Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا نگفتی دختر همسایتون رو بیشتر دوس داری یا هم دانشگاهیت رو 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws3::ws3::ws3: پس دختر همسایتون رو بیشتر دوست داری 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خودت میبری ........... :ws3: خودت میدوزی......... :ws3: خودت میپوشی.......... :ws3: آخرش هم میگی مناسب نیست............:ws28::ws28::ws28: من مطلقاً چیزی نگفتم......:ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها گرفتم تو دانشگاه ما آمار ازدواج بچه های نهاد بالاست خداییش تو نهاد یا انجمنی چیزی آشنا نشدید؟:167: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها گرفتمتو دانشگاه ما آمار ازدواج بچه های نهاد بالاست خداییش تو نهاد یا انجمنی چیزی آشنا نشدید؟:167: اصلاً خبری نیست.............. دانشگاه شما هم با دانشگاه ما فرق فوکوله............ نخیر......... :ws3: کسی نیست که بخوام توی نهاد یا انجمن باهاش آشنا بشم........ :ws3: فهیمه بیکاره نمیدونه چکار کنه........... :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها گرفتمتو دانشگاه ما آمار ازدواج بچه های نهاد بالاست خداییش تو نهاد یا انجمنی چیزی آشنا نشدید؟:167: تو بسیج دانشجویی چطور؟ اصلاً خبری نیست..............دانشگاه شما هم با دانشگاه ما فرق فوکوله............ نخیر......... :ws3: کسی نیست که بخوام توی نهاد یا انجمن باهاش آشنا بشم........ :ws3: فهیمه بیکاره نمیدونه چکار کنه........... :ws28::ws28: به خاطر همینه که میگم دختر همسایشونه بعدشم من بیکار نیستم دارم اعتراف می گیرم :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده