Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد. افکار منفی و من........مگه داریم مگه میشه....:hapydancsmil:....من بمب انرژی + ام..... 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ خداوکیلی منبع ایناگجاست کی اینارادرست میکنه یه سواله خب بگو نه بگودیگه:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ نارنجي در مقابل اعمالتان مسئوليت پذير هستيد، مي دانيد چگونه با مردم رفتار كنيد. همواره اهدافي براي دستيابي به آنها داريد و حقيقتا براي رسيدن به آنها تلاش ميكنيد ، فردي آماده رقابت هستيد. دوستانتان برايت بسيار مهم هستند و قدر آنچه را كه داريد ميدانيد، گاهي اوقات واكنشتان زيادي شديد است و علت آن نيز احساساتي بودنتان است.:w16: 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ صورتي شما همواره در تلاشيد تا در هر چيزي بهترين باشيد و دوست داريد به سايرين كمك كنيد. اما بسادگي قانع نمي شوي. داراي افكاري منفي هستيد و در جستجوي عشقي شورانگيز مانند آنچه در قصه هاست هستيد.:w16: بسیار دقیق .... 4 لینک به دیدگاه
ahadmilan 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ راستش منو زده ابی ولی خیلی چرته من اعتمادبه نفسم ازبس زیاده که گاهی بهم ضربه زده امت درمورد عشق و هنذمندی میشه گفت تقریبا راسته واین هم بگم که این نوعی تلنگر و فرار از حرف خودهستش .چرا که همه ی افراد خودشونو عاشق و هنرمند میدونن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ من نارنجیم چقدرم از این رنگ خوشم میاد :icon_pf (34): یه کابوسی بوده یه دوره ای این رنگ برام هرچند این تست هاله دور افراد هست و میتونم بگم دقیقا درست گفته ولی کاش رنگش رو یه چیز دیگه میذاشتند نمی شد مثلا سورمه ای یا نیلی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده