دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ هیچی. دوس داشتم خاطرات خوبی داشته باشم ... 3 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ من دوستان خوب ارامش خوب و تجربه دارم دوست داشتم که پولم داشته باشم که ندارم 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ چه جواب های جالبی این برمیگرده به دید آدمها به قول معروف به یه نقطه که نگاه کنید هر کسی یه چیزی میبینه و این تفاوت در دید و نگاه ما آدمهاست، بنظرم به جای این آه و دپرسی که از فکرتون به زبان و بعد توی نوشته هاتون و در زندگیتون هست رو کنار بزارید مثبت نگاه کنید. همه توی زندگیشون مشکلات دارن اما همه از زندگی خسته یا نا امید و پوچ نیستند، ببخشید خیلی حرف زدم زود قضاوت نکنید............................................................. شما به جای سالهایی که دیگه ندارین , چی دارین ؟ من توی سالهایی که از دست دادم و به بطالت از دست رفت!!!! اول دوران بچگی رو زود گذروندم بعدش بیهوده عمرم رو گذروندم،توی این گذرها همکلاسی های دبستان و راهنمایی و دبیرستان و کاردانی و کارشناسی هر کدوم رفتند یه شهر دیگه که دوست داشتم هنوز بیاد اون دوران و شادی و سادگیمون هنوز پیشم باشند. تنها داییم که خیلی دوسش داشتم رو از دست دادم. 3 تا از بهترین استادام رو از دست دادم. ترم آخر کاردانی درست آخرین امتحان رو دادیم،دوستم رحمت خدا رفت. 2 تا اتفاق خیلی بد برام افتاد که تو این سالها هنوز از ذهنم نرفته. 2 تا از پسر خاله هام که خیلی جوون بودند رو از دست دادیم. از سر بچگی کلاسهایی رو که میتونست الان جایگاهم رو عوض کرده باشه نرفتم،همیشه گفتم وقت هست... مهمتر از همه دیگه 26 سال از زمانم رفته خیلی ناراحتم میکنه که خیلی بی حاصل گذشت. از لحاظ دیداری مهمتر از همه سلامتی خودم و خانواده ام رو دارم. دوستای خیلی خوب که گاهی بهتر از خواهر بودند و هستند. خانواده ای که حامی هستند. چندتا هنر که برای بقیه قشنگ و حدودا در آمد زا. فعلا لیسانس اگر یادم نرفته باشه دیگه چیزی یادم نمیاد که داشته باشم اما مهمتر از همه اینها یه عشق دارم که به همه چیز می ارزه.......... وچی دوست داشید که داشته باشید؟ از خدا فقط سلامتی خانوادم، دوستای گلم و سلامتی خودم رو میخوام، آمین آخر و عاقبت بخیری عمر طولانی و مفید هم دوست دارم این همه کامل گفتم تا بدونید همه مشکل دارند اما لزومی نداره بشینیم و اونارو بشماریم، بهتره که از پیش اومدن مشکل بعدی جلوگیری کنیم 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ دوستان و خاطرات خوب افتخار و سربلندی برای خانواده ولی دوست داشتم در کنار همه ی اینا یه کار خوبم داشتم همیشه دلم می خواسته بیشتر بدونم و کلا پژوهش زیادی داشته باشم فکر میکنم مطالعه ام کم بوده امیدوارم بتونم علممو هر روز بیشتر کنم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده