اینا نیستا کلا محدود کردن و آقا بالا سر شدن نباید باشه. -------------- حالا این بحثا به کنار راه حل بدید تعداد آدمای بیشتر و تاپیک های جذاب تر برای همه میتونه موثر باشد محمد جان نمیخواین قبول کنید سخت گیری ها تو گفتگو ازاد اشتباه بوده ه ه ه ه ه ه؟؟ و از و برید کلیسا پیش پدر روحانی به این اشتباه اعتراف کنید 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ اگه منظورت هنوز روی تغییر نامه، تأثیری توی آمار نداشته ها این آمار زیاد واسه 2 سال پیش ایناس. وگرنه اگه آمارو در نظر بگیریم از بعد تغییر نام که بهتر هم شده نه باووو کلی گفتمم یه ذره عمیق شو 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ ولی خداییش به نظرم استایل رو به همون شکلی تغییر بدینیعنی تقریبا این شکلی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش به همه اعضا ایمیل بشه که آی فلان و بسان بدو بدو که استایلو عوض کردیم حالشو ببرین و الی آخر البته جدیدا منم تو یه حرکت خود جوش یه کارایی دارم میکنم اینکه اصلاً تالار گفتگو نیست فروشگاهه که فقط :icon_pf (34): محمد جان نمیخواین قبول کنید سخت گیری ها تو گفتگو ازاد اشتباه بوده ه ه ه ه ه ه؟؟ و از و برید کلیسا پیش پدر روحانی به این اشتباه اعتراف کنید نه بابا من اصلاً اون قضیه سخت گیری رو نمیدونم چی بوده هرچی بوده همون 2سال پیشم که این آمار بوده هم بود. مثلاً همین الان دوستمون salmast کلی تاپیک زدن تو گفتگوی آزاد که احتمال زیاد خیلیاشون حذف میشن (اگه مثل قبل بخواد باشه) این مدل تاپیکا نه امسال و پارسال، تو کل این 4 سال همیشه منع شده و پاک شده. من میگم محدودیتی که دو سال پیش نبوده و اون آمار بوده و الان هست چیه؟ به میلادم گفتم لااقل خصوصی بگه، ولی نگفت :icon_pf (34): نه باووو کلی گفتمم یه ذره عمیق شو مگه قراره معما طرح کنیم حل کنیم که گنگ میحرفیم واضح حرف بزنید دیگه بابا 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ اینکه اصلاً تالار گفتگو نیست فروشگاهه که فقط :icon_pf (34): خب البته شکلشو گفتم شما هم دنبال کپی پیستی هاااااااااااااااااااااا:vahidrk: اون یکی هم گفتی رنگش خوب نیست:icon_razz: مشکوک میزنی محمد جون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ خب البته شکلشو گفتم شما هم دنبال کپی پیستی هاااااااااااااااااااااا:vahidrk: اون یکی هم گفتی رنگش خوب نیست:icon_razz: مشکوک میزنی محمد جون کپی پیست چی بابا. قالبه دیگه. مگه این قالبای الانو خودم طراحی کرده بودم؟ اینا طراحی شدن و من فقط تغییرات توشون دادم. قالب یه سایت یا فروشگاه اصلاً قابل قیاس نیست با تالار گفتگو. خب اون یکی هم آخه تنها چیز متفاوتی که داشت یه رنگش بود یه هدرش یعنی در اصل قابلیت تغییر تو قالبای فروم زیاد نیست. 90 درصد قالبشون به ترکیب رنگیشون بستگی داره. ولی خب سایت و فروشگاه و اینا تنوع توشون زیاده 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ کپی پیست چی بابا. قالبه دیگه. مگه این قالبای الانو خودم طراحی کرده بودم؟ اینا طراحی شدن و من فقط تغییرات توشون دادم.قالب یه سایت یا فروشگاه اصلاً قابل قیاس نیست با تالار گفتگو. خب اون یکی هم آخه تنها چیز متفاوتی که داشت یه رنگش بود یه هدرش یعنی در اصل قابلیت تغییر تو قالبای فروم زیاد نیست. 90 درصد قالبشون به ترکیب رنگیشون بستگی داره. ولی خب سایت و فروشگاه و اینا تنوع توشون زیاده ولی خداییش فکر خوبیه گذاشتن یه استایل تر و تمیز و ایمیل به کاربرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده