Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها نوشته حسنعلی لقایی، عبدالرضا کرباسی و فریبا میرزایی انتشارات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری تهران رو به صورت PDF از لینک زیر می توانید دانلود کنید فهرست مطالب فصل اول: تجارب در سطوح ملی و بین المللی فصل دوم: اصول و مفاهیم اکولوژی تفرجگاهی فصل سوم: مطالعه موردی - رودخانه کن فصل چهارم: اسلوب و ضوابط طراحی فصل پنجم: روند ارائه طرح نهایی - تفرجگاه و پارک خطی حاشیه رودخانه کن دانلود کتاب 11
eelyasi43@yahoo.com 185 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 با عرض سلام مدیر محترم کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها متأسفانه نتوانستم دانلودش کنم در صورت امکان برام بفرستین با تشکر 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2014 YAHOO[/MENTION].com;1376887]با عرض سلام مدیر محترم کتاب طراحی تفرجگاهی نواحی رودکناری در محیط کلانشهرها متأسفانه نتوانستم دانلودش کنم در صورت امکان برام بفرستین با تشکر شرمنده این پست رو ندیده بودم. شاید اون لحظه پرشین گیگ به مشکل خورده بود. الان مشکلی واسه دانلود نداره 2
eelyasi43@yahoo.com 185 ارسال شده در 4 تیر، 2014 با عرض سلام خواهش میکنم مدیر عزیز دانلود کردم ولی باز نمی شود اخطار می دهد در صورت امکان پی دی اف رو برام بفرستی خیلی واجب هستش برای پایان نامه ام. راستی اقای مدیر مجله نواندیشان شماره 2 کی انتشار می شود. تشکر 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2014 YAHOO[/MENTION].com;1387495]با عرض سلام خواهش میکنم مدیر عزیز دانلود کردم ولی باز نمی شود اخطار می دهد در صورت امکان پی دی اف رو برام بفرستی خیلی واجب هستش برای پایان نامه ام. راستی اقای مدیر مجله نواندیشان شماره 2 کی انتشار می شود. تشکر 3
سپیده20 352 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 خیلیییییییییییی ممنوووووووونم مهندس...دست درد نکنه...خیلیییی کمکم کردین...:icon_gol:تشکرات فرااااااااوان:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده