masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ وای اینا چیه از دست شماها...... من میخوام. سوپر همبرگرشم میخوام..... بابا سلامت کیلو چنده.. نه بابا شوخی بود.. این تبلیغاته که باعث چاقی و بیماری میشه. همین. چیزای خشومزه و با تبلیغاته که ادمو گول میزنن. و سوق میدن به این چیزا وای.. گشنم شد. چرا با احساسات من بازی میکنید آخه. 13 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ جاتون خالی امشب زدیم بر بدن از نوع دوبل:دی اصلا دلم از اینا نخواست :دی اگه نخورده بودم نفرینت میکردم:دی 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ جاتون خالی امشب زدیم بر بدن از نوع دوبل:دیاصلا دلم از اینا نخواست :دی اگه نخورده بودم نفرینت میکردم:دی نوش جان آقا ما چه گناهی کردیم مورد نفرین شما قرار بگیریم 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ نوش جان آقا ما چه گناهی کردیم مورد نفرین شما قرار بگیریم گناهت همینه که هی مطلب غذایی وعشق من رو میذاری:دی تر و خشک هم باهم مسوزه 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ گناهت همینه که هی مطلب غذایی وعشق من رو میذاری:دیتر و خشک هم باهم مسوزه پس منتظر باش هر چقدر دوس داری نفرین کن بر من اثری نیست مطالب خوشمزه تر مونده 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ چقدر داغونه همبرگر های تولید شده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ بابا اینا بلد نبودن خوب درش بیارن 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ خوشگلاش خارجی بود داغوناش ایرانی..کاغذشو یادت رفت بذاری آقا مهدی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده