Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ نگهداري عسل درمنازل ph عسلبرابر 4 و به شدت اسيدي است، بنابراين بايد از نگهداري آن در ظروف فلزيخودداري كرد. چون بعد از مدتي فلز را خورده و خودش هم خراب ميشود و ذرات فلز كه بههمراه عسل وارد بدن ميشود، براي انسان مضر است. براي نگه داري عسل در حجم زيادظروف استيل و گالوانيزه و برايمصارف خانگي ظروف شيشه اي، لعابي و سفالي توصيه ميشوند. ظرف عسل را نبايد در باز،در اتاق يا يخچال نگه داشت، زيرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كردهو پس از مدتي، رقيق و آبكي ميشود. عسل، بوهاي خارجي را خيلي زود به خود جذبميكند. بنابراين نبايد آن را نزديك موادي چون پارافين، قير، بنزین و ماهيهاي دوديو … نگه داشت. در نزد عامه عسل متبلورشده و شكركزدهعسل ي شناخته ميشود كه اين باور صحيح نيست ولي فروشندگان عسل براي از تقلبی بينبردن شكرك و جلوگيري از متبلور شدن آن عسل را به مدت نيم ساعت در درجه حرارت حدود "65" درجه سانتيگراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بستهبندي ميكنند تا عسلآنها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مايع تبديل ميكندو مانع شكركزدن عسل ميشود. در ضمن بهترين دما براي نگهداري عسل "7" تا "12" درجه سانتيگراد است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده