Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها نوشته حسنعلی لقایی، عبدالرضا کرباسی و فریبا میرزایی انتشارات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری تهران رو به صورت PDF از لینک زیر می توانید دانلود کنید فهرست مطالب فصل اول: تجارب در سطوح ملی و بین المللی فصل دوم: اصول و مفاهیم اکولوژی تفرجگاهی فصل سوم: مطالعه موردی - رودخانه کن فصل چهارم: اسلوب و ضوابط طراحی فصل پنجم: روند ارائه طرح نهایی - تفرجگاه و پارک خطی حاشیه رودخانه کن دانلود کتاب 11 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ با عرض سلام مدیر محترم کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها متأسفانه نتوانستم دانلودش کنم در صورت امکان برام بفرستین با تشکر 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ YAHOO[/MENTION].com;1376887]با عرض سلام مدیر محترم کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها متأسفانه نتوانستم دانلودش کنم در صورت امکان برام بفرستین با تشکر شرمنده این پست رو ندیده بودم. شاید اون لحظه پرشین گیگ به مشکل خورده بود. الان مشکلی واسه دانلود نداره 2 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض سلام خواهش میکنم مدیر عزیز دانلود کردم ولی باز نمی شود اخطار می دهد در صورت امکان پی دی اف رو برام بفرستی خیلی واجب هستش برای پایان نامه ام. راستی اقای مدیر مجله نواندیشان شماره 2 کی انتشار می شود. تشکر 4 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آره آقای مدیر. افایل اشکال داره.اخطار میده. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ YAHOO[/MENTION].com;1387495]با عرض سلام خواهش میکنم مدیر عزیز دانلود کردم ولی باز نمی شود اخطار می دهد در صورت امکان پی دی اف رو برام بفرستی خیلی واجب هستش برای پایان نامه ام. راستی اقای مدیر مجله نواندیشان شماره 2 کی انتشار می شود. تشکر 3 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ تشکر از شما اقای مدیر ممنون. 3 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی ممنون خانم مهندس زحمت کشیدید. تشکر 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ خیلیییییییییییی ممنوووووووونم مهندس...دست درد نکنه...خیلیییی کمکم کردین...:icon_gol:تشکرات فرااااااااوان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده