ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ برا رشد بدک نیست به امتحانش میارزه البته برا شما 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بحث سر دوست داشتن و رسیدن یا نرسیدن نیست بعضی آدم ها اونقد آدمن که میشه تا ابد دوسشون داشت و مثل یه گوهری که داخل صدفه اونها رو تا اخر عمر توی قلب نگه داشت.پس دوست داشتن این انسان ها هیچ وقت نمیتونه حماقت باشه .هم شهامته هم افتخار 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بحث سر دوست داشتن و رسیدن یا نرسیدن نیست بعضی آدم ها اونقد آدمن که میشه تا ابد دوسشون داشت و مثل یه گوهری که داخل صدفه اونها رو تا اخر عمر توی قلب نگه داشت.پس دوست داشتن این انسان ها هیچ وقت نمیتونه حماقت باشه .هم شهامته هم افتخار الان بحث این تاپیک اینه که یک جنس مخالف رو دوست داشته باشی اونم یک دوست داشتن عاشقانه... به نظر شما میشه مثلا یک جنس مخالف رو دوست داشت و مثل صدف در قلبت نگه داری و از اونطرف با یک جنس مخالف دیگه زندگی مشترک داشته باشی؟ اسم این خیانت نیست که همزمان دو جنس مخالف در قلبت نگه داری؟ لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ حماقتی است ک شهامت میخواد. شهامتی است ک حماقت میخواد :((( لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ الان بحث این تاپیک اینه که یک جنس مخالف رو دوست داشته باشی اونم یک دوست داشتن عاشقانه...به نظر شما میشه مثلا یک جنس مخالف رو دوست داشت و مثل صدف در قلبت نگه داری و از اونطرف با یک جنس مخالف دیگه زندگی مشترک داشته باشی؟ اسم این خیانت نیست که همزمان دو جنس مخالف در قلبت نگه داری؟ الزاما کسی که کنارش زندگی میکنی نباید تو قلبت باشه وقتی یک انسانی توی قلب میمونه که نمیشه زوری بیرونش کرد بگی برو بیرون چون من قراره با یکی دیگه زندگی کنم. میشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ الزاما کسی که کنارش زندگی میکنی نباید تو قلبت باشه وقتی یک انسانی توی قلب میمونه که نمیشه زوری بیرونش کرد بگی برو بیرون چون من قراره با یکی دیگه زندگی کنم. میشه؟؟؟ خوب اینکه خیلی خیلی بده با کسی زندگی کنی که جاش توی قلبت نیست... یک مثال : فرض کنید با مردی ازدواج میکنید که قبل از ازدواج با شما با دختر دیگه ای دوست بوده و بقول شما هنوز اون دختر توی قلب همسر شما هست و نه تنها اون دختر تا ابد محبوب همسر شما هست بلکه حتی شما رو هم دیگه توی قلبش نمیتونه جا بده... میتونید حالتون رو بگید که با مردی زندگی میکنید که داره با یاد و عشق فرد دیگه ای زندگی میکنه و براش دختر دیگه ای عزیز تر از شماست؟! صحبت سر همینه... وقتی کسی وارد قلب ما شد دیگه خارج شدنش از توان ما خارجه... پس اصلا بهتره کسی رو اجازه ندیم که وارد قلبمون بشه مگه مطمئن شیم اون نفر تا اخر عمر شریک زندگی ما باقی خواهد موند. وارد شدن افراد به قلبمون دست خود ماست تا حدود زیادی، اما خارج شدنش نه. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خوب اینکه خیلی خیلی بده با کسی زندگی کنی که جاش توی قلبت نیست... یک مثال : فرض کنید با مردی ازدواج میکنید که قبل از ازدواج با شما با دختر دیگه ای دوست بوده و بقول شما هنوز اون دختر توی قلب همسر شما هست و نه تنها اون دختر تا ابد محبوب همسر شما هست بلکه حتی شما رو هم دیگه توی قلبش نمیتونه جا بده... میتونید حالتون رو بگید که با مردی زندگی میکنید که داره با یاد و عشق فرد دیگه ای زندگی میکنه و براش دختر دیگه ای عزیز تر از شماست؟! صحبت سر همینه... وقتی کسی وارد قلب ما شد دیگه خارج شدنش از توان ما خارجه... پس اصلا بهتره کسی رو اجازه ندیم که وارد قلبمون بشه مگه مطمئن شیم اون نفر تا اخر عمر شریک زندگی ما باقی خواهد موند. وارد شدن افراد به قلبمون دست خود ماست تا حدود زیادی، اما خارج شدنش نه. اونی که میگید وارد شدنش دست خودتون نیست یه جور عادته نه عشق. میشه قبل ازدواج این ها رو برای طرف گفت که خیانتی نباشه.(هر چتد از نظر من خیانت نیست)قلبت برای خودته و میتونی هر کسی رو توش داشته باشی لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اونی که میگید وارد شدنش دست خودتون نیست یه جور عادته نه عشق. میشه قبل ازدواج این ها رو برای طرف گفت که خیانتی نباشه.(هر چتد از نظر من خیانت نیست)قلبت برای خودته و میتونی هر کسی رو توش داشته باشی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خوب اینکه خیلی خیلی بده با کسی زندگی کنی که جاش توی قلبت نیست... یک مثال : فرض کنید با مردی ازدواج میکنید که قبل از ازدواج با شما با دختر دیگه ای دوست بوده و بقول شما هنوز اون دختر توی قلب همسر شما هست و نه تنها اون دختر تا ابد محبوب همسر شما هست بلکه حتی شما رو هم دیگه توی قلبش نمیتونه جا بده... میتونید حالتون رو بگید که با مردی زندگی میکنید که داره با یاد و عشق فرد دیگه ای زندگی میکنه و براش دختر دیگه ای عزیز تر از شماست؟! صحبت سر همینه... وقتی کسی وارد قلب ما شد دیگه خارج شدنش از توان ما خارجه... پس اصلا بهتره کسی رو اجازه ندیم که وارد قلبمون بشه مگه مطمئن شیم اون نفر تا اخر عمر شریک زندگی ما باقی خواهد موند. وارد شدن افراد به قلبمون دست خود ماست تا حدود زیادی، اما خارج شدنش نه. کاملا موافقم لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اونی که میگید وارد شدنش دست خودتون نیست یه جور عادته نه عشق. میشه قبل ازدواج این ها رو برای طرف گفت که خیانتی نباشه.(هر چتد از نظر من خیانت نیست)قلبت برای خودته و میتونی هر کسی رو توش داشته باشی جواب من رو ندادید؟ فرض کنید مردی میاد قبل ازدواج به شما میگه که من چندین سال عاشقانه دختری رو میپرستیدم... امروز میخوام با تو (دختر باران ) ازدواج کنم ولی فقط گفته باشم اون دوست دخترم تا اخر عمرم جاش توی قلبم هست.... میشه حستون رو نسبت به این مرد بگید؟ واقعا میشه با این مرد زندگی کرد؟ راه رفت؟ غذا خورد؟ خوابید؟ نفس کشید و... اساسا انسانها توی عشق انحصار طلب هستند و این موضوع برای خانمها شدیدتر هم هست... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ جواب من رو ندادید؟فرض کنید مردی میاد قبل ازدواج به شما میگه که من چندین سال عاشقانه دختری رو میپرستیدم... امروز میخوام با تو (دختر باران ) ازدواج کنم ولی فقط گفته باشم اون دوست دخترم تا اخر عمرم جاش توی قلبم هست.... میشه حستون رو نسبت به این مرد بگید؟ واقعا میشه با این مرد زندگی کرد؟ راه رفت؟ غذا خورد؟ خوابید؟ نفس کشید و... اساسا انسانها توی عشق انحصار طلب هستند و این موضوع برای خانمها شدیدتر هم هست... حس بدی بهش پیدا نمیکنم.اون حق داره کسی رو که عاشقش هست توی قلبش داشته باشه و من حق ندارم عشق رو ازش بگیرم یا هر چیز دیگه... (البته من به عینه دیدم پسری به دختری گفته من فرد دیگه ای رو دوست دارم و عاشقشم و نمیتونم فراموشش کنم و دختر قبول کرده با پسره ازدواج کنه) همه جور انسانی با همه جور تفکراتی پیدا میشه.... اما من خودم به شخصه حاضر به ازدواج با چنین شخصی نیستم... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اما من خودم به شخصه حاضر به ازدواج با چنین شخصی نیستم... هر انسانی که تعادل و سلامت روحی داره ، همین حرف شما رو میزنه و قطعا حاضر به ازدواج با چنین شخصی نخواهد بود ، چه دختر چه پسر... پس اگه ما یک قانون نانوشته برای خودمون وضع کنیم که اگه کسی رو توی قلبمون داشته باشیم ، دیگه کسی حاضر به ازدواج با ما نخواهد بود... این گزاره شما رد میشه... میشه قبل ازدواج این ها رو برای طرف گفت که خیانتی نباشه.(هر چتد از نظر من خیانت نیست)قلبت برای خودته و میتونی هر کسی رو توش داشته باشی و ما هم تمام سعی خودمون رو میکنیم که با کسی وارد رابطه عاطفی نشیم مگر اون فرد همسر ما باشه. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ هر انسانی که تعادل و سلامت روحی داره ، همین حرف شما رو میزنه و قطعا حاضر به ازدواج با چنین شخصی نخواهد بود ، چه دختر چه پسر...پس اگه ما یک قانون نانوشته برای خودمون وضع کنیم که اگه کسی رو توی قلبمون داشته باشیم ، دیگه کسی حاضر به ازدواج با ما نخواهد بود... این گزاره شما رد میشه... و ما هم تمام سعی خودمون رو میکنیم که با کسی وارد رابطه عاطفی نشیم مگر اون فرد همسر ما باشه. سعی کردن بی فایده هست و به نظر من چنین امکانی وجود نداره.به هر حال جلوی یک سری اتفاقات رو نمیشه گرفت و عشق به نظر من یه اتفاقه که به وقت خودش میفته. عشق چیز بدی نیست که کسی بخواد ازش فرار کنه. به قول سهند حداقل کاری که میکنه بزرگت میکنه و باعث رشدت میشه. و جواب من همچنان به سوال این تاپیک اینه که دوست داشتن چنین شخصی هم شهامت میخواد و هم افتخاره برای عاشق.(البته همون شخصی که تو پستای قبلی گفتم.یک انسان شریف) 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سعی کردن بی فایده هست و به نظر من چنین امکانی وجود نداره.به هر حال جلوی یک سری اتفاقات رو نمیشه گرفت و عشق به نظر من یه اتفاقه که به وقت خودش میفته. عشق چیز بدی نیست که کسی بخواد ازش فرار کنه. به قول سهند حداقل کاری که میکنه بزرگت میکنه و باعث رشدت میشه. و جواب من همچنان به سوال این تاپیک اینه که دوست داشتن چنین شخصی هم شهامت میخواد و هم افتخاره برای عاشق.(البته همون شخصی که تو پستای قبلی گفتم.یک انسان شریف) در هر صورت علیرغم اصرار شما به عاشق شدن انسان دانشکاه شریف ، امیدوارم قبل ازدواج عاشق نشید... اگر هم شدید و به عشقتون نرسیدید تا قبل ازدواج مضراتش رو نمیتونید درک کنید... ازدواج میکنید ولی با یاد یک نفر دیگه زندگی میکنید و خدا نکنه همسرتون از نفر قبل در بعضی موارد پایینتر باشه که اونوقت یک چیزی مثل خوره میفته به جونتون و روح و جسمتون رو فرسوده میکنه و ایضا زندگی به همسر هم تلخ خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ در هر صورت علیرغم اصرار شما به عاشق شدن انسان دانشکاه شریف ، امیدوارم قبل ازدواج عاشق نشید... اگر هم شدید و به عشقتون نرسیدید تا قبل ازدواج مضراتش رو نمیتونید درک کنید... ازدواج میکنید ولی با یاد یک نفر دیگه زندگی میکنید و خدا نکنه همسرتون از نفر قبل در بعضی موارد پایینتر باشه که اونوقت یک چیزی مثل خوره میفته به جونتون و روح و جسمتون رو فرسوده میکنه و ایضا زندگی به همسر هم تلخ خواهد شد. فقط یک انسان عاشق میتونه از عشق دفاع کنه به نظر من دنیا اینقد ارزش نداره که انسان به خاطر نرسیدن به عشقش بخواد زندگیشو تلخ کنه. همین که عشق رو درک کرده باشید کافیه 3 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من نمیدونم وقتی کسی به قلبش وفادار نیست چه جوری میخواد به دیگری وفادار باشه؟ اگه فقط قراره ازدواج کنن حالا با هرکی شد که دیگه شهامت نیست یک کار ابلهانه هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده