رفتن به مطلب

شهامت یا حماقت؟

M!Zare

ارسال های توصیه شده

هیچوقت نمیشه فراموشش کرد هیچوقت....

اما نمیشه گفت که ادم امیدواره و به امید اون زندگی میکنه...حتی برعکسه از نداشتن ونبودن عشق و عزیزت یه ناامیدی شدیدی رو احساس میکنی که اصلا نمیشه درستش کرد...

ببين اصلا كسي كه عاشق باشه دغدغش داشتن عشقش نيست. دغدغش سالم بودن و خوشبخت بودنشه.نميدونم چطوري بگم كه تو كتتون بره. حالا شايد از نظر شما حرفاي من اشتباه باشه

در كل منظورم اون آرامشيه كه عشقتون بهتون ميده نه حضور حتميش تو زندگيت يا رسيدن بهش:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب اگه دوسش داشته باشم منم مدرسمو عوض میکنم....یا نه ساعت های خارج از مدرسه باهاش ارتباط برقرار میکنم....غیر اینه؟؟؟؟؟

گفتم مجبور بشيم بنا به شرايط جداشن. وقتي بچه اي قدرت تصميم گيريت در اين حد نيست. شايد اصلا رفت يه شهر ديگه تو نميتوني خانوادتو مجبور كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولي نظر من برعكس نظر شماست عشق نمي تونه فراموش بشه(تا تعبيرت از عشق چي باشه- منظورم عشقاي بچگانه امروزي نيستا)اما دوست داشتن ميتونه كم رنگ تر بشه(خيلي زياد)مثلا شما همكلاسي دوره راهنماييتو مثل جونت دوست داشتي اما بنا بر شرايط مجبور شدين مدرستونو عوض كنيد آيا هنوزم مثل اونوقتا دوسش دارين؟؟؟؟؟؟؟معلومه نهههههههه

نظر شما محترم ولی من همچنان به این معتقدم که دوست داشتن برتر از عشق.....

مثال شما توجیه نمیکنه هم از نظر سنی و هم از نظر شرایط طرفین ....

• Like 6
لینک به دیدگاه
نظر شما محترم ولی من همچنان به این معتقدم که دوست داشتن برتر از عشق.....

مثال شما توجیه نمیکنه هم از نظر سنی و هم از نظر شرایط طرفین ....

نظر شماهم محترمه عزيزم

• Like 5
لینک به دیدگاه

مگه اصلا میشه ادم بتونه بدون عشقش زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟

ادمی که عشقش کنارش نباشه زندگیش زندگی نیست،فقط روزها رو تکرار میکنه.

این وجود عشق آدم کنارشه که باعث میشه به زندگی شور و شوق داشته باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببين اصلا كسي كه عاشق باشه دغدغش داشتن عشقش نيست. دغدغش سالم بودن و خوشبخت بودنشه.نميدونم چطوري بگم كه تو كتتون بره. حالا شايد از نظر شما حرفاي من اشتباه باشه

در كل منظورم اون آرامشيه كه عشقتون بهتون ميده نه حضور حتميش تو زندگيت يا رسيدن بهش:ws3:

نه دوستم حضور عشق به انسان آرامش میده و نبودش فقط عذابه...:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تجربه هر دوش رو داشتم.

هم رسیدم

هم نرسیدم

باید جای من باشی تا بفهمی که هر دو حالتش لذت بخشه.

پس چون جای من نیستی

تا تجربه نکنی

نمیتونی در مورد این قضیه قضاوت کنی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

100% حماقت هست

وقتی به کسی دل ببندی که میدونی بهش نمیرسی...

وقتی به اون نرسی دیگه هیچ وقت کنار هیچ کس طعم عشق رو نخواهی چشید و باید یک عمر زجر بکشی بخاطر اشتباهی که کردی

پس بهتره به کسی دل ببندیم که میدونیم قطعا بهش میرسیم

لینک به دیدگاه
100% حماقت هست

وقتی به اون نرسی دیگه هیچ وقت کنار هیچ کس طعم عشق رو نخواهی چشید و باید یک عمر زجر بکشی بخاطر اشتباهی که کردی

پس بهتره به کسایی دل ببندیم که میدونیم قطعا بهش میرسیم

این پاسخ منو شگفت زده کرد:w58:

شما اولین نفری هستین که اعلام کردین افسار قلبتون دست خودتونه و هر وقت بجا و لازم دونستین بهش اجازه میدین عاشق بشه

اولین بار بود میشنیدم

• Like 1
لینک به دیدگاه
این پاسخ منو شگفت زده کرد:w58:

شما اولین نفری هستین که اعلام کردین افسار قلبتون دست خودتونه و هر وقت بجا و لازم دونستین بهش اجازه میدین عاشق بشه

اولین بار بود میشنیدم

نه اینطور نیست

هستن اون مدل ادمها که افسار قلب و احساشون دست خودشون باشه ولی من جز اون دسته از ادمها نیستم :ws3:

توی این داستانها ، فقط وقتی سرت به سنگ بخوره میفهمی دوست داشتن کسی که به دستش نمیتونی بیاری حماقته ، وقتی داخل داستان هستی و گرم هستی متوجه نمیشی ، وقتی همه چیز تموم میشه تازه سرت به سنگ میخوره و میفهی عجب اشتباهی کردی.

برای همین کمتر کسی میتونه این موضوع رو قبول کنه مگر خودش تجربه کنه. که البته ازموده رو ازمودن خطاست.

لینک به دیدگاه
100% حماقت هست

پس بهتره به کسی دل ببندیم که میدونیم قطعا بهش میرسیم

من منظورم این قسمت از حرف شما بود. از کجا باید بدونیم که بهش میرسیم یا نه؟ علم غیب که نداریم

اتفاقا همیشه گفتن زندگی و ازدواج و اینجور مسایل شبیه هندونه است تا واردش نشی نمیتونی بفهمی انتخابت درست بوده یا نه

صد ها مورد بوده که ظاهرا خیلی مطمئن بودن که بهم میرسن ولی نرسیدن یا برعکس

پس مجبوری که بیازمایی

لینک به دیدگاه
من منظورم این قسمت از حرف شما بود. از کجا باید بدونیم که بهش میرسیم یا نه؟ علم غیب که نداریم

اتفاقا همیشه گفتن زندگی و ازدواج و اینجور مسایل شبیه هندونه است تا واردش نشی نمیتونی بفهمی انتخابت درست بوده یا نه

صد ها مورد بوده که ظاهرا خیلی مطمئن بودن که بهم میرسن ولی نرسیدن یا برعکس

پس مجبوری که بیازمایی

اینکه بحث تو بحث شد

ما کاری نداریم که نتیجه انتخابمون خوب از کار در میاد یا بد و بقول شما ازدواج مثل خربزه در بسته هست

صحبت سر اینه که دل به کسی ببندیم که اصلا حساب کتاب نداره بهش برسیم و این اشتباه هست ... مثلا کسی رو میخوایم که خانوادش به شدت با وصلت ما مخالف هستن چون تضاد طبقاتی یا فرهنگی داریم و علیرغم این مخالفت شدید روز به روز خودمون رو به طرف نزدیکتر کنیم... یا مثلا دل به کسی ببندیم که خیلی از ما راهش دور هست و رسیدن بهش روی هواست... و خیلی مثالهای دیگه

بهترین کار اینه که از همون شیوه های ازدواجهای سنتی پیش بریم... اینطوری حداقل اگه به طرف هم نرسیم ، انچنان توی چند جلسه دلبستگی ایجاد نمیشه و اینده احساسی و عاطفی ما تباه نمیشه.

لینک به دیدگاه
اینکه بحث تو بحث شد

ما کاری نداریم که نتیجه انتخابمون خوب از کار در میاد یا بد و بقول شما ازدواج مثل خربزه در بسته هست

صحبت سر اینه که دل به کسی ببندیم که اصلا حساب کتاب نداره بهش برسیم و این اشتباه هست ... مثلا کسی رو میخوایم که خانوادش به شدت با وصلت ما مخالف هستن چون تضاد طبقاتی یا فرهنگی داریم و علیرغم این مخالفت شدید روز به روز خودمون رو به طرف نزدیکتر کنیم... یا مثلا دل به کسی ببندیم که خیلی از ما راهش دور هست و رسیدن بهش روی هواست... و خیلی مثالهای دیگه

بهترین کار اینه که از همون شیوه های ازدواجهای سنتی پیش بریم... اینطوری حداقل اگه به طرف هم نرسیم ، انچنان توی چند جلسه دلبستگی ایجاد نمیشه و اینده احساسی و عاطفی ما تباه نمیشه.

نمیخام بحث رو بیش تر از این کش بدم ولی همینو میخوام بگم

وقتی پای عشق بیاد وسط دیگه اختلاف طبقاتی و ... به چشم نمیاد. حتما شنیدین که میگن عشق کر و کور میکنه. حلا کاری ندارم درسته یا غلطه

نمیشه برای عشق راه و چاه تعیین کرد.

تو دنیای امروزی هم ماشاالله با این همه امکانات و انتخاب های بیشمار و مدل های رنگارنگ از هر دو جنس؛ نمیشه گفت مثل مامان بابامون باشیم و بذاریم اونا انتخاب کنن

چشم رو نمیشه بست

در موارد خیلی معدودی یه همچین آدمای چشم و دل پاکی باقی موندن که تا روز ازدواج به کسی دل نبسته باشن و بخوان خیلی منطقی با قضیه برخورد کنن

حالا خوبه نمیخواستم کشش بدم:ws3::ws3:

لینک به دیدگاه
نمیخام بحث رو بیش تر از این کش بدم ولی همینو میخوام بگم

وقتی پای عشق بیاد وسط دیگه اختلاف طبقاتی و ... به چشم نمیاد. حتما شنیدین که میگن عشق کر و کور میکنه. حلا کاری ندارم درسته یا غلطه

نمیشه برای عشق راه و چاه تعیین کرد.

تو دنیای امروزی هم ماشاالله با این همه امکانات و انتخاب های بیشمار و مدل های رنگارنگ از هر دو جنس؛ نمیشه گفت مثل مامان بابامون باشیم و بذاریم اونا انتخاب کنن

چشم رو نمیشه بست

در موارد خیلی معدودی یه همچین آدمای چشم و دل پاکی باقی موندن که تا روز ازدواج به کسی دل نبسته باشن و بخوان خیلی منطقی با قضیه برخورد کنن

حالا خوبه نمیخواستم کشش بدم:ws3::ws3:

در کل عاقلانه ترین کار اینه که قبل از ازدواج عاشق نشد

شما هم اینقدر کشش نده :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...