Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 عاقا یکی بیاد این پستارو بخونه خودش قضاوت کنه کی داره باعث بیماری روحی روانی میشه الان من روحم سرما خورد قوی باش مرد قوییییییییییییی:vahidrk: این خانوما هر مشکلی دارن میندازن گردن آقایون بیچاره آخرشم طلبکارن!!! من میشناسمشون! جنسشون کلا یه جوراییه!!! 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 عاقا یکی بیاد این پستارو بخونه خودش قضاوت کنه کی داره باعث بیماری روحی روانی میشه الان من روحم سرما خورد هر کی بیاد داستان رو بخونه میفهمه آقایون چه جور آدمین 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 علی جون قویییییییی هستم منتها روح لطیفی دارم قوی باش مردقوییییییییییییی:vahidrk: این خانوما هر مشکلی دارن میندازن گردن آقایون بیچاره آخرشم طلبکارن!!! من میشناسمشون! جنسشون کلا یه جوراییه!!! آخه چرا انقدر اسپم میکنید؟ منظور من از گذاشتن این داستان درباره هردوطرف بود اتفاقا به نظر من زن باید یاد بگیره نبض زندگیشو چطور تو دست بگیره پس دعوا تعطیل 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 آخه چرا انقدر اسپم میکنید؟منظور من از گذاشتن این داستان درباره هردوطرف بود اتفاقا به نظر من زن باید یاد بگیره نبض زندگیشو چطور تو دست بگیره پس دعوا تعطیل همش تقصیر عباس و علی آقاس دیگه راضیه دعوا که تعطیله ولی کلا تقصیر آقایونه حتی اسپم الان 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 همش تقصیر عباس و علی آقاس دیگه راضیه دعوا که تعطیله ولی کلا تقصیر آقایونه حتی اسپم الان گندم؟ اسپم کنید از مدیریت و کاربر ویژه بودن برکنارتون میکنم 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 گندم؟ اسپم کنید از مدیریت و کاربر ویژه بودن برکنارتون میکنم دلت میاد؟ دختر به این نازی و خوبی؟ ولی عباسو از مدیریت برکنار کن خنک شم:gnugghender: 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 دلت میاد؟ دختر به این نازی و خوبی؟ ولی عباسو از مدیریت برکنار کن خنک شم:gnugghender: نه عباس بچه خوبیه ببین امتیاز داد و دیگه هیچی نگفتاما تو چی؟ موی بلند نه نهکانالم عوض شد تورو برکنار میکنم :gnugghender: 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 نه عباس بچه خوبیه ببین امتیاز داد و دیگه هیچی نگفتاما تو چی؟ موی بلند نه نهکانالم عوض شد تورو برکنار میکنم :gnugghender: باشه چی بگم هر طور راحتی..خدا شانس بده..یکی دیگه اسپمو شروع میکنه من برکنار میشم 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 15 بهمن، 2013 حیف ایم مدیریت دستای منو بسته و الا یادتون میدادم اسپم به چی میگن گندم خودت شروع کردی من بی گناهم ... راضیه خلعش کن روحم شاد شه 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 حیف ایم مدیریت دستای منو بسته و الا یادتون میدادم اسپم به چی میگن گندم خودت شروع کردی من بی گناهم ... راضیه خلعش کن روحم شاد شه پناه بر خدا !!! میگم عباس خوبه دستت بسته ستا یه چند صفحه برگرد عقب ببین با این دستای بسته چه شاهکاری درست کردی اسپم ممنوععععععععععع 3
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 متن قشنگی بود راضیه جان عشق یه دوپینگه به نظر من سحر جان دوپینگ کمه بگو ده پینگه 3
ارسال های توصیه شده