uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ من كه سر در نياوردم چي شده ؟ ! اما چيزي راجع به خودرو خواستين در خدمتم :) 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ راستی من کنجکاو شدم بدونم دیمتل چیه و اینکه چرا میخوای این دوتا روش رو با هم ترکیب کنی؟ ترکیب نمیشه گفت مقایست برداشت اول من اشتباه بود ، دیمتل من هم آشنایی ندارم ولی توضیحی که تو سایت پارس مدیر داده به مراتب ساده تر از بقیه روش هاست 1 لینک به دیدگاه
shadi6 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ برای استفاده از ANP برای داده های پرسش نامه ای برای هر پرسشنامه باید شبکه طراحی کرد؟ 30 پرسش نامه داریم 5 معیار و 18 زیر معیار یعنی برای هر کدوم یک شبکه باید طراحی بشه؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ من یه مقاله فارسی در مورد دیمتل دارم... امیدوارم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
h k 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ یه پایان نامه هستش که شاید صاحبش راضی نباشه تو اینترنت پخش بشه واسه همین خصوصی فرستادم، اگه شما هم بخواید واستون می فرستم ولی خوبیت نداره رو سایت بذارم داداش میشه واسه منم بفرستی؟ من دیمتل رو خودم کار کردم ولی ANP بلد نیستم.اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم. 11تا معیار دارم و زیر معیار هم ندارم هلپ پلیز لینک به دیدگاه
mohsen karimi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام میشه لطفا این پاین نامه را برا من بفرستید دارم روی موضوع مکانیابی کار میکنم.پرسشنامه م هم باید با دیمتل و anp باشه ولی خیلی نمیدونم چجوریه ممنون میشم لینک به دیدگاه
MEHRAN TD 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ داداش میشه واسه منم بفرستی؟ من دیمتل رو خودم کار کردم ولی anp بلد نیستم.اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم. 11تا معیار دارم و زیر معیار هم ندارم هلپ پلیز سلاممیشه لطفا این پاین نامه را برا من بفرستید دارم روی موضوع مکانیابی کار میکنم.پرسشنامه م هم باید با دیمتل و anp باشه ولی خیلی نمیدونم چجوریه ممنون میشم سلام داداش منم موضوع پايان نامم تصميم گيري با ديمتل و anp هست ميشه اين پايان نامه رو واسم بفرست. دمت گرم. لینک به دیدگاه
masomejamshidi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام منم به این پایان نامه نیاز دارم اگه میشه واسه منم بفرستید اگه کسی برنامه نویسی اش تو محیط متلب رو بلده به من بگه خیلی ممنون لینک به دیدگاه
masomejamshidi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا کسی هست که جواب بده؟ خواهش میکنم یکی واسه کمک بیاد بالا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mary 324 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ راجع به ترکیب dematel وanp مقاله یا پایان نامه کی داره. ? لینک به دیدگاه
ziba 59 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام موضوع پایان نامه من هم تکنیک دیمتل و anpهست دوستان لطف کنید این پایان نامه ای که گفتید را واسه منم بفرستید به خدا ثواب دارید.ازتون ممنون میشم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده