Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ تا حدودی!!! از دیدی اون هشت پا یا ادمی که برای نجات داره میره؟ از کدوم دید باید کاملترش کرد؟ از دو دید از دید مرد : فریب تبلیغات دروغین رو نباید خورد از دید هشتپا: با تبلیغ مناسب میشه به هدف رسید 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلامن علیکم نمیدونم چرا حس میکنم این تاپیک مربوط به تالار عکس باید باشهتشریف بیارید تالار خودتونه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلامن علیکمنمیدونم چرا حس میکنم این تاپیک مربوط به تالار عکس باید باشهتشریف بیارید تالار خودتونه و علیکم السلام .... این از اون عکس ها نیست که یکتا جان .... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ سلامن علیکمنمیدونم چرا حس میکنم این تاپیک مربوط به تالار عکس باید باشهتشریف بیارید تالار خودتونه نی نی جان این عکسا مدیریتیه عکسای عشقول مشقول نیست که مربوط به تالار تو باشه 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ من فقط خواستم بهتون سر زده باشم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ گاهی تو یه کار فقط جنبه های خوب اون کارو میبینیم بدون دیدن ضرراش باعث میشه به سمتش بریم بنظر من داره میگه تو هر کاری هم بدیاشو ببینید هم خوبیا رو ..خوبیاشو پیش خودتون خیلی بزرگ و زیبا جلوه ندید و رو بدیا هم چشم پوشی نکنید پ ن: فقط نمیدونم چرا اون خانومه رو طمعه نشون داد یعنی ما زنا طعمه ایم:vahidrk:یعنی مردا گول زنا رو میخورن:vahidrk:این عکس قبل تحلیل صنایعی یه تحلیل خانوادگی داره:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ یاد یه سایت میافتم که کاربرارو به دام می انداخت نمی دونم کدوم سایت 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ استفاده نامناسب از منابع راهنمایی اقتصادی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ راهنمایی اقتصادی استفاده از منبع های بی کیفیت برای ارزون تر تموم شدن چی گفتم خودمم نفهمیدم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اقتصاد بیمار باعث میشه سرمایه گذاران سرمایه های خودشون رو به حراج بذارن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اقتصاد بیمار باعث میشه سرمایه گذاران سرمایه های خودشون رو به حراج بذارن نزدیک شدی دینقلدی فاصله داری 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اگه برنامه ریزی درستی برای استفاده صحیح از منابع و سرمایه های اولیه نداشته باشیم، باعث میشه هم منبع و سرمایه از دست بدیم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اگه برنامه ریزی درستی برای استفاده صحیح از منابع و سرمایه های اولیه نداشته باشیم، باعث میشه هم منبع و سرمایه از دست بدیم گاودارهای ورشکسته که حمایت نشدند دارند به کشتارگاه شیشه خالی و عکس گاو را میبرند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اقتصاد بیمار باعث میشه سرمایه گذاران سرمایه های خودشون رو به حراج بذارن اگه برنامه ریزی درستی برای استفاده صحیح از منابع و سرمایه های اولیه نداشته باشیم، باعث میشه هم منبع و سرمایه از دست بدیم :icon_pf (17):تقریبا درسته:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ تکرار روندها و راهکارای سازمان دیگه برای سازمان خودمون باعث ضرر میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده