رفتن به مطلب

خانه ای برای خودم

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان:hapydancsmil:

من میخوام یه خونه برای خودم طراحی کنم:ws37:

ابعاد زمین18*18

سمت شمال و غرب و شرق مسکونی هست

و سمت جنوب یه خیابان 20متری

این کار واقعی نه پروزه است نه برای کسی:hanghead:

میشه کمکم کنین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اگه شما بودین چیا در نظر میگرفتین چه فضاهایی اضافه میکردین؟:w02:

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
سلام دوستان:hapydancsmil:

من میخوام یه خونه برای خودم طراحی کنم:ws37:

ابعاد زمین18*18

سمت شمال و غرب و شرق مسکونی هست

و سمت جنوب یه خیابان 20متری

این کار واقعی نه پروزه است نه برای کسی:hanghead:

میشه کمکم کنین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اگه شما بودین چیا در نظر میگرفتین چه فضاهایی اضافه میکردین؟:w02:

خب طراحی خونه برای خودت یکی از فرصتهای عالی و نادره که برای هر معماری بوجود نمیاد!

معمولا معمارای بزرگ از این فرصت برای معرفی خودشون و نمایش خلاقیتشون استفاده میکنن:ws37:

منم پیشنهادم اینه عجله نکنی و با فکر و مطالعه خونه ای طراحی کن که بعدها مثل یه امضا برات باشه و فرصت های کاری در آینده برات ایجاد کنه :w16::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

عاطفه خانم راجع به خانه سبز اطلاعاتی داری؟

اگر کمی راجع بهش اطلاعات جمع آوری کنی مطمئاً ایده های خوب زیادی راجع به طراحی خونه به ذهنت میرسه و حتما خونه عالی طراحی میکنی. شک نکن

• Like 7
لینک به دیدگاه

طراحی مسکونی از جمله مواردی هستش که باهاش همیشه سرکار داشتیم و درش زندگی کردیم، پس قابل ملموس تر از بقیه بناهاست.

من بودم همه مواردی که در روند طراحی در دروس طراحی معماری در تمام ترم ها انجام میدادم در این طرح که خیلی جدی تر میتونه باشه لحاظ میکردم.

در طراحی معماری ،مبانی نظری خیلی میتونه در روند طراحی مناسب کمک کنه.

....................

نور گیری از چند جهت میتونه باشه ؟ سه طرف بستس؟:ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب طراحی خونه برای خودت یکی از فرصتهای عالی و نادره که برای هر معماری بوجود نمیاد!

معمولا معمارای بزرگ از این فرصت برای معرفی خودشون و نمایش خلاقیتشون استفاده میکنن:ws37:

منم پیشنهادم اینه عجله نکنی و با فکر و مطالعه خونه ای طراحی کن که بعدها مثل یه امضا برات باشه و فرصت های کاری در آینده برات ایجاد کنه :w16::icon_gol:

ممنون بله حق باشماست یه جورایی رزومه کاری محسوب میشه

میخوام ÷لان هندی یا ÷لان با وید باشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
طراحی مسکونی از جمله مواردی هستش که باهاش همیشه سرکار داشتیم و درش زندگی کردیم، پس قابل ملموس تر از بقیه بناهاست.

من بودم همه مواردی که در روند طراحی در دروس طراحی معماری در تمام ترم ها انجام میدادم در این طرح که خیلی جدی تر میتونه باشه لحاظ میکردم.

در طراحی معماری ،مبانی نظری خیلی میتونه در روند طراحی مناسب کمک کنه.

....................

نور گیری از چند جهت میتونه باشه ؟ سه طرف بستس؟:ws38:

بله از سه طرف بسته است

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

به نظر من بهتره از شمال یه باغچه ی کوچولو و ابتکاری با یه طرح نو بدی که هم بتونی از دو سمت نور داشته باشی هم اینکه اینکه خونت زیباتر میشه ...چون نور یه طرف کمه..

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...