masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلام به دوستان گل و گلابم. خسته نباشید.. من از بچگی عاشق نقاشی بودم. وهمیشه .. نقاشی میکشم.. حتی الان.. البته الان کم میکشم. ولی خوب عاشق نقاشی هستم. :hapydancsmil:و این باعث شد من بدون اینکه اموزش ببینم و کلاس برم. نقاشی رو یاد بگیرم. نمیگم حرفه ای ولی به اندازه خودم بلدم. و میخوام نقاشی هامو براتون بزارم. بعضی از نقاشی ها. اندازش کوچیکه به خاطر دوربین قدیمی گوشیمه که انداختم. ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید. اندازه اصلی این نقاشی ها بزرگه... امیدوارم خوشتون بیاد حتما نظراتتونو برام بزارید.. راستی من دانشگاه نقاشی درس میدادم. به نام استاد به مکتب نرفته بودم. امیدوارم از نقاشی های من خوشتون بیاد. 16 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ تصویر بالا با ابرنگه درکمال بی حوصلگی کشیدم ولی کشیدم دیگه.....!! 18 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ این روی کاشی کشیده شده: 15 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ اینم رنگ روغنه از کاراری گرونه منه..... وسایزش بزرگه. روی بوم. 15 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ این با مداد معمولی.. روی کاغذ اشتنباخ.. 18 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سخت ترین تجربه کاری من این نقاشیه...و خیلی دوسش میدارم. این اپلود نشد فکر کنم تصویرش خیلی بزرگه. ولی براتون دفعه دیگه میزارم..که سر بزنید. 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ خیلی جالبه ممنون که دعوت کردی 5 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ جالب بودن بهت تبریک میگم مهارت خوبی در نقاشی داری با اون که کلاس هم نرفتی. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ خیلی جالبه ممنون که دعوت کردی سلام خواهش میکنم... خوشحالم که اومدید... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ جالب بودن بهت تبریک میگم مهارت خوبی در نقاشی داری با اون که کلاس هم نرفتی. ممنونم اقای رضایی /لطف دارید.. من عاشق نقاشی هستم و معتقدم کسی چیزی رو دوست داشته باشه و با تمام وجود حس کنه میتونه.. انجام بده.. و من انجام دادم.. 4 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ ممنونم اقای رضایی /لطف دارید.. من عاشق نقاشی هستم و معتقدم کسی چیزی رو دوست داشته باشه و با تمام وجود حس کنه میتونه.. انجام بده.. و من انجام دادم.. منم با این حرفتون موافقم شاید باورتون نشه بعضی موقع ها سر کارم میبینم کارگر رو که چقد نا امید بیحال راه میرن ،کار میکنند حالم گرفته میشه بعضی موقع ها شد ابزار ازشون میگرم با همون کت شلوار .خودم کار میکنم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ منم با این حرفتون موافقم شاید باورتون نشه بعضی موقع ها سر کارم میبینم کارگر رو که چقد نا امید بیحال راه میرن ،کار میکنند حالم گرفته میشه بعضی موقع ها شد ابزار ازشون میگرم با همون کت شلوار .خودم کار میکنم کارخوبی میکنی. خدا به کارت برکت بده. 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خيلي قشنگن آفرين بانوي هنرمند ايران زمين 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خيلي قشنگنآفرين بانوي هنرمند ايران زمين ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ نقاشیاتون فوق العاده س تبریک میگم...لذت بردم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ نقاشیاتون فوق العاده س تبریک میگم...لذت بردم خواهش میکنم. ممنونم.شما لطف دارید... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده