M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ درود... نظر شما در مورد جمله زیر چیست؟ من فکر میکنم یکی از نتایج این نمونه دوست داشتن ها کمال خود شخص است. 30 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ نظر من کاملا مثبته حتی اگه بدونی هم نمیرسی به شخص مورد نظر حداقل اینه که دوست داشتن و تجربه میکنی اونم همراه با عشق....... بنظر من به حماقت اش می ارزه..... 14 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ همه هم دل سوخته اند خب سخته تصور کردن اینکه کسی رو دوست داشته باشی و بهش نرسی 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ خب سخته تصور کردن اینکه کسی رو دوست داشته باشی و بهش نرسی یا اینکه نتونی بهش بگی 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ خب سخته تصور کردن اینکه کسی رو دوست داشته باشی و بهش نرسی همیشه چیزهای خوب رو نمیشه داشت ولی برای همیشه میشه دوستشون داشت...واسه همین هست که میگن دوست داشتن از عشق هم بالاتر است. البته برای شما آرزوی رسیدن به تمام دوست داشتنی هاتون دارم 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ یا اینکه نتونی بهش بگی چرا نگی؟ دلیر باش و برو جلو...ما هم حمایتتون میکنیم 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ چرا نگی؟ دلیر باش و برو جلو...ما هم حمایتتون میکنیم میخوای شیرم کنی بعدش به فنا برم؟ 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ یا اینکه نتونی بهش بگی همیشه چیزهای خوب رو نمیشه داشت ولی برای همیشه میشه دوستشون داشت...واسه همین هست که میگن دوست داشتن از عشق هم بالاتر است. البته برای شما آرزوی رسیدن به تمام دوست داشتنی هاتون دارم ممنون از آرزوی خوبتون...منم همین آرزو رو براتون دارم 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ میخوای شیرم کنی بعدش به فنا برم؟ ممنون از آرزوی خوبتون...منم همین آرزو رو براتون دارم یعنی شما دو نفر مشکلتون در نگفتن هست پسر هم پسرهای قدیم یکم اعتماد به نفس داشته باشید، برید جلو (هنوز شیر نشدید) 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ یعنی شما دو نفر مشکلتون در نگفتن هست پسر هم پسرهای قدیم یکم اعتماد به نفس داشته باشید، برید جلو (هنوز شیر نشدید) بعضی وقتا غرور آدم اجازه نمیده....... بعضی وقتا هم یه سری شرایط اجازه نمیده... 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ بعضی وقتا غرور آدم اجازه نمیده.......بعضی وقتا هم یه سری شرایط اجازه نمیده... هیچ وقت شرایط مساعد نمیشه...آدم باید برای بدست آوردن چیزی که دوست داره بجنگه..شاید زمانی که شرایط مساعد شد خیلی دیر شده باشه...واسه غرور هم یواش یواش شرایط رو فراهم کنید...اما یادتون باشه فرصت ها خیلی زود میگذرن...نگذارید که این شعر وصف حالتون بشه...حرف های ما هنوز ناتمام...تا نگاه میکنی وقت رفتن است..باز هم همان حکایت همیشگی، پیش از آنکه باخبر شوی لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود...آی ای دریغ و حسرت همیشگی....ناگهان چقدر زود دیر می شود 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ خب سخته تصور کردن اینکه کسی رو دوست داشته باشی و بهش نرسی کاش فقط سخت باشه 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ یا اینکه نتونی بهش بگی چرا برو جلو بگو نزار از دست بره که افسوس اون بدتره برو جلو خودم پشتتم 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ چرا برو جلو بگو نزار از دست بره که افسوس اون بدتره برو جلو خودم پشتتم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده