M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ درود....بعد از اتمام دانشگاه ، نیاز به تجربه صنعتی احساس میشد..حتی با بالاترین معدل ها هم باید از صفر شروع کرد..پس از وارد شدن به صنعت متوجه شدم که اینجا نیز یک دانشگاه هست..ولی انتخاب شغل بسیار مهم است. از این رو همیشه بر حسب علاقه به سمتی رفته ام ولی پس از مدتی متوجه شده ام که ...نه.. گزینه بعدی.. مشکل دیگر صنعت ما...مطرح شدن جنسیت در انتخاب شغل و پیشرفت در ان است...البته حقوق و مزایا نیز سهم بسزایی دارد چهار گزینه ای که من برای کار در نظر داشتم...نفت، گاز، برق و آب بود...آب را انتخاب کردم و در این مدتی هم که هستم مباحثش رو دوست دارم و از انتخاب خودم راضی هستم..ولی در این میان مثل تمامی انتخاب هایم ابتدا با مخالفت روبرو شده ام اکثر اطرافیان نفت و گاز را پیشنهاد میدهند و اینکه لااقل یک رایزنی داشته باش..ولی بنظر خودم با اینکه این دو شرکت بسیار مزایای خوبی دارند اما دو مشکل داره...ساعت کاریشون که طولانی تر از سایر ادارات است و موضوع دیگر مشاغلی که یک خانم مهندس مکانیک می تواند داشته باشد...و امکان رشد برای اوست...و اینکه گمان نمیکنم در حال حاضر از لحاظ حقوق تفاوت چندانی داشته باشند... شما اگر جای من بودید چه تصمیم میگرفتید چرا؟؟؟ (منظورم در حال حاضر است، چون در دراز مدت برنامه های دیگری برای خودم دارم) متشکرم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ من خودم به بحث باد و تهویه طبیعی بیشتر علاقه دارم ولی به نظرم اگه دنبال علاقه ت بری بهتره حتی اگه حقوقش کمتر باشه، حالا انگاری حقوق نفت و گاز بهتره 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ من خودم به بحث باد و تهویه طبیعی بیشتر علاقه دارمولی به نظرم اگه دنبال علاقه ت بری بهتره حتی اگه حقوقش کمتر باشه، حالا انگاری حقوق نفت و گاز بهتره دنبال علاقه رفتن خوب هست ولی گاهی اوقات هم ادم فکر میکنه سرخورده میشه....اولش که انتخاب رشته میکنه، خیلی ایده آل گراست ولی وقتی از دانشگاه خارج میشه، میبینه خیلی از مباحثی که خونده شاید حداقل تا 20 سال دیگه در ایران کاربرد نداشته باشه، انتخاب هاش خیلی محدود میشه و خیلی از درها رو بسته میبینه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده