Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل میشود و روی سطح ماست قرار میگیرد. در حالیکه تمام پروتئین به پنیر یا ماست منتقل میشود، مواد حیاتی در آب آن جمع میگردد. آب ماست منبع پروتئین خوبی برای مشکلات کلیوی است با توجه به اینکه آب ماست مقدار کمیچربی و پروتئین دارد ولی دارای مقادیر زیادی مواد معدنی خصوصاً کلسیم و ویتامینهای محلول در آب مثل b6 و b2 میباشد، در مقایسه با شیر میزان مواد با ارزش آن در هر کالری بیشتر است. بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمیمصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه میشود آب ماست بیشتری مصرف کند.مصرف آب ماست، نه بار کلیهها را سنگین میکند و نه دارای پروتئین است که در اثر تجزیه موادی تشکیل گردد که باعث چاق شدن باسن و ران و شکم گردد. کلیهها میتوانند مقادیر کم پروتئین را تحمل کنند، زیرا در صورت مصرف زیاد پروتئین مواد حاصل از تجزیه آن، فشار را در کلیه ها افزایش داده و در نهایت اجزاء تشکیل دهنده کلیه صدمه دیده و حساس میشوند. به استثنای آب ماست، تقریباً تمام مواد لبنی که منبع تأمین کلسیم و ویتامین میباشند، دارای مقادیر زیادی پروتئین هستند. آب ماست دارای مقادیر کمیپروتئین است و بدن میتواند به راحتی از این مقدار پروتئین، به طور مطلوب استفاده کند. بنابراین برای افرادی که به دلیل داشتن پروتئین بال، از خوردن شیر منع شده اند، آب ماست به عنوان یک جایگزین مناسب توصیه میشود. لاغری با آب ماست با خوردن آب ماست، خیلی از افراد چاق وزن خود را کم میکنند. نبودن چربی، پایین بودن کالری، و وجود ویتامین و مواد معدنی در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغر شدن را تسهیل میکند. علاوه بر این، خوردن آب ماست هضم غذا را شدت میبخشد.علاوه بر باکتریهای اسید لاکتیک موجود در آب ماست تازه، پروتئین موجود در آن به سیستم ایمنی بدن قدرت میبخشد. آب ماست برای رفع یبوست کسانی که از یبوست رنج میبرند مخصوصا خانم های حامله با خوردن آب ماست میتوانند به مقدار زیادی این مشکل را رفع کنند. کافی است هر روز یک لیوان آب ماست بنوشند. با نوشیدن آب ماست، اسید لاکتیک و میکروبهای اسید لاکتیک موجود در آب ماست، روده را به راحتی تحریک میکند. زیانها و ظاهر ماست با مواد شیمییایی در بازارایران متاسفانه کسی در امور غذایی حساس نیست. غالبا در مواد غذایی تقلب می شود . شیر را از مواد آن خالی و بعد به آ«آب می بندند. و ماست ودوع تهیه میکنند.ماستهایى که از شیر کمچربى تهیه شدهاند، براى کشآمدن و غلیظشدن، موادى نظیر نشاسته، کربوکسى متیل سلولز و.. . را به آنها اضافه مىکنند. در مواقعى که از نشاسته استفاده شود، ماست زودتر کپک زده مىشود که براى جلوگیرى از این امر به آن جوششیرین مىافزایند. در این حالت ماستى که در حالت طبیعى از آلودگىهاى میکروبى مضر به دور است، زمینه مناسبى براى رشد میکروبهاى بیمارىزا پیدا مىکند یغنی به ضد خود تبدیل می شود.یعنی ماستی که ظاهر خوب و غلیظ و خوشمزه دارد اگر یکی دو روز بماند کپک آبی و.. میزند. در حالی که ماست طبیعی و بدون مواد شیمیایی در حالت طبیعی میکرب به خود نمی گیرد به عکس آنها را دفع می کند. و یعد از چند روز نهابتا ترش می سود که باز برای انواع بیماری مثل چربی خون و بیماری مفاصل و غیره خوب است.. آب ماست طبیعی هم برای لاغر کردن خیلی خوب است. بنابراین در خرید ماست حتما به شکل و ظاهر خوب و غلیظ آن نگاه نکنید. متاسفانه در مورد شیر هم همین ماجراست .ازبس به آن آب اضافه میکنند که از خواص آن کاسته می شود . یا آن را غلیظ می کنند و مثل ماست از فایده آن کاسنه و برزیان آن می افزایند.در اینجا باید همان پاشتوریزه عادی را خرید و کمی جوشابر تا آب آن کم و غلیظ شود تاشیر مفیدی برای بدن شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده