Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ دورد خدمت دوستان گل و گلاب بعد از اندی فرصتی پیش اومد تا تاپیکی ارسال کنم...امیدوارم مفید واقع بشه بهتر از اینجا شروع کنم ،تا زمانی که آدمی بچه ای بیش نیست یه سره زیر چتر حمایت پدر و مادر قرار میگیره و همیشه پیش خودش میگه اگه فلان اتفاق افتاد مامانم هست پدرم هست ....ولی دریغ از این که گذشت زمان و مشغلات کاری فراوان خواسته و ناخواسته همون کودک دیروز رو فرسنگ ها از بزرگترهاش دور میکنه و آدمی دیگه نمیتونه مثل دوران کودکی بره زیر چترشون (البته اونا تا زمانی که در قید حیات هستند چترشون برای فرزندانشون بازه) ،ولی این کودک دیروز که بنا بر دلایل مختلفی نمیتونه زیر چترشون قرار بگیره ....فقط میخوام یه چیزی بگم، هیچ وقت تحت هیچ شرایطی بزرگترهاتون رو بلخصوص پدر و مادرهاتون رو که واقع لنگشون تو دنیا هیچ وقت دیگه یافت نمیشه رو فراموش نکنید ......اگه فراموششون کنید اونا پژمرده میشن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فرصت رو غنیمت بشمارید و بهشون ابراز علاقه کنید که فردا دیر است... ما بچه ها اوصولاً فراموش کار هستیم اگر دورین ازشون همین الان تلفن رو بردارید یه سلام از روی عشق و محبت فراوان بهشون بدید... من از همین جا با تمام وجودم میگم پدر و مادر عزیزم دوستتون دارم و اگه شما ها در کنارم نبودید من هیچ هیچ بودم.....دستتون رو از راه دور می بوسم. ولی برام جالبه چرا آدمی انقدر فراموش کار ؟؟ بنظرتون دلایل فراموشی دیگران چی میتونه باشه؟ 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ حرفتون خیلی درسته بچه 200سالشم بشه بازم بچه ی پدر مادرش هست و پدر مادر تنها کسایی هستن که تا اخرین نفسشون از بچه شون حمایت میکنن ولو خیلی کم. انسان ذاتا فراموش کار نیست ولی مشکلات زیاد باعث میشه که مثل وقتی که پیش پدر مادر هستن یادشون نکنن.مشغله ی زندگی کار بچه همسر اتفاقات روزمره باعث میشه یکم آدم فراموش کار بشه به نظر من اصلا جایز نیست پدر مادر و فراموش کنیم چون از هر جهت و از هر بعد که نگاه کنیم حق بزرگی به گردنمون دارن و دعای خیر پدر مادر بزرگترین سرمایه ی یه انسان میتونه باشه پس باید باید همیشه یادشون کنیم نمیدونم شاید الان که پیششون هستم اینقدر قاطع این نظرو میدم اما امیدوارم هیچ کس پدر مادر خودشو فراموش نکنه میگن از هردست بدی با همون دست پس میگیری اگه فراموش کنیم به قطع یقین میگم یه روز فراموش خواهیم شد 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ کسی ذاتاً دوست نداره فراموششون کنه ولی خب بلاخره در این دنیای بی مرام همه چی ممکنه..... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده