mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ afa گفته است: اصلا داداشم میخواد درس بخونهههههههههههههههههههه شلوغش نکنین ....................:w00: تازشم من فردا نیستم !!!! کی با داداش شما کار داره خودش گفته میخواد بره خواستگاری تازه یا کهنش فرق نمیکنه نکنه فردا میخوای با دادشت بری خواستگاری 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ آرمین بازم که شایعه پراکنی میکنی....... :icon_pf (34): اصلاً فردا شب خواستگاری میریم برای آرمین..... 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ mehdikhorasani گفته است: کی با داداش شما کار داره خودش گفته میخواد بره خواستگاری تازه یا کهنش فرق نمیکنه نکنه فردا میخوای با دادشت بری خواستگاری مهدی به آبجی من گیر میدی.............. :w00::w00: نخیرم میخوام درس بخونم اصلاً.................... آبجی گفته اول درس بوخون بعد...... :w410: 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ mehdikhorasani گفته است: کی با داداش شما کار داره خودش گفته میخواد بره خواستگاری تازه یا کهنش فرق نمیکنه نکنه فردا میخوای با دادشت بری خواستگاری اههههههههه رضا داداش خودمه !!!! :w00: نخیر تو یه موقعیت مناسب میریم ............. که شماها نفهمین RezaMTJAME گفته است: آرمین بازم که شایعه پراکنی میکنی....... :icon_pf (34):اصلاً فردا شب خواستگاری میریم برای آرمین..... به افتخار آرمین :62izy85: 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ RezaMTJAME گفته است: مهدی به آبجی من گیر میدی.............. :w00::w00:نخیرم میخوام درس بخونم اصلاً.................... آبجی گفته اول درس بوخون بعد...... :w410: آره آبجی راست میگه اول درستو بخون مشقاتم بنویس بعد ساعت 9 تا 5/9 برو خواستگاری یه وقت حولت نزنه شام بری ها واست افت داره آره قربونش 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ اِ اِ اِ رضااااا رضا نداشتیما...من و تو 19 سال اختلاف سنی داریم...اول تو :jawdrop: شیطونه میگه پیام خصوصیاتو رو کنما نمیشه بندازی واسه هفته بعد عافا هم بیاد شُله دستا شُله...بزن اون دست قشنگروو...:w330: آها آها بیا وسط ... :w330: 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ mehdikhorasani گفته است: آره آبجی راست میگه اول درستو بخون مشقاتم بنویس بعد ساعت 9 تا 5/9 برو خواستگاری یه وقت حولت نزنه شام بری ها واست افت داره آره قربونش خنده ندارههههههههههههههه:w00: اصلا تا دکترا میخواد بخونه ............. نکنه این حرفا رو میزنی که واسه خودت برن خواستگاری .........؟ به قول فهیم صبر داشته باش ، نوبت شما هم میشه 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws46: afa گفته است: خنده ندارههههههههههههههه:w00: اصلا تا دکترا میخواد بخونه ............. نکنه این حرفا رو میزنی که واسه خودت برن خواستگاری .........؟ به قول فهیم صبر داشته باش ، نوبت شما هم میشه تا این داداش رضا دکتر بشه مرغ از قفس پریده :ws46::ws46::ws46::ws46::ws46: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: اِ اِ اِ رضااااا رضا نداشتیما...من و تو 19 سال اختلاف سنی داریم...اول تو :jawdrop: شیطونه میگه پیام خصوصیاتو رو کنما نمیشه بندازی واسه هفته بعد عافا هم بیاد شُله دستا شُله...بزن اون دست قشنگروو...:w330: آها آها بیا وسط ... :w330: پیام خصوصی چی رو لو بدی هاااااااااااااااااا............. 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ RezaMTJAME گفته است: آبجی فهیمه راستشو بگو از پرسنل حفا هستی...... :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ممنونم آبجی گل.......... ولی فعلاً خبری نیست........ دعا کنید که ان شاءالله....... بر منکرش....... خوب چرا خودت نمی اعترافی هااااااااااااا............ :w00: بیا آبجی عافا............. اسم اینجا رو عوض کن بزار تاپیک اعتراف عشاق............... :ws28::ws3: البته مامور اعتراف گیری هم آبجی فهیمه هستش.............. :w410: ای بابا چرا بحث رو عوض می کنی ؟؟؟؟هاااااااااااااااان؟ قرار بود اسم بدی ؟ چی شد؟؟؟ بعدشم من اگه مامور جایی هم باشم که نمیام به این سرعت خودم رو لو بدم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ armstrong گفته است: اِ اِ اِ رضااااا رضا نداشتیما...من و تو 19 سال اختلاف سنی داریم...اول تو :jawdrop: شیطونه میگه پیام خصوصیاتو رو کنما نمیشه بندازی واسه هفته بعد عافا هم بیاد شُله دستا شُله...بزن اون دست قشنگروو...:w330: آها آها بیا وسط ... :w330: ببین اگه می خوای پیامی که رضا مشخصات همسر آیندش و همینطور اسمش رو گفته بفرست برای من قول میدم به هیچ کسی چیزی نگم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب خوب خوب من اعتراف گرفتم :gnugghender: این داداش رضای ما یه دختری از هم دانشگاهیاشونو دوس دارن . دختر خیلی خوبی و از نظر اعتقادی با داداش رضا به م می خورن . دیگه اینجور که خود داداش رضا می گفت خیلی هم خوش قیافه است . 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ Fahim گفته است: خوب خوب خوب من اعتراف گرفتم :gnugghender:این داداش رضای ما یه دختری از هم دانشگاهیاشونو دوس دارن . دختر خیلی خوبی و از نظر اعتقادی با داداش رضا به م می خورن . دیگه اینجور که خود داداش رضا می گفت خیلی هم خوش قیافه است . :ws28::ws28::ws28::ws28: همش کذب و دروغه....... :ws28::ws28::ws28::ws28: میخوام بببینم که تو برنده میشی یا دکترین آب من............. :ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ RezaMTJAME گفته است: ممنونم.............. :icon_gol:اههههههههههههه........... :banel_smiley_52: آبجی بزرگ............ :icon_gol: چرا شما همش چماخ داری خو............. گفتم که از چشاش خوشم میاد:167::167::167::167: armstrong گفته است: به آخرین خبری که هم اینک از شمال کشور به دستم رسیده توجه کنید... فردا شب یعنی 5 شنبه شب مراسم خواستگاریه رضا بیده حالا همه با هم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330::w330: مبارکه و مبارکه مبارکه... اسمشم میدونم و نمی گم :2525s: دستا فراموش نشه... آقایون دست خانوما رقص حالا برعکس :ws3::ws3::w16::w16: RezaMTJAME گفته است: :ws28::ws28::ws28::ws28:همش کذب و دروغه....... :ws28::ws28::ws28::ws28: میخوام بببینم که تو برنده میشی یا دکترین آب من............. :ws28::ws28::ws28: :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ RezaMTJAME گفته است: :ws28::ws28::ws28::ws28:همش کذب و دروغه....... :ws28::ws28::ws28::ws28: میخوام بببینم که تو برنده میشی یا دکترین آب من............. :ws28::ws28::ws28: خودت اعتراف کردی تازه گفتی قبلن ها از دختر همسایتون خوشت میومده . از وقتی رفتی دانشگاه از این دختر خانمه خوشت اومده اون رو فراموش کردی هیچ هم دروغ نیست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ Fahim گفته است: خودت اعتراف کردی تازه گفتی قبلن ها از دختر همسایتون خوشت میومده . از وقتی رفتی دانشگاه از این دختر خانمه خوشت اومده اون رو فراموش کردی هیچ هم دروغ نیست زهی خیال باطل........... :ws28: :ws28: :ws28: همش دروغ و کذب هستش.......... :ws28: :ws28: :ws28: You Never Win 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ RezaMTJAME گفته است: زهی خیال باطل........... :ws28: :ws28: :ws28:همش دروغ و کذب هستش.......... :ws28: :ws28: :ws28: You Never Win بخند اشکال نداره:mornincoffee: همین خنده مشخص می کنه کی داره راست میگه 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ Fahim گفته است: بخند اشکال نداره:mornincoffee: همین خنده مشخص می کنه کی داره راست میگه باز هم زهیییییییییییییییییییییییی خیال باطللللللللللللللللللللللللللللل............:ws28: جهت اثبات قضیه موارد زیر رو مشهده کنید..........:ws3::ws3: پروفایل فهیم پروفایل خودم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون . برو پروفایل خودت رو یه نگاه بنداز ؟؟؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت، ۱۳۸۹ Fahim گفته است: رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون . برو پروفایل خودت رو یه نگاه بنداز ؟؟؟:gnugghender: همین...:ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: عیب نداره رفتی صفحه رو ویرایش کردی.....:ws28::ws28: من از اون صفحه عکس گرفتم که توی Properties عکس ساعت و دقیقه و روز ساخت هم مشخصه...:ws28::ws28::ws28: لازم باشه میزارم.....:ws28::ws28: دکترین آب............ به آب نمیشه ضربه زد آبجی......:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده