رفتن به مطلب

شهامت یا حماقت؟

M!Zare

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چه حرف قشنگی:ws37:

موافقم...فک کنم خودمم آدم با شهامتی بشم از این لحاظ:icon_pf (34):

من شدیدا با حرفش موافقم چون داری دل به کسی میدی که تا آخرش فقط رویاش با تو هست و خودش با دیگری!!!

ساختن با همچین دردی یه شهامته بزرگه واقعا:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه
قصد اسپم ندارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3اما انگاری فقط من مخالفم آغا من اعتراض دارم:ws3::icon_pf (34):

دقیقا دلایل مخالفتتون رو بیان کنید، روش با هم بحث میکنیم...ولی خب نظر شما این هست و بسیار قابل احترام...همه که مثل هم نیستن:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دقیقا دلایل مخالفتتون رو بیان کنید، روش با هم بحث میکنیم...ولی خب نظر شما این هست و بسیار قابل احترام...همه که مثل هم نیستن:icon_gol:

البته اینم بگم شاید چون تو این موقعیت قرار نگرفتم واسه همین مخالفم:w16:و بچه های دیگه بهتر از من این موضوع رو درک میکنن :icon_redface:پست بالایی من باب شوخی عرض کردم:icon_gol:

اما تو حالت کلی وقتی میدونیم به کسی که انتخاب کردیم نمیرسیم چرا باید دوسش داشته باشیم؟بهتر نیست دوست داشتنو صرف کسی بکنیم که درصد زیادی احتمال میدیم کنارش خواهیم بود؟من نمیگم تلاش نکیم برای رسیدن به خواسته مون اتفاقا تلاش خیلی خوبه :w16:اما وقتی عقل میگه نه بهتر نیست راه احساس بسته بشه؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
البته اینم بگم شاید چون تو این موقعیت قرار نگرفتم واسه همین مخالفم:w16:و بچه های دیگه بهتر از من این موضوع رو درک میکنن :icon_redface:پست بالایی من باب شوخی عرض کردم:icon_gol:

اما تو حالت کلی وقتی میدونیم به کسی که انتخاب کردیم نمیرسیم چرا باید دوسش داشته باشیم؟بهتر نیست دوست داشتنو صرف کسی بکنیم که درصد زیادی احتمال میدیم کنارش خواهیم بود؟من نمیگم تلاش نکیم برای رسیدن به خواسته مون اتفاقا تلاش خیلی خوبه :w16:اما وقتی عقل میگه نه بهتر نیست راه احساس بسته بشه؟

گاهی اوقات برخی از افراد رو دوست داریم ولی نه برای زندگی مشترک بلکه به عنوان دوست..شاید هم امکان بهم رسیدن وجود نداشته باشه، شخص از بیان احساس واقعیش خجالت بکشه و یا بترسه ، شاید هم علاقه یک طرفه باشه...در این حالت یا نفرت ایجاد میشه و یا دوست داشتن که یک مرحله بالاتر است...عقل و احساس اکثر اوقات در تقابل با یکدیگر هستند و اکثر مواقع هم احساس میبره

• Like 11
لینک به دیدگاه
گاهی اوقات برخی از افراد رو دوست داریم ولی نه برای زندگی مشترک بلکه به عنوان دوست..شاید هم امکان بهم رسیدن وجود نداشته باشه، شخص از بیان احساس واقعیش خجالت بکشه و یا بترسه ، شاید هم علاقه یک طرفه باشه...در این حالت یا نفرت ایجاد میشه و یا دوست داشتن که یک مرحله بالاتر است...عقل و احساس اکثر اوقات در تقابل با یکدیگر هستند و اکثر مواقع هم احساس میبره

خوب جایگاه افراد فرق داره من اون چیزی رو که گفتم مربوط به زندگی مشترک بود.

اما من نمیدونم وقتی فرض کنید من از شما خوشم میاد و میخوام دوستم بشید چرا باید خجالت بکشم؟خجالت نداره که:ws52:برفرض من گفتم مریم خانوم با من دوست میشید و شما قبول نکردید بعد یه رفتار و کاری میکنم که بار دیگه خودتون بگید بیا با من دوست شو.البته اسمن شمارو مثال زدم بحثم کلی بود:w16:

نمیتونم قاطع در مورد عقل و احساس جواب بدم باید تو موقعیتش قرار بگیرم اما در حال حاضر نظرم رو عقل هست گرچه احساس یه حس بی نظیریه:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه
خوب جایگاه افراد فرق داره من اون چیزی رو که گفتم مربوط به زندگی مشترک بود.

اما من نمیدونم وقتی فرض کنید من از شما خوشم میاد و میخوام دوستم بشید چرا باید خجالت بکشم؟خجالت نداره که:ws52:برفرض من گفتم مریم خانوم با من دوست میشید و شما قبول نکردید بعد یه رفتار و کاری میکنم که بار دیگه خودتون بگید بیا با من دوست شو.البته اسمن شمارو مثال زدم بحثم کلی بود:w16:

نمیتونم قاطع در مورد عقل و احساس جواب بدم باید تو موقعیتش قرار بگیرم اما در حال حاضر نظرم رو عقل هست گرچه احساس یه حس بی نظیریه:w16:

برخی از افراد تحمل نه شنیدن ندارن و نه شنیدن رو باعث تخریب شخصیت خودشون میدونن و حتی فکر میکنند با بیان موضوع همان ارتباط دوستانشون (دوستی معمولی) هم به خطر بیوفته..ولی در کل دیدگاه شما هم طرفدارن بسیاری داره:w16::w16:
  • Like 10
لینک به دیدگاه
برخی از افراد تحمل نه شنیدن ندارن و نه شنیدن رو باعث تخریب شخصیت خودشون میدونن و حتی فکر میکنند با بیان موضوع همان ارتباط دوستانشون (دوستی معمولی) هم به خطر بیوفته..ولی در کل دیدگاه شما هم طرفدارن بسیاری داره:w16::w16:

خوب از یه بعد حق دارن اما به نظر من وقتی به کسی پیشنهاد دوستی(دوستی معمولی) دادیم و قبول نکرد بهتره کاری کنیم که از اینکه دوست ما نیست پشیمون بشه (یعنی حسرت بخوره و خودش پیش قدم بشه)و این کاملا امکان پذیره:icon_redface:

ممنون مریم خانوم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست داشتن از نظر من با عشق کاملا متفاوته ، مریم گفتی :

گاهی اوقات برخی از افراد رو دوست داریم ولی نه برای زندگی مشترک بلکه به عنوان دوست.

نمیتونم اونطور که هست این واقعیت رو قبول کنم .عشق رو با دوست داشتن قیاس کنم، اما دوستانی دارم که جایگاهشون از معنای عشق هم بالاتره، منظورم دختر هستند.

اما درمورد جنس مخالف ،این نظر منه، اگه بحثی صورت نگیره چه بهتر ، اما اگر اون علاقه مطرح بشه، چند درصد اون افراد رفتارهاشون مثل سابق هستند؟

:ws37:

پس در این جایگاه من هم با ارتاش موافقم:

اما تو حالت کلی وقتی میدونیم به کسی که انتخاب کردیم نمیرسیم چرا باید دوسش داشته باشیم؟بهتر نیست دوست داشتنو صرف کسی بکنیم که درصد زیادی احتمال میدیم کنارش خواهیم بود؟من نمیگم تلاش نکیم برای رسیدن به خواسته مون اتفاقا تلاش خیلی خوبه

:w16:

اما وقتی عقل میگه نه بهتر نیست راه احساس بسته بشه؟

اینجور دوست داشتن های جنس مخالف ، به زندگی آینده هم ربط پیدا میکنه. همون لحظه که بحثش مطرح میشه. اگر مطرح نشه، دیگه کاملا موضوعش جدا میشه.

موافق ابراز علاقه یک طرفه، در دخترها هم نیستم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...