Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد. افکار منفی و من........مگه داریم مگه میشه....:hapydancsmil:....من بمب انرژی + ام..... 7
mherdad 3826 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد. 6
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 خداوکیلی منبع ایناگجاست کی اینارادرست میکنه یه سواله خب بگو نه بگودیگه:icon_razz: 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 نارنجي در مقابل اعمالتان مسئوليت پذير هستيد، مي دانيد چگونه با مردم رفتار كنيد. همواره اهدافي براي دستيابي به آنها داريد و حقيقتا براي رسيدن به آنها تلاش ميكنيد ، فردي آماده رقابت هستيد. دوستانتان برايت بسيار مهم هستند و قدر آنچه را كه داريد ميدانيد، گاهي اوقات واكنشتان زيادي شديد است و علت آن نيز احساساتي بودنتان است.:w16: 4
helma.b 3345 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد.:w16: بسیار دقیق .... 4
ahadmilan 24 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 راستش منو زده ابی ولی خیلی چرته من اعتمادبه نفسم ازبس زیاده که گاهی بهم ضربه زده امت درمورد عشق و هنذمندی میشه گفت تقریبا راسته واین هم بگم که این نوعی تلنگر و فرار از حرف خودهستش .چرا که همه ی افراد خودشونو عاشق و هنرمند میدونن
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 من نارنجیم چقدرم از این رنگ خوشم میاد :icon_pf (34): یه کابوسی بوده یه دوره ای این رنگ برام هرچند این تست هاله دور افراد هست و میتونم بگم دقیقا درست گفته ولی کاش رنگش رو یه چیز دیگه میذاشتند نمی شد مثلا سورمه ای یا نیلی
ارسال های توصیه شده