masi eng 47044 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 وای اینا چیه از دست شماها...... من میخوام. سوپر همبرگرشم میخوام..... بابا سلامت کیلو چنده.. نه بابا شوخی بود.. این تبلیغاته که باعث چاقی و بیماری میشه. همین. چیزای خشومزه و با تبلیغاته که ادمو گول میزنن. و سوق میدن به این چیزا وای.. گشنم شد. چرا با احساسات من بازی میکنید آخه. 13
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 جاتون خالی امشب زدیم بر بدن از نوع دوبل:دی اصلا دلم از اینا نخواست :دی اگه نخورده بودم نفرینت میکردم:دی 9
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2013 جاتون خالی امشب زدیم بر بدن از نوع دوبل:دیاصلا دلم از اینا نخواست :دی اگه نخورده بودم نفرینت میکردم:دی نوش جان آقا ما چه گناهی کردیم مورد نفرین شما قرار بگیریم 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 نوش جان آقا ما چه گناهی کردیم مورد نفرین شما قرار بگیریم گناهت همینه که هی مطلب غذایی وعشق من رو میذاری:دی تر و خشک هم باهم مسوزه 7
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2013 گناهت همینه که هی مطلب غذایی وعشق من رو میذاری:دیتر و خشک هم باهم مسوزه پس منتظر باش هر چقدر دوس داری نفرین کن بر من اثری نیست مطالب خوشمزه تر مونده 8
notrino 2604 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 خوشگلاش خارجی بود داغوناش ایرانی..کاغذشو یادت رفت بذاری آقا مهدی ... 1
ارسال های توصیه شده