رفتن به مطلب

آب ماست


ارسال های توصیه شده

آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل می‏شود و روی سطح ماست قرار می‏گیرد. در حالیکه تمام پروتئین به پنیر یا ماست منتقل می‏شود، مواد حیاتی در آب آن جمع می‏گردد.

 

آب ماست منبع پروتئین خوبی برای مشکلات کلیوی است

با توجه به اینکه آب ماست مقدار کمی‏چربی و پروتئین دارد ولی دارای مقادیر زیادی مواد معدنی خصوصاً کلسیم و ویتامین‏های محلول در آب مثل b6 و b2 می‏باشد، در مقایسه با شیر میزان مواد با ارزش آن در هر کالری بیشتر است. بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمی‏مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه می‏شود آب ماست بیشتری مصرف کند.مصرف آب ماست، نه بار کلیه‏ها را سنگین می‏کند و نه دارای پروتئین است که در اثر تجزیه موادی تشکیل گردد که باعث چاق شدن باسن و ران و شکم گردد.

 

کلیه‏ها می‏توانند مقادیر کم پروتئین را تحمل کنند، زیرا در صورت مصرف زیاد پروتئین مواد حاصل از تجزیه آن، فشار را در کلیه ها افزایش داده و در نهایت اجزاء تشکیل دهنده کلیه صدمه دیده و حساس می‏شوند.

 

به استثنای آب ماست، تقریباً تمام مواد لبنی که منبع تأمین کلسیم و ویتامین می‏باشند، دارای مقادیر زیادی پروتئین هستند. آب ماست دارای مقادیر کمی‏پروتئین است و بدن می‏تواند به راحتی از این مقدار پروتئین، به طور مطلوب استفاده کند. بنابراین برای افرادی که به دلیل داشتن پروتئین بال، از خوردن شیر منع شده اند، آب ماست به عنوان یک جایگزین مناسب توصیه می‏شود.

 

لاغری با آب ماست

 

با خوردن آب ماست، خیلی از افراد چاق وزن خود را کم می‏کنند. نبودن چربی، پایین بودن کالری، و وجود ویتامین و مواد معدنی در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغر شدن را تسهیل می‏کند. علاوه بر این، خوردن آب ماست هضم غذا را شدت می‏بخشد.علاوه بر باکتریهای اسید لاکتیک موجود در آب ماست تازه، پروتئین موجود در آن به سیستم ایمنی بدن قدرت می‏بخشد.

آب ماست برای رفع یبوست

کسانی که از یبوست رنج می‏برند مخصوصا خانم های حامله با خوردن آب ماست می‏توانند به مقدار زیادی این مشکل را رفع کنند. کافی است هر روز یک لیوان آب ماست بنوشند. با نوشیدن آب ماست، اسید لاکتیک و میکروب‏های اسید لاکتیک موجود در آب ماست، روده را به راحتی تحریک می‏کند.

 

زیانها و ظاهر ماست با مواد شیمییایی در بازارایران

 

متاسفانه کسی در امور غذایی حساس نیست. غالبا در مواد غذایی تقلب می شود . شیر را از مواد آن خالی و بعد به آ«آب می بندند. و ماست ودوع تهیه میکنند.ماست‏هایى که از شیر کم‏چربى تهیه شده‏اند، براى کش‏آمدن و غلیظشدن، موادى نظیر نشاسته، کربوکسى متیل سلولز و.. . را به آن‏ها اضافه مى‏کنند. در مواقعى که از نشاسته استفاده شود، ماست زودتر کپک زده مى‏شود که براى جلوگیرى از این امر به آن جوش‏شیرین مى‏افزایند. در این حالت ماستى که در حالت طبیعى از آلودگى‏هاى میکروبى مضر به دور است، زمینه مناسبى براى رشد میکروب‏هاى بیمارى‏زا پیدا مى‏کند یغنی به ضد خود تبدیل می شود.یعنی ماستی که ظاهر خوب و غلیظ و خوشمزه دارد اگر یکی دو روز بماند کپک آبی و.. میزند. در حالی که ماست طبیعی و بدون مواد شیمیایی در حالت طبیعی میکرب به خود نمی گیرد به عکس آنها را دفع می کند. و یعد از چند روز نهابتا ترش می سود که باز برای انواع بیماری مثل چربی خون و بیماری مفاصل و غیره خوب است.. آب ماست طبیعی هم برای لاغر کردن خیلی خوب است. بنابراین در خرید ماست حتما به شکل و ظاهر خوب و غلیظ آن نگاه نکنید. متاسفانه در مورد شیر هم همین ماجراست .ازبس به آن آب اضافه میکنند که از خواص آن کاسته می شود . یا آن را غلیظ می کنند و مثل ماست از فایده آن کاسنه و برزیان آن می افزایند.در اینجا باید همان پاشتوریزه عادی را خرید و کمی جوشابر تا آب آن کم و غلیظ شود تاشیر مفیدی برای بدن شود.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...