uldoz3 470 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 من كه سر در نياوردم چي شده ؟ ! اما چيزي راجع به خودرو خواستين در خدمتم :) 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2013 راستی من کنجکاو شدم بدونم دیمتل چیه و اینکه چرا میخوای این دوتا روش رو با هم ترکیب کنی؟ ترکیب نمیشه گفت مقایست برداشت اول من اشتباه بود ، دیمتل من هم آشنایی ندارم ولی توضیحی که تو سایت پارس مدیر داده به مراتب ساده تر از بقیه روش هاست 1
shadi6 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 برای استفاده از ANP برای داده های پرسش نامه ای برای هر پرسشنامه باید شبکه طراحی کرد؟ 30 پرسش نامه داریم 5 معیار و 18 زیر معیار یعنی برای هر کدوم یک شبکه باید طراحی بشه؟:icon_pf (34):
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 8 فروردین، 2014 من یه مقاله فارسی در مورد دیمتل دارم... امیدوارم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
h k 10 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 یه پایان نامه هستش که شاید صاحبش راضی نباشه تو اینترنت پخش بشه واسه همین خصوصی فرستادم، اگه شما هم بخواید واستون می فرستم ولی خوبیت نداره رو سایت بذارم داداش میشه واسه منم بفرستی؟ من دیمتل رو خودم کار کردم ولی ANP بلد نیستم.اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم. 11تا معیار دارم و زیر معیار هم ندارم هلپ پلیز
mohsen karimi 10 ارسال شده در 30 تیر، 2014 سلام میشه لطفا این پاین نامه را برا من بفرستید دارم روی موضوع مکانیابی کار میکنم.پرسشنامه م هم باید با دیمتل و anp باشه ولی خیلی نمیدونم چجوریه ممنون میشم
MEHRAN TD 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 داداش میشه واسه منم بفرستی؟ من دیمتل رو خودم کار کردم ولی anp بلد نیستم.اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم. 11تا معیار دارم و زیر معیار هم ندارم هلپ پلیز سلاممیشه لطفا این پاین نامه را برا من بفرستید دارم روی موضوع مکانیابی کار میکنم.پرسشنامه م هم باید با دیمتل و anp باشه ولی خیلی نمیدونم چجوریه ممنون میشم سلام داداش منم موضوع پايان نامم تصميم گيري با ديمتل و anp هست ميشه اين پايان نامه رو واسم بفرست. دمت گرم.
masomejamshidi 10 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 با سلام منم به این پایان نامه نیاز دارم اگه میشه واسه منم بفرستید اگه کسی برنامه نویسی اش تو محیط متلب رو بلده به من بگه خیلی ممنون
masomejamshidi 10 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اینجا کسی هست که جواب بده؟ خواهش میکنم یکی واسه کمک بیاد بالا:icon_pf (34):
ziba 59 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 با سلام موضوع پایان نامه من هم تکنیک دیمتل و anpهست دوستان لطف کنید این پایان نامه ای که گفتید را واسه منم بفرستید به خدا ثواب دارید.ازتون ممنون میشم.
ارسال های توصیه شده