mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ سلام ما میخوایم تو دانشگاه یه نشریه علمی فرهنگی راه بندازیم خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم به نظرتون یه ماهنامه (علمی فرهنگی) باید چه بخشایی داشته باشه ؟ کلا هرچی به ذهنتون میاد درباره ی راه اندازی نشریه بگین ممنون میشم 5 لینک به دیدگاه
maryamrahimibio1 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ تو دانشگاه ها انجمن ها هر کدوم برا خودشون نشریه چاپ میکنن که اونا میشه نشریه علمی ولی نشریه فرهنگی رو انجمن ادبیات چاپ میکنه بیشتر ... ولی یه نشریه علمی نیاز به بخش مقاله گزارش اخبار سرگرمی مصاحبه معرفی آشنایی و... باشه Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ بخش علمی بخش فرهنگی بخش فرهنگی وعلمی بخش علمی وفرهنگی 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ مرسی از نظراتی که دادین ولی تاپیک واسه 2013ه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ مرسی از نظراتی که دادینولی تاپیک واسه 2013ه سلام ا راست میگیدا . کی اول امد یمنا . :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
maryamrahimibio1 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ سلاما راست میگیدا . کی اول امد یمنا . :vahidrk: من اول اومدم????????? Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ من اول اومدم������������������������������������������������������ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk اشکالی نداره هردوی شماروحریفم:gnugghender::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
maryamrahimibio1 111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ اشکالی نداره هردوی شماروحریفم:gnugghender::vahidrk: [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینجا کی به کیه؟ من گروه اونوری هستم 4 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینجا کی به کیه؟من گروه اونوری هستم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینجا کی به کیه؟من گروه اونوری هستم منم اونوریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده