vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خوب چرا Z500 رو ترجیح میدین ؟با این دانسته که زاویه دید بد، اندکی گرم کردن محل دست چپ، و همینطور، صفحه خیلی خیلی براق، باعث مشکلاتی در این لپ تاپ میشن، باتری چهار سلولی و غیر قابل جدا کردن از دستگاه ( راستش بخوای من دلم بخاطر طراحی با این لپ تاپ هستش ) ولی از هر زاویه که به E531 نگاه کنیم، لپ تاپ بهتری هستش، مخصوصن سطح کربنی اون، و صفحه ماتش و سرعت پردازنده بهتر، سایر مشخصات یکسان هستن و همینطور، هردو لپ تاپ، از لپ تاپای شیک هستن، هر دو، به نسبت سایز، وزن سنگینی ندارن، طراحی کیبوردهای مناسب در هر دو لپ تاپ که البته، به نظر میرسه طراحی کیبورد Thinkpad بهتر باشه از نظر بقیه طراحیها، خیلی متفاوت نیستند ( بازم میگم، Z500زیباتر هستش ) شما میری سایت های ایرانی نقد بررسی ها رو میخونی و رو حرف اونا استناد میکنی ! اگه اونجا گفتن صفحش براقه و دیده نمیشه خُب یعنی درسته ؟ Z500 حدود 130 دلار گرونتر هست و جزء سری Pro ـه Lenovo محسوب میشه ضمنا نقد های خیلی بهتری از سایتهای خارجی نسبت به E کسب کرده User rating ـه Z هم خیلی بالاتره : E531 Rating : Z500 Rating : + اینکه سبک تر ـه از نظر صفحه نمایش هم من برتری خیلی خاصی نمیبینم توی e531 این واسه Z : 15.6" backlit LED HD display (16:9 widescreen) (1366x768) (220 NIT) اینم واسهE : 15.6" HD Antiglare Display (1366 x 768) (200 NITS) برعکس نور زیاد Z باعث میشه توی افتاب هم راحت بتونی باهاش کار کنی ... حالا توی خونه نورش زیاده کمش کنی فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ! در ضمن E واسه کیبورد Backlight نداره و سنسور تاچ پدش هم یه خورده ضعیف هست ( نسبت به Z ) 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ شما میری سایت های ایرانی نقد بررسی ها رو میخونی و رو حرف اونا استناد میکنی !اگه اونجا گفتن صفحش براقه و دیده نمیشه خُب یعنی درسته ؟ Z500 حدود 130 دلار گرونتر هست و جزء سری Pro ـه Lenovo محسوب میشه ضمنا نقد های خیلی بهتری از سایتهای خارجی نسبت به E کسب کرده User rating ـه Z هم خیلی بالاتره : E531 Rating : Z500 Rating : + اینکه سبک تر ـه از نظر صفحه نمایش هم من برتری خیلی خاصی نمیبینم توی e531 این واسه Z : 15.6" backlit LED HD display (16:9 widescreen) (1366x768) (220 NIT) اینم واسهE : 15.6" HD Antiglare Display (1366 x 768) (200 NITS) برعکس نور زیاد Z باعث میشه توی افتاب هم راحت بتونی باهاش کار کنی ... حالا توی خونه نورش زیاده کمش کنی فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ! در ضمن E واسه کیبورد Backlight نداره و سنسور تاچ پدش هم یه خورده ضعیف هست ( نسبت به Z ) نقدهای خارجی رو نخوندم بر اساس نقدای داخلی هم نگفتم البته صفحه نمایش E531 قویتره ها Z500 یه صفحه خیلی براق داره که براحتی انعکاس نور رو میشه توی اون دید متاسفانه ( تنها ایرادی که میشه ازش گرفت ) من خودم شخصن دلم با Z500 هستش، ولی به نظر میرسه E531 قویتر باشه همه فکرم الان اینه که اگه Z500 بخرم، یک هفته بعد بگم کاش E531 میخریدم چون E531 مثل سایر مدلا thinkpad زمخت نیست و طراحی بهتری داره ولی کماکان دلم با Z500 هست، بر اساس این review هم باز میرم سراغ Z500 امروز نیز دوباره از فروشنده ها کمک میگیرم که چرا E531 رو پیشنهاد میدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده