Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ کتاب مدیریت بحران اصول و راهنمای عملی دولتهای محلی نوشته توماس ای. درابک و جرالد جی. هواتمر که توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری تهران ترجمه شده رو به صورت فایل PDF از لینک زیر می توانید دانلود کنید: فهرست کلی مطالب بخش اول: تاریخچه و پیدایش مبانی مدیریت بحران تکامل مدیریت بحران سازماندهی مدیریت بحران هماهنگی منابع اجتماعی گسترش اهداف: سهیم کردن طبقات اجتماعی مردم در فرآیند آمادگی دیدگاه ها و نقش دولتهای ایالتی و فدرال بخش دوم: مدیریت جامع بحران کاهش اثرات فاجعه و مدیریت حوادث برنامه ریزی، آموزش و تمرین مدیریت عملیات واکنشی در برابر فاجعه بازسازی و جبران خسارات ناشی از فاجعه بخش سوم: مدیریت امور روزمره و مسایل قانونی مدیریت امور روزمره مسایل و تعهدات و توانمندیها بخش چهارم: آینده مدیریت بحران جهت گیری های آینده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
avafarbod 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ با سلام .من احتیاج فوری به این کتاب دارم اما لینک دانلود موجود نیست و پیغام خطا میدهد لطفا اصلاح نمایید با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ با سلام .من احتیاج فوری به این کتاب دارم اما لینک دانلود موجود نیست و پیغام خطا میدهد لطفا اصلاح نمایید با تشکر متأسفانه فعلاً سایت پرشین گیگ به مشکل خورده و بعضی وقتا این مشکل موقتاً پیش میاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده